• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim! kötüyüm! ben baskasi olmak istiyorum(dikkat cok uzun!)

zeynep_tuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
arkadaslar ya cok kötü hissediyorum kendimi. canim hicbirsey yapmak istemiyor. icimden hicbirsey gelmiyor.aslinda ortada bi sebep yok. cok mutlu olmam gerek. cok sükür hicbirseyim eksik degil.belki bir cok kimsenin olmak isteyipte olamadigi yerdeyim.
maddi acidan hicbir sikintim yok. birseye sahip olabilmem icin sadece istemem yeterli. (bilmiyorum belkide bu yüzden hicbirseyden murlu olamiyorum artik) yani hic bir seyi mesela vitrinde görüp günlerce hayalini kurmadim. ona sahip olacagim günü sabirsizlikla beklemedim.ne gördüysem hosuma gideni bazen fiyatina bile bakmadan aliyorum. annemde daha dikkatli olmam gerektigini söyler. ama bende diyorum simdi bekarken istedigimi alayim zaten evlenince kocaydi coluktu cocuktu gecimdi kendimi düsünmeye sira gelmicek. annemde ileriyi düsünerek böyle söyler bana ama yinede kisitlamaz hic.
belkide bu yüzden mutlu olamiyorum hep kötü hissediyorum kendimi. bilmiyorum. mesela en son model cep telefonu almistim kendim begendim ismarladim. aileme sadece ücretini karsilamak kaldi. sonra onuda begenmedim istemedim hatta agladim ben bunu kullanamam diye. cok tuhaf.
yani maddi acidan hicbir sikintim yok. altimda arabam istedigim yere giderim.

sonracima... okuyorum. isvicrede bir üniversitede istedigim bir bölümde 1.sinifta. ailem herzaman kararlarimi kendim vermemi istedi öyle yaptim ve herzaman verdigim karari desteklediler. bir sene baska bi bölümü okudum cok zorlandim. sonra degistircem dedim baska bölüme gectim. ama burda benim geldigim yere gelmek herkese nasip olmuyor. yani bu konudada yine ne kadar sükretsem azdir.

sonra... sevdigim insanla beraberim okulum bitince ins. evlenicez. nisanliyiz. ailesiyle cok sükür hicbir sorunum yok.beni severler. ailemde onu sever. kendiside hayalimdeki insan. yani iliskimdede bi sorunum yok hersey yolunda. ailelerimiz anlasiyor. bi tek onunla birlikteyken iyi hissediyorum kendimi.

amaaa yinede cok karamsar hicbirseyden mutlu olmayan biriyim. kücücük seyleri kafama takiyorum. herseye agliyorum. sik sik aglama krizlerine giriyorum. hemde ortada hicbirsey yokken. düsüncelere dalip sonrasinda aglayabiliyorum. en basitinden kardesime desemki bana bi bardak su ver oda kendin al dese bile aglayabiliyorum. geriliyorum. titreme oluyor. kendimi toparliyamiyorum. vee neden agliyorsun? dediklerinde sebebini bende bilmiyorum. sadece ICIMDEN ÖYLE GELIYOR.

bide beceriksiz basarisizmisim gibi geliyor. yani okulda sinavlarimi gecmek baya zorluyor beni gec kavriyorum. bu yüzden basarisiz hissediyorum kendimi.okulu bitirememekten korkuyorum. oysaki cok istiyorum.

sonracima giyim kusam. gidiyorum bisey aliyorum eve geliyorum begenmiyorum. veya baskalarinin giydigi seyler hosuma gidiyo benimde olsun diyorum. imakanim var ama yapamiyorum beceremiyorum. herkes ayni yerden alisveris yapiyo buluyo bulusturuyo yakistiriyo en ucuzundan bile ben gidip pahali alsam dahi becerip yakistiramiyorum. cok beceriksizim. pratik düsünemiyorum.

sonra ev islerindede daha pratik olayim istiyorum ama olamiyorum. elim agir. hizli yapayim cok sey yapayim istiyorum. hem evin isini hem derslerimi güzel yapayim hemde arkadaslarimla bulusayim istiyorum olmuyo.

zaten cevremde cok sayili insan var. kimseyle görüstügüm yok. arkadas ortami yok dogru düzgün.

yapmam gereken o kadar isim varken hicbirsey yapmak istemiyorum. ne uyumak ne gezmek nede baska bisey. yani mutsuz karamsar hayattan bezmis bi hal aliyorum.

oysaki disardan görenlerin bana imrendigini benim gibi olmak istedikleriinide cok iiyi biliyorum. disardan herzaman kendine güvenen basarili ne yaptigini yi bilen becerikli mutlu kendinden emin biri olarak görünüyorum.

ama ben gercekten öyle olmak istiyorum. ben bile kendimden biktim. etrafimdaki insanlara ne diyeyim. ben ben degil baskasi olmak istiyorum. sen sakrak hayattan tad alan neseli biri olmak istiyorum.

bana yardim edermisiniz?
NE YAPMALIYIM?
ÖNERILERINIZ VARMI?

cook uzun oldu. cok özür dilerim.

Son düzenleme:
fazla şımartılmışsın

mutluluğu yanlış yerde arıyorsun. her şeyi istediğin zaman elde ettiğin için, onları kazanmak için çaba harcamadığından dolayı kıymet bilmiyorsun

ilk baştaki kısımlar için navb ye katılıorum. istediklerini istediğin anda elde ettiğin için, artık bir tatminsizlik durumu oluşmuş sende.kaynakların bol olduğu için böyle bir durum söz konusu. o halde bir süreliğine sende kaynaklarını kendin kes, bir de öyle dene bakalım.mesela; bir kaç ay sadece sana verilen belli bir miktar harçlıkla idare etmeye çalış, onun dışında ailenden bir şey isteme yada ne bileyim çok beğendiğin bir elbiseyi,sadece beğendin diye ihtiyacın yoksa alma.
diğer konuda ev işleri ve okul ile ilgili kısımda; kendini neden başkalarınla kıyaslıyorsun ki,
herkesin kendine has özellikleri var. sen dielim bi sınavından düşük mü aldın, bi dahakine o notunu geçmeye çalış.elalemi geçicem diye ya da başkaları gibi olacağım diye uğraşmak insanın kendisine eziyet etmesinden başka bir şey değil ki. eğer sahip olduğun şeylerin farkına varamıyorsan, senden yüksek olanların değil, düşük olanların hayatlarına bakıp ders al derler.
her şey gönlünce olsun...

Son düzenleme:
yorumlariniz icin tesk ederim arkadaslar. uygulamaya calisacam. cünkü biktim artik. yani degismek icin elimden ne geliyosa yapmak istiyorum.
evet haklisiniz. sahip oldugum seylerin cok büyük bi kiymeti yok. yani aslinda herseyin farkindayim ama elimden bisey gelmiyo sanki. yinede dediklerinizi uygulamaya calisacam.
baska tavsiyesi olan arkadaslarda yazarsa sevinirim. elimden ne geliyosa yapmaya hazirim.

başka bir öneri

senin sahip olduğun imkanlara sahip olmayan kişilerin yaşam tarzını gör. fakir diye nitelendirebileceğim çocuklara ders verebilirsin. onların yaşamlarını yakından izlersen artık hayata dünyaya,alışa verişe...vs. daha farklı açıdan bakabilirsin.

hiç olmadı çocuk esirgeme kurumundaki çocuklarla ilgilenebilirsin,elindekilerin kıymetini anlamak içinkaydirigubbakcemile5

Canım bu konuda birazda ailen suçlu bir çocuğa her istediği alınırsa o çocuk mutsuz olur. Bunun örneklerini çevremde çok görüyorum. Bizler küçükken bir bayram kıyafet diğer bayramda ayakkabı alırdık, inan imkanlar kısıtlıydı ama o zaman daha mutluyduk. Çünkü küçük şeyler bizi mutlu edebiliyordu, şuan ise herşeye sahibiz ama daha çok istiyoruz ve bu bizi mutsuzluğa itiyor.
Senin için şöyle bir öneri sunayım, kimsesiz çocuklar derneğine git, ya da huzur evlerine onları gör, onlara hediye almaya çalış belki aldığın hediyelerin manevi değeri büyük olduğu için seni mutlu eder. Hem o insanları ne kadar küçük ayrıntıların mutlu ettiğini görürsün...

en basitinden kardesime desemki bana bi bardak su ver oda kendin al dese bile aglayabiliyorum. geriliyorum. titreme oluyor. kendimi toparliyamiyorum

En basitinden demissin cümlenin basinda, ama varsa böyle bi olay, bu basit degil cok ciddi, yukarida verilen tavsiyelerede katiliyorum ama bir uzmandan yardim almayida önerebilirim.

ders alabilecegin kitaplar oku, örnegin yasanmis hikayeler
veya birseyler ögrenip uygulamak istersen psikoloji kitaplari oku kendini gelistirme vs. kitaplari okuyabilirsin

Inancin nasil bilmiyorum ama inaniyorsan dini kitaplar okuyabilirsin, beni cok rahatlatir genelde, yasama sebebini anlarsan eger bunalmalarin gecer, ailenin degerini bilirsen, kendinden daha kötü durumdaki insanlari düsünüp sükredersen, ne bileyim insanlara edebilecegin en ufak bi yardim bile huzur verebilir sana bi ise yaradigini hissettirir.

Bilmiyorum belki yapiyorsundur hayir, ama eger yapmiyorsan ve madem durumun cok iyi bilgisayarinda arama motorunda bile bulabilirsin yardima muhtac bir cocuk.

Bu okula gönderme kampanyalari olabilir örnegin, aylik az bi miktarla bi cocuk okutabilirsin örnegin=)

Allah saglik versin basta, Annen sag Allaha sükür daha güzel ne olabilir diye düsün.. basit seylerden mutlu olmasini ögren bence

Allaha şükür sağlığın varlığın yerindeymiş.

Elindekilerin kıymetini bilmelisin bence.

Ailende de hata var ,senin her istediğini yapmışlar bu yaşına kadar,bir dediğini ikiletmemişler.

Sen de bu yüzden yokluk nedir bilmemişsin.Hiçbirşeyin değerini kavrayamamışsın.

Benim yerimde olmak isteyen çok insan var diyebiliyorsun,bunu anlıyorsun ama neden böyle davranıyorsun o halde.

Düşün nice insanlar var durumları çok kötü olan,sağlıkları yerinde olmayan,senin sahip olduklarına muhtaç olan...

Bunları düşün ya elindekiler olmasaydı, o zaman mutlu olur muydun yoksa böyle üzülmeye devam mı ederdin.

Haline şükretmeyi bilmelisin .

arkadaslar hepinize tesk ediyorum yorumlariniz icin.

en basitinden kardesime desemki bana bi bardak su ver oda kendin al dese bile aglayabiliyorum. geriliyorum. titreme oluyor. kendimi toparliyamiyorum

En basitinden demissin cümlenin basinda, ama varsa böyle bi olay, bu basit degil cok ciddi, yukarida verilen tavsiyelerede katiliyorum ama bir uzmandan yardim almayida önerebilirim.

ders alabilecegin kitaplar oku, örnegin yasanmis hikayeler
veya birseyler ögrenip uygulamak istersen psikoloji kitaplari oku kendini gelistirme vs. kitaplari okuyabilirsin

Inancin nasil bilmiyorum ama inaniyorsan dini kitaplar okuyabilirsin, beni cok rahatlatir genelde, yasama sebebini anlarsan eger bunalmalarin gecer, ailenin degerini bilirsen, kendinden daha kötü durumdaki insanlari düsünüp sükredersen, ne bileyim insanlara edebilecegin en ufak bi yardim bile huzur verebilir sana bi ise yaradigini hissettirir.

Bilmiyorum belki yapiyorsundur hayir, ama eger yapmiyorsan ve madem durumun cok iyi bilgisayarinda arama motorunda bile bulabilirsin yardima muhtac bir cocuk.

Bu okula gönderme kampanyalari olabilir örnegin, aylik az bi miktarla bi cocuk okutabilirsin örnegin=)

Allah saglik versin basta, Annen sag Allaha sükür daha güzel ne olabilir diye düsün.. basit seylerden mutlu olmasini ögren bence

canim kitap okumak iyi fikir. bu konuda hayret gösterecegim. yani psikolojiyle ilgili yazilar okuyodum internetten ama sanirim bir kitap daha faydali olacak. dini kitaplarimda var. ama kitap okumaya eskisi kadar vakit ayiramiyordum. burdan baslarsam iyi olacak sanirim.

zaten ögerencim var benim hafta bir gelir. hertülü dersinde yardimci oluyorum ona.

cocuk esirgeme kurumu ve huzur evine gelince. yurtdisinda böyle yerlerde bile insanlar cok zor durumda degiller. ben isterimki kendi ülkemde o kadar zor sartlarda olan insanlara yardim edeyim. bi arastirmaliyim bunu.

benden daha kötü durumlarda olan milyonlarca insan var. düsününce sükrediyorum. yani aslinda neler sahip oldugum farkindayimda bide onlarla mutlu olabilsem. benim sorunum burda iste.

hicbirsey fayda etmezse psikologa gitmeyi bile düsündüm. ama önce verdiginiz tavsiyelere uymaya calisacagim.

cok rahat büyüdügüm dogru. ama herzaman böyle kalacak degil. 1seneye kadar türkiyeye dönecegim evlenipte. o zaman sartlar cok farkli olabilir. simdiden kendimi hazirlamam gerekiyor.

canım yazdıkların çok imrendirici herkesin isteyip de kavuşamadığı şeyler demekk ki insan bir süre sonra bunlardan bile sıkılıyor
onun dışında kardeşinden su istiyorsun ve o da kendin al diyor böyle şeylere ben de takılırım burda hakılısın bana göre
ayrıca sana tavsiyem kenar mahallelerde fakir karnını bile doyuramayan insanlar çocuklar var onlara yardım etmenin seni son derece rahatlamanı ve haline ne kadar şükretmen gerektiğini hatırlatacaktıraklıma bunlar geldi umarım yardımcı olabilmişimdir:icecream:

evet biseyin fazlasi insani biktiriyormus demekki. beni mutlu edecek baska birsey ariyorum.
sonra kendimi yetersiz basarisiz görmeye basladim.
neden baska insanlarin hicbirseyleri yokken mutlu olabiliyorda ben elimde bir cok imkan olmasina ragmen bu mutlulugu yasamayi bir türlü beceremiyorum diye.

ayrica hepinize tesk ediyorum yorumlariniz icin canim
evet hepinizinde dedigi gibi yardima muhtac cocuklara yardim etmek en rahatlatici yöntem olmasi gerek.
ama iste burda yurtdisinda türkiyedeki gibi degil herkesin durumu asagi yukari esit öyle asiri zor durumda olan kimse yok. ...yoksa benmi göremiyorum.
ama türkiyede ne kadar cok insanin hangi zor sartlarda yasam mücadelesi verdigini biliyorum. benim onlara ulasmam gerek. faydam dokunacaksa kendi insaima dokunsun.

Çok basit.Mutlu olmayı bilmiyorsun.Mutlu olmak da,öğrenebilir bir şey.Sana Osho'nun kitaplarını önerebilirim.Onları oku.Özellikle Ego kitabını.

Bir zamanlar bende senin durumundayım.Bir uzmana gittim.Bana ne sıkıntın var dediğinde hiç bir şey diyordum.Ama aynen senin gibi ağlama krizlerine giriyor ve dünyaları önüme serseler mutlu olmayacak gibi hissediyordum kendimi.Doktor geçmişte yaşananların birikimi dedi Gizli depresyon teşhisi koydu.Doktorum ve en önemlisi hayata bakış açımı değiştirerek bu durumdan kurtuldum.ılk önce kendine yetebilmeyi öğren, kendi kendinle mutlu olmayı.Çıkıp tek başına dolaşsan bile bundan zevk al.Kitap oku bak bu çok iyi gelicek.Ne bilim cinema'ya git.

Bunlarda iyi gelmedi mi.Bir temiz kağıt al eline hayatta mutlu olucağın şeyleri yaz,mutsuzluklarını sonra.Kendi kendine soru sor ve cevapla hatta bunları yaparken çeliş kendinle.BELKı kendine bile itiraf edemediğin bir sorunun vardır.Dürüst ol ve seni mutsuz eden sorunu bul.Bu da çok iyi gelicektir.

Son düzenleme:
evet biseyin fazlasi insani biktiriyormus demekki. beni mutlu edecek baska birsey ariyorum.
sonra kendimi yetersiz basarisiz görmeye basladim.
neden baska insanlarin hicbirseyleri yokken mutlu olabiliyorda ben elimde bir cok imkan olmasina ragmen bu mutlulugu yasamayi bir türlü beceremiyorum diye.

ayrica hepinize tesk ediyorum yorumlariniz icin canim
evet hepinizinde dedigi gibi yardima muhtac cocuklara yardim etmek en rahatlatici yöntem olmasi gerek.
ama iste burda yurtdisinda türkiyedeki gibi degil herkesin durumu asagi yukari esit öyle asiri zor durumda olan kimse yok. ...yoksa benmi göremiyorum.
ama türkiyede ne kadar cok insanin hangi zor sartlarda yasam mücadelesi verdigini biliyorum. benim onlara ulasmam gerek. faydam dokunacaksa kendi insaima dokunsun.

Aradığın mutluluğu bulamayınca kendini yetersiz görmektense daha çok azimli olarak hayal etmen lazım ...

Mutlu olmayacak olamayacak bir şey yok bence hayatında o kadar mühim olan.

Eksiğin gediğin olmadığı için mutsuz olarak görüyorsun kendini.Bir elin yağda ötekisi balda.

Bunun sana ne zararı var ki...Tamam önceki mesajımda da yazdığım gibi mesele ailende bitiyor.

Ama onlarda seni iyi şartlarda yetiştirmeye çabalıyorlar kötü niyetleri olmaz tabiki bu yüzden.

Mutlu olacağına inanmalısın,inançla iş bitiyor.Yürekten temiz bir kalp ile mutlu olacağına inan.Pozitif düşün

canım ne kadar guzel bı hayatın var masallah
aılen anlayıslı senı mutlu etmek ıcın herseyı yapmıslar ne ıstersen maddı acıdan sana destek olmuslar ıstedıgın okula gıtmene ızın vermısler hem de yurt dısına ne kadar buyuk bı sans bu o kadar cok ısterdım kı ben..guc bela erasmusla bıyerlere gıtmeye calısıyorum ama oda guzel ulkeler cıkmayınca yalan oluyo..aılen kendı kararlarını vermene ızın verıyo ne kadar guzel hayatını kendın cızmene ızın verıyolar.bır cok aıle su bolumu okuyacaksın dıye dayatıo cocuklarına sonra noluyo?mutsuzluk..
beni de babam zorladı bı okul yazmama tercıhlerde bu okulu yazcaksın dedı baska yazamassın dedı o yaz donemınde neler yasadım hergun kavga ettım hergun agladım ama olmadı ıste ya orayı yazarsın yada okumassın senle ugrasamam dedı babam mecburen yazdım sımdı babamın ıstedıgı okuldayım 2.sınıftayım 2 senem kaldı dıyorum kendımı boyle motıve edıyorum.arkadaslarım ii diorum onlarla mutlu oluyorum
canım sevgılım yanımda olmasa da hep yanımda gıbı baska sehırde okuyo ama ayda 1 yanıma gelıyo onun gelmesını beklemek ozlemek cok zor olsa bıle cok guzel..her zor anımda yanımda olması benm en buyuk mutluluk kaynagım
aıle ıcı o kadar cok sorunumuz oldu kı anlatıp senı sıkmak ıstemıyorum ama cok buyuk seyler
ben ne yaptım bılıyo musun? hep sahıp oldugum seylere sarıldım.. ben sevgılımı ccok sevıyorum cok guvenıyorum ona sanırım sende boylesın bu sıkıntılarını onunla paylas ben paylastıkca yukumu atıyodum o yardım edemese de onun destegını hıssetmek en buyuk seydı benım ıcın...
sonra cocuklarla vakıt gecır.benım kuzenmn dunya tatlısı bı kızı var 2 yasında ne zaman bunalsam onun yanında bulurum kendmı oynarım onunla saatlerce onun bı tanecık kucucuk opmesı bıle dunyalara bedel tum sıkıntımı alıyo..o kadar azınlıktasınkı sen canım elındekılerle mutlu olmayı ogren
bence sen mutlu olmayı bılmıyosun arkadasların da dedıgı gıbı kıtaplar oku cok guzel kısısel gelsım kıtapları var ayrıca madem ımkanın var psıkologa gıt onunda emınım cok faydası olcaktır
cok uzun yazdım bende kusura bakma :) umarım bı an once iilesırsın sevgiler :CüvCüv:

bu arada burdakı tavsıyeler uzerıne bugun osho nun ego kıtabını aldım cok hosuma gıttı tavsıye ederım tatlım

Çok basit.Mutlu olmayı bilmiyorsun.Mutlu olmak da,öğrenebilir bir şey.Sana Osho'nun kitaplarını önerebilirim.Onları oku.Özellikle Ego kitabını.

Bir zamanlar bende senin durumundayım.Bir uzmana gittim.Bana ne sıkıntın var dediğinde hiç bir şey diyordum.Ama aynen senin gibi ağlama krizlerine giriyor ve dünyaları önüme serseler mutlu olmayacak gibi hissediyordum kendimi.Doktor geçmişte yaşananların birikimi dedi Gizli depresyon teşhisi koydu.Doktorum ve en önemlisi hayata bakış açımı değiştirerek bu durumdan kurtuldum.İlk önce kendine yetebilmeyi öğren, kendi kendinle mutlu olmayı.Çıkıp tek başına dolaşsan bile bundan zevk al.Kitap oku bak bu çok iyi gelicek.Ne bilim cinema'ya git.

Bunlarda iyi gelmedi mi.Bir temiz kağıt al eline hayatta mutlu olucağın şeyleri yaz,mutsuzluklarını sonra.Kendi kendine soru sor ve cevapla hatta bunları yaparken çeliş kendinle.BELKİ kendine bile itiraf edemediğin bir sorunun vardır.Dürüst ol ve seni mutsuz eden sorunu bul.Bu da çok iyi gelicektir.

carna canim seninde ayni seyler yasamis olman beni sana cok yakin hissettirdi. tavsiyelerin icin tessekür ederim. dedigin kitabida hemen ismarladim. gelsin okuyacam. umarim faydasi olur.

ben ne yaptım bılıyo musun? hep sahıp oldugum seylere sarıldım.. ben sevgılımı ccok sevıyorum cok guvenıyorum ona sanırım sende boylesın bu sıkıntılarını onunla paylas ben paylastıkca yukumu atıyodum o yardım edemese de onun destegını hıssetmek en buyuk seydı benım ıcın...

sangs canim evet bende sevgilimi cok seviyorum cok güveniyorum ona. destek olabileceginede inaniyorum. anlayisla karsilar. ama birlikte oldugu insani yani beni sorunlu problemli kendisiyle bile barisik olmayan birisi olarak görmesini istemiyorum. belkide sorunumla onu sikmak istemiyorum. bilmiyorum. anlatsam evet rahatlarim ama onun karsisinda sorunsuz yani mutlu birisi olarak dimdik durmak istiyorum bilmiyorum anlatabildimmi.

birazda ben kendimi ifade etmekte cok zorlaniyorum. bu yüzden cogu seyi icime atiyorum. belkide Carna arkadasima doktorun dedigi gibi bendekilerde gecmisten birikimdir. bilemiyorum.

sangs arkadasim cocuklarla ilgilendigi zaman mutlu oluyormussun. benimde evde kardesim var 7 yasinda. ama benim onun sesine bile tahammülüm yok. kaldiramiyorum. dayanamiyorum. gecende asagiya babamin yanina inecekti bende eline bi poset verip onu babama vermesini söyledim. o götürmicem diye direnince bende sinirlendim. ve bagirip aglamaya basladim. cocukta sasirdi. hepte korkar benden zavallim.
bilmiyorum gidip disardan baska cocuklarlami ilgilensemki.

yinede yorumlariniz icin tesk ediyorum.

cnm istediğin herşeyi alman istediğin yerde olman ne kadar güzel ama sanki ailen seninle ilgilenmiyor gibi birşey hissettim doğrumu bilmiyorum çünkü insanlar ne kadar sınırları sevmesede hiçbir zaman başıboş olmayı o kadar çok istemezler ailenin seninle biraz daha ilgilenmesi gerekiyor bence.

ne güzel sevdiğin bir insan var sana en yakın insan o olduğuna göre onunla daha iyi vakit geçirmeye çalış . herkesin dönem dönem herşeyden mutsuzluk duyar yani bende oluyor evden çıkmak istemezsin kimseyle konuşmak istemezsin ama sende çok uzun zamandır oluyorsa bir psikolağa görün derim

inşallah herşey yoluna girer cnm sen yinede yaşadığın her anın tadını çıkar bir kere geliyoruz bu dünyaya :1hug:

seni çok iyi anlıyorum yaaaa.
okurken bazı kısımları ben yazdım zannettim,o kadar aynı hissediyorum.
şartlarım senin kadar iyi değil tabii ki ama...

Kafan çok karışmış canım - cevaplarının sende olduğu bir yığın soru üretmişsin.
Ekonomik sorunun olmadığına göre uzman desteğiyle kısa zamanda kendini çok iyi hissedebilirsin.

Back
X