kızlar hazıranda nişanım var kısmetse ama dans sarkıını bır turlu secemıyorum..ban yrdımcı olabılrmısınız.turkce sarkı ıstıorum.mustafa cecelı hastalığımdda saglıgımda var aklımda,niliüferın ta uzak yollardan vr.bıde kenam dogulunun sen benım en kıymetlımsın dıye bır sarksı var hangıı daha uygun scemdım...boshayallersmilebilmiyorumkismile
Canım aslı gungor ask herseye deger ve kayahan senınle herseye varım ben . Kesınlıkle tavsıye ederım. Bu yaz gıttıgım dugunlerde dans parcası olarak caldı ve cok guzel oldu.
canım ben yeni geldim bu foruma.. gerçi en son ayın 5.de yazmışsınız ama olurda bakarsan görürsün beni belki:) merak ettim dans müziğine karar verdinmi benimde haziranda nişanım var bende aynı konudan müzdaribim...
kızlar benim nişandaki ilk dans müziğim titanik olcak ondan sonraki 2. dans müziğim aslı güngör aşk herşeye değer olcak süper bi şarkı herkese tavsiye ederim final dans müziğide unutulmaz dizisinin ben seninle adlı şarkısı olcak... ama takı ve pasta müziğine karar veremedim yaaa