• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan yardım kızlar nolurr:(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

y.emine

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
171
0
296
Giresun
kızlar hazıranda nişanım var kısmetse ama dans sarkıını bır turlu secemıyorum..ban yrdımcı olabılrmısınız.turkce sarkı ıstıorum.mustafa cecelı hastalığımdda saglıgımda var aklımda,niliüferın ta uzak yollardan vr.bıde kenam dogulunun sen benım en kıymetlımsın dıye bır sarksı var hangıı daha uygun scemdım...boshayallersmilebilmiyorumkismile

Canım hayırlı olsun şimdiden :nazar:
Niran Ünsal ve Özcan Deniz'in düet yaptıgı bi parça var çok güzel oda olabilir

buyur tatlim bende bi liste hazirlamistim kendime secmek icin belki yardimci olur...

Ilk Dans:
1. Kutsi- Ilani Ask Ediyorum
2. Kayahan- Bizimkisi Bir Ask Hikayesi
3. Gulben Ergen- Tesekkur Ederim
4. Asli Gungor- Ask Herseye Deger
5. Kayahan- Seninle Herseye Varim Ben
6. Ferhat Gocer- Cennet
7. Zekai Tunca- Gulu Susuz Seni Asksiz Birakmam
8. Mustafa Ceceli- Hastalikta Saglikta
9. Rafet El Roman- Omrumun Sahibi
10. Burcu Gunes- Biz Aski Meleklerden Caldik
11. Kayahan- Seninle Herseye Varim Ben
12. Sezen Aksu- Hosgeldin
13. Kenan Dogulu- Gel Gelinim
14. Nalan- Soz verdik
15. Yonca Lodi- Emanet
16. Vj Bulent- Can damarimsin
17. Goktan- Gozbebegim

Canım aslı gungor ask herseye deger ve kayahan senınle herseye varım ben . Kesınlıkle tavsıye ederım. Bu yaz gıttıgım dugunlerde dans parcası olarak caldı ve cok guzel oldu.

canım ben yeni geldim bu foruma.. gerçi en son ayın 5.de yazmışsınız ama olurda bakarsan görürsün beni belki:) merak ettim dans müziğine karar verdinmi benimde haziranda nişanım var bende aynı konudan müzdaribim...

gülü susuz seni aşksız bırakmam zekai tuncanın şarkısı ama tuğçe beceriklinin yorumu daha güzel..

kızlar benim nişandaki ilk dans müziğim titanik olcak ondan sonraki 2. dans müziğim aslı güngör aşk herşeye değer olcak süper bi şarkı herkese tavsiye ederim final dans müziğide unutulmaz dizisinin ben seninle adlı şarkısı olcak... ama takı ve pasta müziğine karar veremedim yaaa

ben nişanımı evde yapıcam kızlar evde de illaki dans etmek gerekmez di mi? çok garip geliyor bana

cnm edersin tabi niye etmiyesin.. yüzükler takıldıktan sonra çokta romantik olur bence

Back