Esyalarima ve testlerime dokunulmamasi gerektiginin farkında olacak kadar yaşamayı seviyorEşine ver saklasınn adetin geçmeden de vermesin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esyalarima ve testlerime dokunulmamasi gerektiginin farkında olacak kadar yaşamayı seviyorEşine ver saklasınn adetin geçmeden de vermesin![]()
Benimde bugün 3 gündür geçiyor adetim geçtigi ilk gün yaptım negatifti bir daha da yapmadım nasılsa yasak geliyor yasak bitene kadar ya adet olurum ya hamile dedim saldım test mest olayını valla bendeDün olacağım adet olmadı bugün bekledim yine olmadı tuttum kendimi nasıl olsa dört gün dışarı çıkma yasağı var bu sürede oldu oldu olmadı yapacam napayım ama pek umutlu değilim yinede psikolojik olarak olmuyor takı testi yaparım öyle olurdelircem
Hahah kıyamam yap gitsin o zaman senden kıymetli miEsyalarima ve testlerime dokunulmamasi gerektiginin farkında olacak kadar yaşamayı seviyor![]()
Aynen ya olur ya hamilelik olur başka birşey olacak değil yaBenimde bugün 3 gündür geçiyor adetim geçtigi ilk gün yaptım negatifti bir daha da yapmadım nasılsa yasak geliyor yasak bitene kadar ya adet olurum ya hamile dedim saldım test mest olayını valla bende![]()
Amin inşallah isteyen herkese Rabbim nasip etsin güle oynaya inşallahHahah kıyamam yap gitsin o zaman senden kıymetli miinş çift görürsün bu ay
![]()
İnşallah cnm yaAmin inşallah isteyen herkese Rabbim nasip etsin güle oynaya inşallah![]()
Gidip kan verseydim çıkacak ak koyun kara koyun daa yook illa o çift çizgiyi görücemAynen ya olur ya hamilelik olur başka birşey olacak değil ya![]()
Yok ben genelde böyleyim. Yumurtlamadan sonrasinsmda psikolojimi bozup burada umutlandirilip bir sürü test yaparim. Negatiflere asla inanmam adet kanamasinin bile bi kac gunu yerleşme olabilir mi diye gene umutlanirim sonra kabullenip amaan bi temizlik yapayim bari diyip enerjimi toplar koltuklara kadar siler temizlerim. Hep aynı döngü.Galiba tek ben varım sanıyordum![]()
Senin ne kadar var canım adetineAmin inşallah isteyen herkese Rabbim nasip etsin güle oynaya inşallah![]()
24 ündeSenin ne kadar var canım adetine
Valla bilmiyorum bekliycem yaptığım test leri biriktirsem tek katlı iňsaat çıkacaktı nerdeyse pes etmek yok o çizgi görülcek ondan sonra kan testiGidip kan verseydim çıkacak ak koyun kara koyun daa yook illa o çift çizgiyi görücem![]()
Oy varmış daha :) daha yeni yumurtlamış sayılırsın bari bu aralar yapma test24 ünde
Ay dimi yaaa ben ilk kanda öğrenmek istemiyorum benim gibi olan birini görünce sevindimValla bilmiyorum bekliycem yaptığım test leri biriktirsem tek katlı iňsaat çıkacaktı nerdeyse pes etmek yok o çizgi görülcek ondan sonra kan testi![]()
Sen aynı bensin vallahi aynen bende öyleyim hastalanıyoruum hala umudumu kırmıyorum sen daha iyisin ben yumurtlama döneminde itibaren aş eriyorum. Sanki tatlı ne buluyorsam yiyorumYok ben genelde böyleyim. Yumurtlamadan sonrasinsmda psikolojimi bozup burada umutlandirilip bir sürü test yaparim. Negatiflere asla inanmam adet kanamasinin bile bi kac gunu yerleşme olabilir mi diye gene umutlanirim sonra kabullenip amaan bi temizlik yapayim bari diyip enerjimi toplar koltuklara kadar siler temizlerim. Hep aynı döngü.![]()
Geçen ay 30. Dongumde oldum normalde 32 falan oluyo ama düzensiz 8inde yumurtlamam belirtilerden yola cikarak.Oy varmış daha :) daha yeni yumurtlamış sayılırsın bari bu aralar yapma test![]()
Ben dün olamam gerekti 14 ne ama olmadı eminim psikolojik olarak olmuyor eminim belimde ve bacaklarımda ağrı varSenin ne kadar var canım adetine
Bende öyle yaptim kilo alincam dedim duuurSen aynı bensin vallahi aynen bende öyleyim hastalanıyoruum hala umudumu kırmıyorum sen daha iyisin ben yumurtlama döneminde itibaren aş eriyorum. Sanki tatlı ne buluyorsam yiyorum![]()
Ne yalan söylüyeyim bende sevindim inşallah bu testler birgün çif çizgiyi görürüzAy dimi yaaa ben ilk kanda öğrenmek istemiyorum benim gibi olan birini görünce sevindim![]()
Kendimle dalga geçiyorum bende bu düzende gidersen yakında çocukların eline seni balon niyetine verirler diyorum tocuncuk gibi gecem yakındahamile olacak diyeBende öyle yaptim kilo alincam dedim duuur![]()