yardım !!!! "kardiyovasküler risk paneli" testini yaptıran varmı ??????

akyamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
77
1
86
İstanbul
arkadaşlar merhaba,
24 temmuzda mikro transferim yapıldı ve dün Allaha şükür test sonucum pozitif çıktı değerim 112,2 Alman hastanesinde yaptırdım , dün telefonla görüştüm asistanıyla sonuca olumlu dediler ve doktor beyin her hastasından istediği bir testi istediler, "KARDİYOVASKÜLER RİSK PANELİ ( F II, F V (2 mutasyon ) , F XIII, B fib,inojen, PAI-1, HPA 1, MTHFR ( 2 mutasyon), ACE, Apo B, Apo E ) diye bir genetik test, bu testte düşük olma riski varmı yokmu ona bakacaklar sanırım, benim ilk denemem ve 29 yaşındayım, sanırım bu test bikaç kez düşük yapmış yada denemede başarısız olmuşlarda uygulanıyormuş ama genede kararsız kaldım, alman hastanesindeki fiyatı 475-ytl, dışarda acıbadem hastanesinde sordum 1.500-ytl civarında, acaba bu testi aranızda yaptıran oldumu ????

şimdi ben benden ne istenildiğine baktım.evet fV,mthfr,pli anlamadığım uzun bir şey benden tüp bebek deneme öncesi istemişti bir tanesi çıktı bunu için gebeliğimde heparin iğnesi kullanıyorum.
fakat kendiliğinden gebe kalmıştı daha önce düşükte sonuçlandı.
sanırım dr durumu garantiye almak istiyor.Sizin açıklanmayan inf. mi?

aktuel, aslında bende sorun yok, eşimde de morfoloji sorunu vardı aslında beklesek normal yollarla olabileceği söylendi ama biz beklemek istemedik o yüzden mikro yaptırdık, Allaha şükür tuttu ama inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz. Bu testi hastanın özelliğine göre istemiyorlar tüm hastalarından istiyormuş doktor, ben kan testi sonucumu faksladım ordaki asistan kızlar aradı tebrik etti 15 gün sonrasına randevu verdiler ve bu testi istediler, benim bildiğim kadarıylada bu testleri işlemden önce yapıyorlar yada işlemden sonrada isteseler geçmişinde düşük olan bayanlardan istiyorlar diye biliyordum ama demekki benim doktor bütün hastalarından istiyor, napalım ne deseler yapacak durumdayız artık bunuda yaptırcaz

aklında kalmasın bendece yaptır.Çünkü nadirde olsa görülen birşey bu.Hamişliğin hayırlı olsun.
Çalışıyormusun bilmiyorum ama biraz evde istirat et.&. haftada bebeğini göreceksin işk kalbi oluşuyor çünkü , sağlıklı olması için şu günler önemli.Sakin olursan bebede sakin olur.

Neyse güzel haberler var sende , rabbim yardımcımız olsun.Evine, ailene , sevdiklerine hayırlı olsun.Paylaş mutluğunu......

kardiyovasküler risk paneli yaptıran arkadaslar doktorum bu testi istedi ssg gecen heryerde yaparlar dedi.fakat yapan yer bulamadım ne olur yardım edın .ssg yapan arkadaslar hangı hastede ne kadara yaptırdınız

kardiyovasküler risk paneli yaptıran arkadaslar doktorum bu testi istedi ssg gecen heryerde yaparlar dedi.fakat yapan yer bulamadım ne olur yardım edın .ssg yapan arkadaslar hangı hastede ne kadara yaptırdınız

bu test tıp fakültelerinin hematoloji ya da kadın doğum poliklinklerinden istenmek üzere genetik birimi olan tüm tıp fakültelerinde ücretsiz yapılmakta.boş yere para vermeyin.

bu test tıp fakültelerinin hematoloji ya da kadın doğum poliklinklerinden istenmek üzere genetik birimi olan tüm tıp fakültelerinde ücretsiz yapılmakta.boş yere para vermeyin.

cok tesekkurler sagolun .genetık tanıyı yaptırdık .neyse tamam dedım bugun kardıyovaskuleri ıcın gıttım yuh dedım cok pahalı sagolun yarın bı arım tıp fakultelerını

Konu eski ama ben burdan çok faydalandım E elif084 çok teşekkürler sayende özelde testlerimi yaptırmaktan kurttldum zaten pahalı bir tedavi nerden kar edersek o kadar iyii.
Şimdi başka arkadaşlara inşallah faydası olur ben ilk tüp bebegimi yaptırıcam dr'um hiç bir şeyi riske atmayan biri bir sürü test verdi birde kardiyovasküler panel ben rutin tesleri z.kamilden kadın dogumdan randevu alıp yaptırdım ( ben bir tanıdık buldum allah razı olsun hallettirdi) ayrıca birde küçük bir tiyo ukalalık yapmadan düşügünüz oldugunu ve maddi olarak yüz tl'nin bile hesabını yapmak zorunda oldugunuzu söyleyin yalanda degil daha sonra ordan tıbbi genetige yönlendirdiler (randevu almamıştım ama sagolsun girişteki bayan git bi şansını dene dedi (oda bir ay önce ikinci tüp bebegini yapmış tutmamış inşallah rabbim nasip eder bir evlat ummadıgı zamanda) tıbbi genetik hemşireside sagolsun girişimi yaptı ama kardiyovasküler panelden sadece dört tanesini yapıyorlarmış olsun dedim bu bile yeter digerleri için yine kadınlarkuübünden araştırdım biraz zmn alsada kartal egitim araştırmada yapılıyormuş , randevu aldım genetik bölümünden orda yapamayacaklarını hasekiye sevk etmesi gerektigini bununda aylar sürebilecegini söyledi neden özelde yaptırmıyorsun dedi bütçem yok o yüzden yüz tlnin hesabini yapıyorum ama bi sorayım belki iyi bir fiyat alırım dedim sordum yedi teste 750 istediler sonra diger testlerimden cd56 kalmıştı bari onu yaptırıyım dedim tekrar yanına girdim sordunmu dedi fiyatı söyledim ooo çok istemişler dedi allah razı olsun bi kagıt yazdı elime verdi git kan ver dedi bir baktım panelide yazmış allah bin kere razı olsun birbuçuk ayda çıkarmış olsun bu kadar bekledim yine beklerim ben şunu anladımki ukalalık yapmadan yardım istediginizde gerçekten özel hastaneden daha çok ilgi görebiliyorsunuz
devlet hastanelerinden korkmayın
İnşallah faydası olur hepimiz anne oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…