• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu yardım istiyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

h6943

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
9
0
6
İstanbul
kızlar ben evime yani taşındım eski perdelerim olmadı haliyle odamda 2 cam 1 kapı var sorunda burada zaten kapı camlardan ayrı duvarın tam orta yerinde diğer camım da alcak ve küçük nasıl perde yaptıracağıma karar veremedim zebra istiyordum ama hem kiracıyım hemde ben perdelerimi hep yıkamak isterim bana yardımcı olur musunuz. gerçi camların yerini pek anlatamadım ama bana fikirlerinizle yardımcı olurmusunuz.

bence foto yüklesen daha iyi en azından görerek yorum yapmak daha kesin olur bence yükle sonra yorum yaparız:34:

salonumda 2 pencere ve ayrı bir kapı var.pencerelerimde katlamalı astarlı tül ,kenarlarında satenli fon var ,kapı güneş almadığı için tülü uzun tül biçiminde yaptırmıştım bir yanına da saten fon var.çocuk odasında da balkon kapısı ayrı,doğrudan kapının camına çubukla stor takılı ,tavan kornişinden gelen tülü var.

çok teşekkür ederim cevabınız için bende araştırdım baktım galiba oraya normal uzun tül ve tek taraflı fon perde yaptırıcam şuan buna karar verdim ama
bakalım yine biraz araştırıcam .

$kıvık.webp
ARKADAŞLAR merhaba, bu ikeadan aldığım kanepem,şuan ki odam ufak olduğu için sadace bunu kullanmıştık birde tv ünitemiz vardı,şimdi taşınacağımız evin oturma odası ise büyük..bu kanepeyi hangi koltuk modelleriyle ve de nasıl kombinleyebilirim sizce

Eki Görüntüle 741256
ARKADAŞLAR merhaba, bu ikeadan aldığım kanepem,şuan ki odam ufak olduğu için sadace bunu kullanmıştık birde tv ünitemiz vardı,şimdi taşınacağımız evin oturma odası ise büyük..bu kanepeyi hangi koltuk modelleriyle ve de nasıl kombinleyebilirim sizce

canım desenli berjerle çok güzel olabilir bence birde berjerlerin deseninde yastık diktirirsen harika olur derim ben :)

Back
X