Yardım hanimlarrr !!!

Ebruli3591

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
78
29
88
35
Merhaba hanımlar 25 Aralık eşimin dogumgunu ve ben ona sürpriz biseyler yapmak istiyorum oğlumuz 3.5 aylık yani eşimin bebegimizle ilk dogumgunu olucak beyaz bı kazak alıp biseylermi yapsam üzerine ne bilim oğlumuzun el izlerini mi bassam ne yapsam bilemedim

Erkekler cidden anlıyor mu böyle ince düşünceden şuana kadar abimin çok sevindiğini görmüştüm çocukluğunda alamadığı oyuncağın benzerini almıştım gerçekten çok sevindi ben görüntü olarak tutturamadım o bu daha güzel dedi onun harici eşimden falan görmedim hiç sağol der geçer güzel bir yemek yapın sevdiği birşey daha makbule geçer sanki:)

Sevdiği şeyleri illaki yapicam canım ama oglumuzdan da bişey olsun istiyorum içimden geldiği için yapmak istiyorum anlar anlamaz onu deneyip gorucem

Ben kizimla beraber gecirdigimiz dogum gununde , elini ve ayagini boyaya surup kagida basnistim. Onuda cerceve yapmistim. Duygulanmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…