Yardım Hanımlar..Narsist Eşten Boşanmak Ama Kafa Karışıklığı da Yaşamak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saka misiniz.. Allah akıl fikir versin. Babanız yasinda. Yakin sevgi demeyin bana!

Psikoloğu söyledi ben demedim

Kocanız narsirt falan değil,ne olduğunu söylerdim de banım daha yeni kalktı.Dünyada erkek kıtlığı mı var da,böyle erkekleri tercih ediyorsunuz?
Nedir peki size psikoloğu bunu dedi seans gördüğü ve b3n de ona gittim anlattım, ben bilsem secermiyidim böyle birini başta alana kadar her şeyi yaptı etti

19 yaşında 2 çocuklu biriyle evlenmişsin hadi anladım ama evliliğin çok iyiymiş gibi güzelleme yapmasan keşke.

Allah korusun tabi ki.. ne elini öpcen ya sülalesi bozuk eli kırılasıca
Aynen öyleydi işte bugün eşyalarını al dedi annem kız kardeşine bir yere bırakcaz dedi kız ne halimi sordu ne bisey tamam gidecek mi burdan aldınız mı tayinini diyor evlendigimizden beri olmaz ayrılın diyorlar annesi bir tane çıkartma diyor

Sizi 3. Gün yerlerde sürüklemiş olay ağız burun dağıtmaya gelmiş hala iyi günler aklınıza nasıl gelebiliyor? Kurtulduğuna şükret önüne bak. Ha mazoşistsen bilemem tabi ki

Vala ben şahsına da laf ediyorum. Burada dayak yiyen eşten mağdur olan birisine gelip "benim kocam bana prensess gibi davranır" Diyorsa görgüsüzün teki derim.
Bakma işte cahil cesareti
Prenses gibi olduğuna emin miyiz? 2 çocuk, eski eş derdi, kv, kp derdi hiç yok adam da bunu hep el üstünde tutuyor hiç sesini yükseltmiyor yani. Hayır ordan bakınca aptal gibi mi duruyoruz

Çok mükemmeldi evliliğin niye iki ay içinde evini terk edip boşanmak istedin?
Kendine çok yazık etmişsin bari sus millete övme yaptığın yanlışı

Nedir peki size psikoloğu bunu dedi seans gördüğü ve b3n de ona gittim anlattım, ben bilsem secermiyidim böyle birini başta alana kadar her şeyi yaptı etti
O zaman narsistligin yanisira ağır bir şerefsiz ve siz hâlâ yaşadığınız güzel günleri hatırlamaya çalışıyorsunuz.Ne diyebilirim ki?

Terapistin yaptığı asla etik değil, eşinizin terapisti sizin de terapistiniz olamaz . Lütfen değiştirin. Bir de nasıl her gün gorusuyorsunuz? Hücum terapisi dışındaki hiç bı ekolde her gün görüşme yok , o da böyle bir şey değil. Siz terapiste gittiğinize emin misiniz ?

O zaman narsistligin yanisira ağır bir şerefsiz ve siz hâlâ yaşadığınız güzel günleri hatırlamaya çalışıyorsunuz.Ne diyebilirim ki?
Işte bu da kurban psikolojisi oluyormuş hep kendini suçlamak ben mi bisey yaptım demek, bunun sebebi de ailesi ben bu haldeyken bile gelip benim oğlum iyidir benim oğlum hasta değil demesi, kadına müdehale etmediniz oğlunuza kızmadınız diyorum diyor ki niye kızıyım benle iyiydi bana bir yanlışı yok

Ağzı burnu kanayan biri hala ne yapıyorum diye soruyorsa bunun aklını verecek olanlar bizler değiliz.

Sabahtan beri birşey demiyorum insanların üstüne gitmeyi bırakın buraya herkesi azarlayın açık arayın diye yazmadım. Aynı durumda siz olsanız asla böyle davranmazdım. Zaten söylemedi zamanında. Yoksa evliliğimin 2.ci haftasından beri psikologla irtibattayim. Söylemedi ben yaşadıkça yazdım okudum heryerden ve baktım böyle bisey var. Boşanmaya karar verince ben söyleyince güzelce izah etti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…