- 24 Ekim 2011
- 1.400
- 1.443
-
- Konu Sahibi narsistmagduru
Saka misiniz.. Allah akıl fikir versin. Babanız yasinda. Yakin sevgi demeyin bana!Bende kendimden 17 yaş büyük bir 2 çocuklu bir adamla 2 sene önce evlendim üstelik evlendiğimizde ben 19 o 36 yasındaydı yani ben bayağı küçüktüm bana hiç böyle davranmadı eşim ben cok mızmız nazlı biriyimdir kavgaları çoğu zaman ben çıkarırım hele bi de şimdi hamileyim daha çabuk öfkeleniyor nazlanıyorum ona rağmen bana prensesmisim gibi davranıyor her istediğimi yapar alır götürür her neyse yani ben kavga cıkarırım o gelir sarılır öper düzeltir tabii benimde alttan aldığım oluyor böyle anlatınca da ben sorunluymusum gibi oldu demem o ki boşa gitsin güzelim böyle bir adamla olmaz bi de bir cocugun olduğunu düsün napacaksın hamile olduğun zamanlar da ya da. Ailende destekçinse boşa kurtul koca her zaman bulunur
Var iki kere hemdeNeyi dusunuyorsunuz surekli aiddet uygulayan birini nasil sevebiliyorsuniz? Akliniz basinda degil gizlice bireysel olarak terapi alin gercekleri gorun insallah darp raporunuz falan vardir
Psikoloğu söyledi ben demedimDefalarca yazdim burada ama yoruldum artik. Narsist kisilik bozuklugu o kadar nadir goruluyor ki, elini carpsan narsiste carpmiyor sokakta. Sorsan ama kaba saba siddet uygulayan sevmeyen erkeklerin hepsi narsist.
Bi de narsist magduru iseniz zaten instagramda okudugunuz postlarla aaa benimki narsist diyemezsiniz, cogu zaman onlarin yaptiklarini dahi sorgulayamayacak duruma gelirsiniz, bir sekilde ortamdan uzaklasirsaniz kendinizi belki toplamaya baslarsiniz. Ki narsist iliski dongulerinden cikmak o kadar zor ki, sanirim 13 deneme aliyormus ortalama olarak boyle bir iliskiden cikmak.
Yani bir tani koyunca daha mi cool gozukuyor bilmiyorum ama kocam bana siddet uyguladi bosaniyorum dedikten sonra adamin narsist ya da Budist monk'u olmasinin hicbir onemi kalmiyor.
Nedir peki size psikoloğu bunu dedi seans gördüğü ve b3n de ona gittim anlattım, ben bilsem secermiyidim böyle birini başta alana kadar her şeyi yaptı ettiKocanız narsirt falan değil,ne olduğunu söylerdim de banım daha yeni kalktı.Dünyada erkek kıtlığı mı var da,böyle erkekleri tercih ediyorsunuz?
19 yaşında 2 çocuklu biriyle evlenmişsin hadi anladım ama evliliğin çok iyiymiş gibi güzelleme yapmasan keşke.Bende kendimden 17 yaş büyük bir 2 çocuklu bir adamla 2 sene önce evlendim üstelik evlendiğimizde ben 19 o 36 yasındaydı yani ben bayağı küçüktüm bana hiç böyle davranmadı eşim ben cok mızmız nazlı biriyimdir kavgaları çoğu zaman ben çıkarırım hele bi de şimdi hamileyim daha çabuk öfkeleniyor nazlanıyorum ona rağmen bana prensesmisim gibi davranıyor her istediğimi yapar alır götürür her neyse yani ben kavga cıkarırım o gelir sarılır öper düzeltir tabii benimde alttan aldığım oluyor böyle anlatınca da ben sorunluymusum gibi oldu demem o ki boşa gitsin güzelim böyle bir adamla olmaz bi de bir cocugun olduğunu düsün napacaksın hamile olduğun zamanlar da ya da. Ailende destekçinse boşa kurtul koca her zaman bulunur
Aynen öyleydi işte bugün eşyalarını al dedi annem kız kardeşine bir yere bırakcaz dedi kız ne halimi sordu ne bisey tamam gidecek mi burdan aldınız mı tayinini diyor evlendigimizden beri olmaz ayrılın diyorlar annesi bir tane çıkartma diyorAllah korusun tabi ki.. ne elini öpcen ya sülalesi bozuk eli kırılasıca
Sizi 3. Gün yerlerde sürüklemiş olay ağız burun dağıtmaya gelmiş hala iyi günler aklınıza nasıl gelebiliyor? Kurtulduğuna şükret önüne bak. Ha mazoşistsen bilemem tabi kiSize de üzüldüm ama çok gençsin ben 31 eşim 44 yaşında, çok sevdim bizim hatamız orda.narsist erkek çok zor farkında değildi yaparken diye kendimi avutuyorum ne hayallerim vardı onun olduğu şehirdeyim gitmek için elimden geleni yapicam, çok çabaladım her kavgada o haklı hep bağırdı bir kez bile oturup normal konuşamadık bağırdı ileri gitti vurdu defalarca kendimi suçlu kurban psikolojisinde buluyorum eşyalarını vercem uzaklastirma aldım. Artık ailem de onu asla istemiyor arkamda ailem boşan gel diyor
Ben o değilimBilmem.
Prenses gibi olduğuna emin miyiz? 2 çocuk, eski eş derdi, kv, kp derdi hiç yok adam da bunu hep el üstünde tutuyor hiç sesini yükseltmiyor yani. Hayır ordan bakınca aptal gibi mi duruyoruzVala ben şahsına da laf ediyorum. Burada dayak yiyen eşten mağdur olan birisine gelip "benim kocam bana prensess gibi davranır" Diyorsa görgüsüzün teki derim.
Bakma işte cahil cesareti
Çok mükemmeldi evliliğin niye iki ay içinde evini terk edip boşanmak istedin?Ailem ilk basta hamilelik durumunu bilmiyordu birlikte olduğumu o yüzden eşimi asla istemediler bende birlikte olduğum için mecburum diye düşündüm. adetim gelmeyince annem şüphelendi ve beni sorguladı sonrasında alel acele evlendim ve iki ay sonra evi terk edip boşanma davası açtım ailem yaptığım hatadan dolayı beni istemiyordu duruşma 1 nisana verilmişti evde bana köpek gibi davranılmasına dayanamayıp eşimle tekrar barıştım ailem tekrar barıştığım için beni istemedi
O zaman narsistligin yanisira ağır bir şerefsiz ve siz hâlâ yaşadığınız güzel günleri hatırlamaya çalışıyorsunuz.Ne diyebilirim ki?Nedir peki size psikoloğu bunu dedi seans gördüğü ve b3n de ona gittim anlattım, ben bilsem secermiyidim böyle birini başta alana kadar her şeyi yaptı etti
Terapistin yaptığı asla etik değil, eşinizin terapisti sizin de terapistiniz olamaz . Lütfen değiştirin. Bir de nasıl her gün gorusuyorsunuz? Hücum terapisi dışındaki hiç bı ekolde her gün görüşme yok , o da böyle bir şey değil. Siz terapiste gittiğinize emin misiniz ?Bakın ben psikologa da gittim siz sanırım uzmansınız ki onun dediklerinin aksini yazmışsınız. Hatta gittiğim psikolog eşimin bir zamanlar tedavi aldığı biri, ben bu durumu evlendikten sonra tamamen anladım çünkü nişanlı ve sevgiliyken adam ve bunun gibiler aşk bombardımanına tutar seni olmadığı gibi gözükür evet arada sinyaller verir ama onda da der ki stresten, düğün stresinden, eski yasadiklarim'dan yapıyorum. Sonra iki göz boyamak için doktora gider sen de aa çabalıyor düzelcek sanirsin. Ben her gun psikolokla gorusuyorum zaten. Ama daha detayli bir tedavi alacagim tabiki. Bunlari arastirmama gelince de evlilik bitiriyorum adam neden böyle diye merak ediyorsun ailesi de seni suçluyor bu evde içmezdi bu kahveye gitmezdi diyor O zaman araştırıyorsun vardığın sonuç korkunç...
Yengeç ve balık burcu başka bir kategoriydi. Bilmediğimiz 13. burç da bu olabilirAdam da narsist değil zaten, egoist bir ayı.
Yengeç ve balık burcu başka bir kategoriydi. Bilmediğimiz 13. burç da bu olabilir
Size böyle bir bilgi veremez, lütfen devam etmeyinPsikoloğu söyledi ben demedim
Işte bu da kurban psikolojisi oluyormuş hep kendini suçlamak ben mi bisey yaptım demek, bunun sebebi de ailesi ben bu haldeyken bile gelip benim oğlum iyidir benim oğlum hasta değil demesi, kadına müdehale etmediniz oğlunuza kızmadınız diyorum diyor ki niye kızıyım benle iyiydi bana bir yanlışı yokO zaman narsistligin yanisira ağır bir şerefsiz ve siz hâlâ yaşadığınız güzel günleri hatırlamaya çalışıyorsunuz.Ne diyebilirim ki?
Niye veremez aynı kişiye gidiyoruz ve ben evlendikten 4 ay sonra bunu farkedip yaşadım herşeyi şimdi söyledim o da zaten bilgi veremezdim zamanında dedi.Herseyi siz mi biliyorsunuzSize böyle bir bilgi veremez, lütfen devam etmeyin
Size böyle bir bilgi veremez, lütfen devam etmeyin
Ağzı burnu kanayan biri hala ne yapıyorum diye soruyorsa bunun aklını verecek olanlar bizler değiliz.Merhaba, ben kendimden yaşça büyük evlenmiş boşanmış çocuğu olan bir adamla evlendim.Basta herşey güzel gibi geldi ama karakterine dair sinyaller vermiş ben sevdiğim için görmemişim. Eğlendiğimizin üçüncü günü istediğim gibi davranacaksın diye kavga çıkarıp yerde sürükledi, en ufak şeylerden tartışma çıkardı. Bir ara evlenmeden terapiye gittiyse de bıraktı hiç bir doktoru kimseyi beğenmezdi. Narsistliginin ben genetik hem de aileden geldiğini düşünüyorum. Beni defalarca darp etti hep kendimi suçladım karşılık verip sinirlendirmesem yapmazdı diye affettim hatta kendim özür diledim. Bu sefer mübarek günde yine ben yemek hazırlarken bir kavga çıkarıp anneme küfretti dayanamadim söylediği sözlerin ona ait olduğunu soyledim ve bana vurdu ağzından burnumdan kan geldi. Sonrasi ailem geldi şikayetçi oldum. Şimdi bosanma davası açıcam. Bazen herşey açık sevmedi beni diyorum, bazen de hep aklıma geliyor sanki ölene kadar acı çekicem bana yaptığı iyi şeyler aklıma geliyor ama imkansız ailem beni reddeder onu daha kabul edemem ve etsem daha beterini yapar çünkü daha yeni barışmıştık her seferinde şiddetin dozunu artirdi aileme sovdu bana hakaret etti. Ne yapmalıyım nolur bana yardımcı olun arkadaşlar.