• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim... hangi supurge?

mrtylz

Eylül'ün ve Mustafa'nin annesi
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
1.343
29
108
kizlar bu supurgeleri kullanan varsa tavsiyede ya da yorumda bulunabilecek olan var mi?

bunlardan birini almayi dusunuyoruz, tecrubesi olanlardan bilgi istiyorum (azcik acil ama:)

samsung SC 8850

samsung SC 8830

samsung SC 8690

tiskurlerrrrr

neden toz torbasızı tercih ettiniz bilemeyorum ben de yakın zamanda araştırdım süpürge işini epeyce ve bir çogunu evimde deneme şansım oldu toz torbasızların hepa filitresi çok pahalı 6 ayda bir değiştiriliyor ve nerdeyse 5 değiştirmede iyisinden bir süpürge parası ediyor satıcılar söyledimi bilmiyorum ama en iyi çekişi torbalılar yapıyor verdiğiniz süpürge modellerinden birini inceledim 400 w çekişi var ve 400 lira civarı bence toz torbalı olan philips fc 8130 u alın derim fiyatı 200 lira hepa filitreli ama toz torbasızlar gibi çift olmadığı için pahalı da değil..üstelik yıkanabilir filitreli ve çekişi 400 watt.
thumbnail2.php

kizlar bu supurgeleri kullanan varsa tavsiyede ya da yorumda bulunabilecek olan var mi?

bunlardan birini almayi dusunuyoruz, tecrubesi olanlardan bilgi istiyorum (azcik acil ama:)

samsung SC 8850

samsung SC 8830

samsung SC 8690

tiskurlerrrrr

samsung sc 8690 kullanıyorum çok memnunum az bir farkla garantisini beş yıla çıkardık garanti kapsamında alabileceğimiz söylendi filtre gibi şeyleri ,tavsiye ediyorum şimdiye kadar evi süpürdüğümü sanıyordum

philipsin power prosu var. öteki torbasızlara göre daha güçlü diyolar. bi de philipslerin başlıkları çok kullanışlı oluyor, kıyı köşe yerleri de çok güzel çekiyor.
bi arkadaşımda var, çok memnun. önce onunkini deniycem, sonra da bundan alıcam heralde.

kullanışlı,tavsiye edilecek süpürgeyi ben de merak ettim.benim de ihtiyacım var çünkü.takipteyim :34:

Samsung Sc 8870 aldım kızlar ve inanılmaz kuvvetli çekişi.. kullanımı rahat.. tavsiye ediyorum..

Back
X