- 24 Şubat 2024
- 13
- -5
- 26
-
- Konu Sahibi merve343445
Bende okudum onu korkuyom süresi geçtiyse diye oyleydse bende mi yapsam diye düşünüyorumDaha once benzer konu vardi hamileydi aldirma suresi gecmisti evlat edindirsem mi diyordu o da sogan suyu icmisti acaba o musunuz? Neden test yapmiyorsunuz biz nerden bilelim hamile misiniz?
Ne zaman iliski yasadiniz onun suresi 5 ay gecmisti 5 aydir mi adet olmuyorsunuz? Neden test yapmiyorsunuz?Bende okudum onu korkuyom süresi geçtiyse diye oyleydse bende mi yapsam diye düşünüyorum
2 ay oluyo sanırım sinir stres o bu çöktü ondan da olabilir diye düşünüyorum belki geçmemiştir böyle hamilelik oluyo mu ki regl olmayincada karın sisiyomusNe zaman iliski yasadiniz onun suresi 5 ay gecmisti 5 aydir mi adet olmuyorsunuz? Neden test yapmiyorsunuz?
Bunlar hamilelik belirtisi mi ki regl olmayincada karın sisiyoÇok sevgili bilim insanlarımız kan & idrar testleri üretmiş, bildiniz mi
E o zaman kafanıza niye takıp evlatlık mı edindireyim diyorsunuzBunlar hamilelik belirtisi mi ki regl olmayincada karın sisiyo
2 aydir adet olmuyor musunuz? Tabi boyle hamilelik olur korunmadan iliski yasadiysaniz neyi bekliyorsunuz hala test yapmak icin?2 ay oluyo sanırım sinir stres o bu çöktü ondan da olabilir diye düşünüyorum belki geçmemiştir böyle hamilelik oluyo mu ki regl olmayincada karın sisiyomus
Bunlar hamilelik belirtisi mi kiÇok sevgili bilim insanlarımız kan & idrar testleri üretmiş, bildiniz mi
Hamilelikte böyle oluyo mu o konuda bunlar olmuş çünkü korktum ya bendede böyle şişkin oluyo mu diye var mı boyle belirtilerle hamilelik mi olur kiE o zaman kafanıza niye takıp evlatlık mı edindireyim diyorsunuz
Sağlıksız biriyim aşırı2 aydir adet olmuyor musunuz? Tabi boyle hamilelik olur korunmadan iliski yasadiysaniz neyi bekliyorsunuz hala test yapmak icin?
Ben de mesela demir eksikligim mi var diye endiselendigimde doktora gitmek ve tahlil yaptırmak yerine forumlarda konu açarım çünkü biz müneccim olduğumuz için içimize doğar.Merhaba regl gecikti 2 gün öncesinde karnım ağrıdı gelicek gibi karnım şişti hemen şişip iniyo ayaklarım ödem yapti hamilelik belirtilerin hicbiri yok karnım şişip iniyo hala ne gelsin diye soğan suyu içtim ağrım oldu yattım dinlendim geçti hala gelmedi
En büyük gebelik belirtisi adet gecikmesidir. İki gebelik geçirdim ikisinde de burada yazılan belirtiler olmadı koku hassasiyeti hariç. Ki normalde de koku hassasiyetim var zaten. Yok şuram şişti buram bilmem ne ile gebelik var mı yok mu anlaşılmaz. Cinsel ilişkiye giriyorsanız ve adetiniz geciktiyse hiçbir şeye bakmaksızın gebelik testi yaptırmalısınız. Daha burada bu belirti mi bu değil mi soruyorsunuz.Bunlar hamilelik belirtisi mi ki
Hamilelikte böyle oluyo mu o konuda bunlar olmuş çünkü korktum ya bendede böyle şişkin oluyo mu diye var mı boyle belirtilerle hamilelik mi olur ki
Hamilelik belirtileri ne zmn başlar neler olur karın ilk olmadiginda hemen şişip iner mi boyle şeyler var mı hamilelikte bilmiyorum o yüzden sormak istedim karnim o denilen konu gibi bı sisiyo bı iniyoBen de mesela demir eksikligim mi var diye endiselendigimde doktora gitmek ve tahlil yaptırmak yerine forumlarda konu açarım çünkü biz müneccim olduğumuz için içimize doğar.
Ya sabır ya selamet yarabbelaleminHamilelik belirtileri ne zmn başlar neler olur karın ilk olmadiginda hemen şişip iner mi boyle şeyler var mı hamilelikte bilmiyorum o yüzden sormak istedim karnim o denilen konu gibi bı sisiyo bı iniyo
Ve kürtaj olsam pişman olurmuyum oylrysem istemiyorum ama sonradan pişman olurmuyumHamilelik belirtileri ne zmn başlar neler olur karın ilk olmadiginda hemen şişip iner mi boyle şeyler var mı hamilelikte bilmiyorum o yüzden sormak istedim karnim o denilen konu gibi bı sisiyo bı iniyo
Öğrenmek istediğim hanileysem ilk aydan karın şişip iner miYa sabır ya selamet yarabbelalemin