- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Valla bende biraz umut var gibi heves ediyorum her zamanki gibi ama bakalimAz. Kaldı yine bence ikimizde bu ay pırt çikcaz amainş sende vardır tabı haftaya pazar günüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende biraz umut var gibi heves ediyorum her zamanki gibi ama bakalimAz. Kaldı yine bence ikimizde bu ay pırt çikcaz amainş sende vardır tabı haftaya pazar günüm
Beklemedeyim belirtiye bakmıyorum ama çok heveslendim bu sefer varmış gibi bilmiyorum bakalımCnm biraz midem bulanıyor ara ara o rahtsiz ediyor bişe yiyemiyom.pek yani cikartamiyom cikartsam belki rahatlicam da çıkmıyor malesf.sen nasılsın cnm varmı bı gelişme faln
Canim tuzlu biseyler falan mi yesen ne iyi geliyosa yani çok cok tuzlu değil kraker gibi yaniCnm biraz midem bulanıyor ara ara o rahtsiz ediyor bişe yiyemiyom.pek yani cikartamiyom cikartsam belki rahatlicam da çıkmıyor malesf.sen nasılsın cnm varmı bı gelişme faln
Yaa hadı inş cnmBeklemedeyim belirtiye bakmıyorum ama çok heveslendim bu sefer varmış gibi bilmiyorum bakalım
Insallah valla artık dört gözle bekliyorum canımYaa hadı inş cnm![]()
E tabı bakalim bu aya bni sorarsan ne olumlu düşünüyorum ne olumsuz yanı adette olabilirim diyorum bilmiyorum artik bir haftam kaldıInsallah valla artık dört gözle bekliyorum canım
Cnm geç döllenme olabilir dıcem ama hamileysen nasıl yumurtan çatliyo onu anlamadım tabi normalde hiç geçmiyorsa adetin 12 gün cok fazla bnce sen doktoru bekleme Saglik ocağında bi kan testi yaptir bugünMerhaba hanımlar benim adetim 12 gün olacak gecikti doktor a gitmiştim 10. Gününde yumurtan çatlamış ama ultrasonda bişey yok dedi ayın 20 sinde kan tahlil i vericek bu kadar gecikme yaşamadım hiç idrar testinde 3 kere yaptım 12 geçmesine rağmen tek çizgi kasıklarım ve belim ağrıyor yatınca geçiyor sadece gaz var sürekli ve oruç olmama rağmen idrar a çöküyorum çok bebek istiyorum 3.5 yıldır lütfen yardım ...![]()
Canım m ben sana en başından beni ümitliyim sanki var gibi geliyor yani hemde geçen aydan yani inşallah öyledir cnm yaa dualrim seninleBeklemedeyim belirtiye bakmıyorum ama çok heveslendim bu sefer varmış gibi bilmiyorum bakalım
Çatlamış dedi ama bu konuda acemiyim biraz daha önceden de çatladıysa görebilir mi malum yasak var yoksa çoktan gitmiştimCnm geç döllenme olabilir dıcem ama hamileysen nasıl yumurtan çatliyo onu anlamadım tabi normalde hiç geçmiyorsa adetin 12 gün cok fazla bnce sen doktoru bekleme Saglik ocağında bi kan testi yaptir bugün![]()
Valla her türlü geçmiyor cnm valla işte idare etmeye calisiyom sekil.bugun daha iyim ama cnmnCanim tuzlu biseyler falan mi yesen ne iyi geliyosa yani çok cok tuzlu değil kraker gibi yani
Sen bayramda mi ader olcaksin tamE tabı bakalim bu aya bni sorarsan ne olumlu düşünüyorum ne olumsuz yanı adette olabilirim diyorum bilmiyorum artik bir haftam kaldı
Valla bana da öyle geliyo sanki canım karnımı görsen nasıl sis anlatamam ama başka bi belirti yok 10 gün falan kaldı benimdeCanım m ben sana en başından beni ümitliyim sanki var gibi geliyor yani hemde geçen aydan yani inşallah öyledir cnm yaa dualrim seninle
İlk haftalarda oluyor cnm o gaz siskinligi oluyor benimd öyleydi şimdi indi biraz daha inş vardr cnm yaparsan test bana yaz olur muValla bana da öyle geliyo sanki canım karnımı görsen nasıl sis anlatamam ama başka bi belirti yok 10 gün falan kaldı benimde
Bi tane kadin izlemistim ben hamile nasil kaldi her hafta paylaşıyodu oda bisey yiyemiyodu ama bi iki şey dışında ne yersen miden bulanmaz keser onu bulman gerekiyo bence canım bi bak ye dene illaki bisey iyi gelcek tani sen daha iyi bilirsinValla her türlü geçmiyor cnm valla işte idare etmeye calisiyom sekil.bugun daha iyim ama cnmn
Tuvalete gidince iniyodu normalde ama şimdi hiç inmiyo bide mesela yatıyorum ya yumruk gibi bisey oluyo bi tarafımda hissediyorum ama inşallah boş çıkmaz gene çıkarsa da nasip deriz napalimİlk haftalarda oluyor cnm o gaz siskinligi oluyor benimd öyleydi şimdi indi biraz daha inş vardr cnm yaparsan test bana yaz olur mu
Sağol cnm inş.bakalim.uzun sürmez de geçer şimdilik.iyiyim.artk.sabahlari.oluyot biraz işte o an hiç bişe istemiyom.yaomak.yemk sonra geçiyor öyle böyle geçicem artkncnmBi tane kadin izlemistim ben hamile nasil kaldi her hafta paylaşıyodu oda bisey yiyemiyodu ama bi iki şey dışında ne yersen miden bulanmaz keser onu bulman gerekiyo bence canım bi bak ye dene illaki bisey iyi gelcek tani sen daha iyi bilirsin
İnşallah canım.bemiim.valla ben inaniyrm olucak.cnm cikmazsada üzülme Allah büyük olucak cnmTuvalete gidince iniyodu normalde ama şimdi hiç inmiyo bide mesela yatıyorum ya yumruk gibi bisey oluyo bi tarafımda hissediyorum ama inşallah boş çıkmaz gene çıkarsa da nasip deriz napalim
Inşallah geçer canım dikkat et kendine senSağol cnm inş.bakalim.uzun sürmez de geçer şimdilik.iyiyim.artk.sabahlari.oluyot biraz işte o an hiç bişe istemiyom.yaomak.yemk sonra geçiyor öyle böyle geçicem artkncnm
Oyle tabi canım olmazsa kendimi uzmemeye karar verdim surekli uzuluyoeum ne gerek var olcağı varsa olur elimden bisey gelmiyo dua etmekten baskaİnşallah canım.bemiim.valla ben inaniyrm olucak.cnm cikmazsada üzülme Allah büyük olucak cnm