yardım =( hamile miyim

Ilahii cok güldüm
eşimin kuzeni 5 aylık hamile ve zevk suyundan kalmış istemiyodu kathiyen evet zevk suyundan ..

ne diyim en mantıklısı test yaptır için rahatlasın

Önce bir test yaptır en azından sende bizde varsayımlar üzerinde konuşmayız,sende kendini bu kadar yiyip bitirmezsin önce bir test yaptır belki değilsindir hamile

bu kadar için içini yiyorsa bence git eczaneden bir test al 5tl gibi düşük bir fiyata...2dkda sonuç elinde olur,bira ferahlarsın...yok yine adet olmadım 10gün geciktim dersen de hastaneden kan tahlili yaptırırsın kesin sonucu alırsın..herşeyin çaresi vardır hayatta sıkma kendini bukadar.durumu netleştirmek için bişiler yap derim ben.

evet öyle yapıcam artık mecburen... umarım regl olurum bu sırada da rahatlarım :S
tahmınımce 1 aylık faln olması gerekıyodur

1 ay çok uzun değil mi :S

Eczaneden alınan testle belli oluyor eğer bir şey çıkmazsa ve sen regl olmazsan o zaman kan testine başvurusun

tahmınımce 1 aylık faln olması gerekıyodur

aslında biz kadınlar hamilelik şüphesini adetimiz geciktiğinde yaşamaya başlarız.halbuki eğer durum pozitifse zaten 2haftalık hamileyiz demektir.ve idrar testleri bu dönemde gayet net sonuçlar almamızı sağlıyor.hamile kalındığı andan itibaren hormon dengeleri değişmeye başladığı için ölçülebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…