yardım =( hamile miyim

Bambii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
23
0
36
- Yurtdışı
.merhaba, bu forumda üyeliğim var ama bu konu biraz hassas olduğu için kimliğimi gizlemek adına yeni bir hesap açtım.
benim sorum şu olacak mutlaka tecrübeleriniz vardır,
19 martta erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, içime boşalmadığını söyledi ama çok tedirginim, sürekli mide bulantısı yaşıyorum ve kokulara çok hassas oldum acaba hamile olmaktan korktuğum için sadece psikolojik bir durum mudur? bu belirtiler ne zaman ortaya çıkar? hamilelik testi yapmak istiyorum ama korkuyorum.
eğer öyle bir şey olursa ne yaparım bilmiyorum yardım edin

adetin ne kadar geciktiki. normal bi birliktelıkte içine bosaldıgı halde hamıle olmanın bıle ımkanı yuzde yuz degıl ondan korkma bence cnm hc olmadı 10gun daha bekleyp test alablırsn

zaten tam zamanında yapmıssnz yumurtalama donemı gecms zatn ıntıhar ederm faln dye dusunme sakın once emın ol bı sonuctan

bu çok yalnış bir laf bence ne demek hamıleysem intahar ederım arkadaşım ya kendine hakım olacaksın yda yok birşeyler yaşıorsan korunacaksın erkek arkadaşın yalan yda dgru sölüyor olabılır merak etme adetıne 1 hfta kala hamıle kalma şansın çok düşüktür... stresten gelmiyordur

Son düzenleme:
yumurtalama donemı gecıyo ve adet olunuyo bebek ıcın hazrlanan kan dokusu dısarı atılıyo mantıgı bu zaten cnm adetten hemen sonra ve hemen once hamılelık rıskı cok dusuk

kendime geliyorum böyle sağ ol :s çok çaresiz hissediyorum kaç gündür

eyvah eyvah zevk suyundan hamile kalınıyor biliyomusun bilmem hemen kanda baktır betahcg ne sonra düşün ondan sonrası seni ilgilendirir

eyvah eyvah zevk suyundan hamile kalınıyor biliyomusun bilmem hemen kanda baktır betahcg ne sonra düşün ondan sonrası seni ilgilendirir

:| evet bunu okumuştum bi yerde.. peki benim kalp hastası olmam ve aşırı derecede zayıf olmam bunu önelemez mi bünyem çok zayıf doktorum bu konuda hep zorluk çekeceğimi söylüyo hamile kalma konusunda ama bi türlü rahat edemiyo ki insan

erkek arkadsnında yalan söylıcegnı dusnmyrm cunku bu onuda ılgılendıren ve korkutcak bi durum keske ertesi gun hapı kullansaydın korktuysan ama artk bı ıse yaramaz 48 saat ıcınde kullanman gerekıyo

hepimiz yeri geldiğimi çok çaresiz kalıyoruz ama hiçbirimiz ıntaharı düşünmüyoruz Çaresizlerin tek çaresi ALLAH elini aç dua ette hamile olmayasın

erkek arkadsnında yalan söylıcegnı dusnmyrm cunku bu onuda ılgılendıren ve korkutcak bi durum keske ertesi gun hapı kullansaydın korktuysan ama artk bı ıse yaramaz 48 saat ıcınde kullanman gerekıyo

hayır gerçeği söylerim tabi ki ama anne ve baba olmaya ikimiz de hazır değiliz.
hap olayı çok geç aklıma geldi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…