- Konu Sahibi kirmizicilek16
-
aynen kızlar stres durumunda oluyor.sanırım aynı durumu bende yaşıyorum stresli olduğum geceler.boğazımda bir düğümle başlayıp,nefes almamaya kadar gidiyor,ilginç ama kalkıp sigara içince rahatlıyorum,ilk birkaç fırtta zorlanıyorum,sonrası geliyor.ama sigaralık bir durum olduğunu sanmıyorum.nefesimle çekeceğim başka bişey olsa oda olurdu heralde.elime sigara alınca çekme ihtiyacı duyduğumdan olsa gerek
slm kızlar..
benim derdim şu.eşim gece uykusundan nefes alamayarak uyanıyor nefesini çekiyor çok değişik ses çıkartıyor ve nefes alamıyor...bu geçen gün gündüz uyurken olmuş ilk defa ben yoktum işteydim aynen böyle 3-4 dk sürmüş sonra nefesi normale dönüyor ...sonra biz gögüs hastahanesine gittik film çekildi kan tahlili yapıldı hepsi tertemiz çıktı.alkisalkisalkis
ve dün gece yine oldu saat 3 de onun sesine uyandım.nefes alamıyordu koştu hemen banyoya kafasını soğuk suya soktu ama yine alamadı ben zaten kendimi kaybetmiş gibi titremeye başladım.mafoldumben.öksürürken fln nefesi normale döndü ama yüzü dudakları bembeyaz oldu..ona sarıldım ağlamaya başladım bende onu ilk defa öyle görüyorum...mafoldumben:2: eşim 26 yaşında ve sigarada kullanmaz.
Şimdi internette araştırdım uyku apnesi diye bir hastalık var onun beliktileri var sanırım bu gece uykuda ölümlere kadar gden bi hastalıkmış çok korktum acaba kulak burun boğaza mı gitsek yada bi uyku kliniğine mi gitsek bilemedim bana fikir verirmisiniz...çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?