5 yıllık bir ilişkim var kasım ayında erkek arkadaşım ve ailesi yüzük takmaya gelecekler fakat daha önce hiç tanışma fırsatları olmadı ayrı şehirlerde yaşıyoruz..geçen sene erkek arkadaşımı ailemle tanıştırmıştım okadar. Sizce tanışmayı sadece kadınlar arasında yapsak olur mu yardımcı olun lütfen..İlk annesi ve ablalrı vs sadece kadınları alalım diyoruz 2 gün sonrada ailece bi söz kesme yüzük takma merasimi olsun istiyoruz. Nasıl olur sizce ?
5 yıllık bir ilişkim var kasım ayında erkek arkadaşım ve ailesi yüzük takmaya gelecekler fakat daha önce hiç tanışma fırsatları olmadı ayrı şehirlerde yaşıyoruz..geçen sene erkek arkadaşımı ailemle tanıştırmıştım okadar. Sizce tanışmayı sadece kadınlar arasında yapsak olur mu yardımcı olun lütfen..İlk annesi ve ablalrı vs sadece kadınları alalım diyoruz 2 gün sonrada ailece bi söz kesme yüzük takma merasimi olsun istiyoruz. Nasıl olur sizce ?
öncelikle Allah yardımcın olsun canım, inşallah hayırlısıyla atlatırsınız.. bizim de 2bucuk yıllık görüşmeden sonra aileler tanısıcak bu cuma.. tanışmada ne yapılır, yemeğe mi davet etmeliyiz, yoksa çay-börek vs. mi? kahve zaten olmaz heralde tanışmada. yardım lütfenn
canım bence yemek daha iyi olur. hem ilk görüşme adı üstünde tanışma daha resmi olur. zaten sözde aperatif ikramlıklar yapılır. hamur işi falan da olur. ama yemek olmaz. o yüzden sözden önce yemek olması daha iyi bence. biz de sevdicekle sözden önce bi tanışma olur diye düşündük hatta onun anne babası benim anne babam dışarda bi yemek yenir diye düşündük. ama daha uygulamadık. nasıl olur yine de bilemem canım =)
konu sahibi arkadaşım, bence de kadın erkek karışık daha iyi olur. kalmadı öyle sadece bayan falan. haa tabii karşı tarafın isteği bu yönde olursa eğer o zaman yine hep birlikte gelirler kadınlar bi odaya erkekler başka bi odaya geçerler
sağol canım yemek veriyoruz o zaman sağolasın, kolay gelsin sana da canım her konuda:*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?