• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edinnn acaba hamile olabilirmiyim kızlar yardım edin

gunes_ela

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
56
0
6
İstanbul
Merhaba kızlar

ben 3 yıllık evlliyim 30 yaşındayım ve şu ana kadar hiç korunmadık ilk zamanlar önemsemedik evliliğimizin tadını çıkaralım diye ama şu son bir yıldır istiyoruz ama olmuyor bütün tahlilleri yaptırdık herşey normal çıktı fakat eşimde solda varikosel çıktı ama sperm testi yapıldığında sperm kalitesini düşürmediği onunda normal olduğu söylendi bir kaç doktora daha sorduk onlarda normal dedi. Geçen ay rahim filmi çektirmiştim bu ay çok gariptirki adet olmama yakın gögüslerim inanılmaz acırdı ama bu ay böyle bir şey yok adetim 2 gün geçikti ve kendimi çok bitkin hissediyorum hiç bir şey yapasım gelmiyor bide arada hafif hafif midem bulanıyo ve gazım oluyo bugün test yaptım negatif çıktı :(((
acaba daha belli olmazmı yardım edinn ne zaman belli olur artık bebişimi istiyorum :(((

Allah hayırlısını versin,kafana takmamalısın odaklanmak bile engelliyormuş gebeliği canım. biz de 2 yıllık evliydik bebek istedik, ben ilk denememizde kaldım.ama soğan kürü yapmıştım dene bence.

canım benim bilmiyorum ya insan umutsuzluğa kapılıyo işte kafayı takmamaya çalışsanda olmuyo çoğu zaman sen o soğan kürünü nasıl yapıodun bana bir tarif edermisin güzelim.

canım internetten bakabilirsin ibrahim saraçoğlu soğan kürü yaz çıkıyor int.ten. hatta menapoza giren bayanlardan bile hamile kalmış. bu kür iltihap sökücü yumurtaları da çalıştıryıyor. o yüzden herkes hocam kür çok işe yaradı sağolun ama bu kürün bize istenmeyen hediyeleri de oldu diyolar bebekler için:))

canım internetten bakabilirsin ibrahim saraçoğlu soğan kürü yaz çıkıyor int.ten. hatta menapoza giren bayanlardan bile hamile kalmış. bu kür iltihap sökücü yumurtaları da çalıştıryıyor. o yüzden herkes hocam kür çok işe yaradı sağolun ama bu kürün bize istenmeyen hediyeleri de oldu diyolar bebekler için:))

teşekkür ederim tatlım hemen bakıyorum ozaman :))

Back