-
- Konu Sahibi NataHuseinliiii
kesinlikle canım bişeler yapman şart..evet bende ewimin sabrina hayranim ALLAH dualarimi duyuyorki ona sabrda veriyor in wa ALLAH
ama her wein bir zamani var dimi?o sabr ediyor die bende rahat olmamaliyim o yuzden her gece kendi kendimi sucluyorim ya her kes yapiyor kimse olmedi die kolay bi wey hadi sende bawaracaksin die motive ediyorum kendimi ama bowaaaparmak egzersizlerine bawlarim bu gun bakalim bi ilerleme olucakmi awmam wart
in wa ALLAH bawliyorm bu gece bakalimmkesinlikle canım bişeler yapman şart..
Bence de sende bitiyor bu durum,, böyle gitmeyeceğini mutlaka yapman gerektiğini bil..en azından çocuk sahibi olmak için. Cesaretini topla canım ya. Korkacak ne var Onda.. Beş kiloluk bebek çıkıyor ordan.. Vajina senin tahmin ettiğin gibi bir duvar değil esnek bir yapı..her turlu yardim aldim hatta beni tutan kizlik zari korkusudur die ginekoluq onu bile acdi bana anestezi yaparak ewimin raziligi ile ama ondan sonrada denedim olmuyor ilk bawlangic iyi olay ora gelince sinir oluyorum isteksiz oluyorum alkol bile kullandim belki kendimi birakirim die ama o an alkolun bile etkisi kalmadi bende o kadar kotuyummm
evet okuduklarim yenen arkadawlar bana bi wansin olduqnu soyledi denemek lazim olmuyor die cekilmek lazim degilmiw twk:) in wa ALLAH gecerBence de sende bitiyor bu durum,, böyle gitmeyeceğini mutlaka yapman gerektiğini bil..en azından çocuk sahibi olmak için. Cesaretini topla canım ya. Korkacak ne var Onda.. Beş kiloluk bebek çıkıyor ordan.. Vajina senin tahmin ettiğin gibi bir duvar değil esnek bir yapı..
Biz eşimle 7 yıl birliktelikten sonra evlendik ve evliliğimizin 3 yılı boyuncada ilişkiye giremedik vajinusmus olduğumu kabullenemiyordum eşim çok anlayışlı biriydi bu konuda ama ben kendimi çok kötü hissediyordum çareler aramaya başladık ve yolumuz Dr. Dilek Öcal la kesişti .Kendisiyle tanıştıım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sorunumuzu kendisiyle çok kısa bir sürede yendik. Hiç sıkılmadan çekinmeden kendisine başvurabileceğiniz biri kesinlikle tavsiye ederim. Hiç boşuna beklemeyin derim kendisiyle tanışın ve bir an önce sorunuzu çözün derim.Merhaba arkadawlar ben Azerbaycandan yaziyorum size burani 2-3gundur okuyorum
benimde ayni problemim var 2yildir evliyim ve iliwkiye giremiyorum doktora gitdim psixoluga gitdim ginekoluga gitdim krem falan bildiyim her wei yapdim ama durum ayniii
artik bitirmek uzre ewim evliliyi her wey guzel ama bir bu sorun nolur yardim edin