Yardim edinn:(((

kesinlikle canım bişeler yapman şart..

Bence de sende bitiyor bu durum,, böyle gitmeyeceğini mutlaka yapman gerektiğini bil..en azından çocuk sahibi olmak için. Cesaretini topla canım ya. Korkacak ne var Onda.. Beş kiloluk bebek çıkıyor ordan.. Vajina senin tahmin ettiğin gibi bir duvar değil esnek bir yapı..

evet okuduklarim yenen arkadawlar bana bi wansin olduqnu soyledi denemek lazim olmuyor die cekilmek lazim degilmiw twk:) in wa ALLAH gecer

Biz eşimle 7 yıl birliktelikten sonra evlendik ve evliliğimizin 3 yılı boyuncada ilişkiye giremedik vajinusmus olduğumu kabullenemiyordum eşim çok anlayışlı biriydi bu konuda ama ben kendimi çok kötü hissediyordum çareler aramaya başladık ve yolumuz Dr. Dilek Öcal la kesişti .Kendisiyle tanıştıım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sorunumuzu kendisiyle çok kısa bir sürede yendik. Hiç sıkılmadan çekinmeden kendisine başvurabileceğiniz biri kesinlikle tavsiye ederim. Hiç boşuna beklemeyin derim kendisiyle tanışın ve bir an önce sorunuzu çözün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…