Yardım edinn LÜTFEENN :((

TOKATLI

Hicran
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
16
0
Arkadaşlar nolur bana bilgi verin.6 ayda 2 sefer hamile kaldım 2 side malesef düştü :1no2:ikiside7 haftalıkken ilkinde kürtaj olmadım ama ikincisinde içerde parça kaldığı için oldum.yaklaşık 6 aydır bol boooll ilişkiye giriyorum ama olmuyoo.acaba kürtajdan sonra hemen olmuyomu yoksa bi sorun olabilir mi lütfen bi akıl verin bana çok üzülüyorum buarada 15 aylık evliyim bebişi çok istiyorz.hayırlısı..ALLAHIM SEN HERŞEYE KADİRSİN BİZE Bİ BEBEK VER LÜTTTFEEEN:çok üzgünüm:

canım korkma,çok bilgim yok ama bi süre sonra tekrar bebek sahibi olabiliyosun,çevremdeki kişilerden biliyorum.en iyisi bukonuyu bi doktorla görüş derim sana.unutmaki stres herşeyi mahvediyor,doktorum düşükte ve erken doğumda çok etkisi olduğunu söylüyor.Duaet herşey yoluna girecektir inş.

canım çok geçmiş olsun :1hug:..
doktor bana kürtajdan sonra 4 ay vermişti vücudun kendini hazırlaması gerekiyo dedi.

yalnız bu süre değişebiliyor muş bazı kişilere 6 ay bazılarınada 8 ay verildiğini duymuştum bence doktorunla iyice konuş güzelim

kızlar sağolun ben zaten doktora gittim en akla gelmedik tahlilleri yaptırdm en son 3 ay önce adet olduğumda yapılması gereken tahlil olduğnu söyledi doktor ozamanda reglim (adetim) yaklaşık 2 ay 1 hafta sürdü sıkıntıdan olsa gerek ama malesef hamile değildim .artık doktora gitmek istemiyrm sorun yok diyo.ama düşünüyorum ilk düşükten sonra basit bi yöntemle korunurken bile kazayla hemen hamile kalmıştım şimdi 6 aydır bolboll çalışmama rağmen neden olmuyo.HAYIRLISI DİYORUM AMA ÇOK ÜZÜLÜYORUM NAPIYM :KK43:( kızlar hakikaten yardımınıza ihtiyacım var hergece bebiş düşünüyorm akşam kadar kaç sefer aklıma geliyo anlatamam neyse YAZDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN OLURMU :KK43:(

Geçmiş olsun canım hem yaşadıkların kolay değil hemde yeniden hamile kalmanın stresine giriyorsun doğal olarak.Ama 2 kez hamile kalabildiğine göre sorun yoktur mutlaka tekrar hamile kalırsın,kaldığın zamanda dr.ilaç verir tekrar yaşamazsın bunları.Zaten kürtajdan sonra 3-6 ay arası bebek düşünmeyin diyorlar.Hemen olması için değil sağlıklı olması için dua et canım.Umarım en kısa zamanda hamile kalırsın sevgiler.

sağol canım ben kürtajı nisan sonu oldm hazirandan itibaren çalışıyorm çok sıkılıyrm heran aklıma geliyo acaba bu ay olcak mı diye ancak yaşayan bilir bu duyguyu heralde hayırlısı demekten başka çarem yok.allahtan gelen herşeye razıyız.

tokatlı canım öncelikle çok geçmiş olsun. bebek düşünmeden önce düşük nedenlerini araştırmak için bir sürü tahlil yapılıyo kanda yapılan. kan pıhtılaşması kromozan gen mutasyonu falan gibi öncelikle onları bir yaptırdınmı canım bence üçüncüye hazırlıklı ol bir araştır. bebek olmuyo olayınca gelinceeee:)) korkmaaaaaaaaaaaaaaaa:)) ben ilk bebeğime korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım ama ne yazıkki 2,5 aylıkken öldüğü için kürtajla almak zorunda kaldılar kürtajdan sonra içerde parça kaldı 3 ay uğraştım senin anlayacağın ve kürtajdan sonrada 8 ay hamile kalamadım yani seninki normal sanırım kürtaj olayı insanı etkiliyo. ilk başta kürtaj oldum acaba rahimime yada yumurtalıklara bir şey olmuşmudur kürtaj nedeniyle yapışıklık falan olmuşmudur diye insan ister istemez korkuyo ve strtes yapıyo buda doğal olarak bebek olmasını engelliyo sanırım benim 8 ay olmadı işte. sonra hayırlısı dedim allaha dua ettim ve saldım çayıra mevlak kayıra:) misali takmadım ve inan oldu hamile kaldım. ama yine düşük yaptım bu sefer şimdi ankaradaya gidip geliyorum bir dizi tahlil yaptırdım çarşamba günü sonuçları alıcam hayırlısı bakalım ne çıkıcak 3. yü allah nasip ederse ondan sonra istiyorum. en azından içim rahat olsun bence sende 3. bebekten önce bir araştırmanı yap canım ve kafana takma bir kere veren allah ikincisini de üçüncüsünü de veriyo yeterki içini ferah tut ve allah sığın bol bol dua et rabbim en güzelini vereceği en hayırlı vakti bilir. acele etme daha yenisiniz evlilikte hayırlı uğurlu eksiksiz noksansız evlat versin hayırlı vakitlerde inşallah isteyen herkese.öptüm canım

X