yardım edinn/kedinin tüy yutması hakkında

Morvampiv

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
633
343
Bilgisi olanlar tecrubeliler derdim şu
4 tane erkek kedi bakıyorum dükkan da. Bir tanesi hepsini yalıyır tuylerini yutup hasta lancal dıye korkuyorum çok narin o çünkü ne onerirsiniz

kedicikler sıkıntı yapmıyordur belkide ayyy olmadı bu yorum

Kediler hakkında çok bilgim yok ama zaten onlar kendilerini bile yalayan canlılar. tüylere karşı vucutlarının bir mekanizması vardır kesinlikle. Yoksa yutmamaları mümkün değil.

kediler fazla yuttukları tüyleri kusarlar, yani benimki kusardı.. merak etmeyin yalamaları doğaları gereği olan bir olay hasta olmazlar :)

Anlatamamışım sanırım. Hastalanıyor çünkü diğerleri gibi kusup çıkaramıyor

onu bi veterinere götürün bence. temel reflekslerinde bi sıkıntı olabilir

Uşuttuğu zaman olecekti az kalsın o zaman gittik antibiyotik ve vitaminle 2 ay önce iyileşti

Bilgisi olanlar tecrubeliler derdim şu
4 tane erkek kedi bakıyorum dükkan da. Bir tanesi hepsini yalıyır tuylerini yutup hasta lancal dıye korkuyorum çok narin o çünkü ne onerirsiniz
kedilerin dilleri tarak gibidir tatlım onlar yalayarak temizlenirler zaten belki o bizde de olduğu gibi titizlik hastasıdır misafiri bile versen yıkayacak annelerimiz gibi

Uşuttuğu zaman olecekti az kalsın o zaman gittik antibiyotik ve vitaminle 2 ay önce iyileşti

Yani zayıf bir bünyesi olabilir. Hastalığının yalamayla hiç ilişkisi de olmayabilir. Bu konuda size biri bir şey mi dedi? Yaladıktan sonra ters bir şey mi gözlemlediniz?

Yani zayıf bir bünyesi olabilir. Hastalığının yalamayla hiç ilişkisi de olmayabilir. Bu konuda size biri bir şey mi dedi? Yaladıktan sonra ters bir şey mi gözlemlediniz?
İçleirnden bi tanesi grip olmuştu bunada bulaştı haifif geçiriyor mide bulanıyor ama kusamıyor gozlemlediğim bu bnde yalaması üstüne kotu olur gibi geldi

Ben çok korkuyorum ya. Nasıl oldu sen naptın o an yıkıldın dimi :'(
yani tabiki çok kötü oluyor bir de trafik kazasında kaybettik kamyon çarpmıştı tombişdi karşıdan karşıya geçememiş çok özlüyorum inan sonra da hiç olmadı kedim evlenince düşünüyorum inşallah ama ömürleri zaten o kadar ne kadar yaşasalar da ömrümüzün sonuna kadar yanımızda olamayacaklar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…