Anlatamamışım sanırım. Hastalanıyor çünkü diğerleri gibi kusup çıkaramıyor
Tüy atmalarını sağlayan macunlar var. Alın yedirin düzenli olarak.Anlatamamışım sanırım. Hastalanıyor çünkü diğerleri gibi kusup çıkaramıyor
kedilerin dilleri tarak gibidir tatlım onlar yalayarak temizlenirler zatenBilgisi olanlar tecrubeliler derdim şu
4 tane erkek kedi bakıyorum dükkan da. Bir tanesi hepsini yalıyır tuylerini yutup hasta lancal dıye korkuyorum çok narin o çünkü ne onerirsiniz
Uşuttuğu zaman olecekti az kalsın o zaman gittik antibiyotik ve vitaminle 2 ay önce iyileşti
Hayatım kedilerle geçiyor tanıyorum zaten canım.kedilerin dilleri tarak gibidir tatlım onlar yalayarak temizlenirler zatenbelki o bizde de olduğu gibi titizlik hastasıdır misafiri bile versen yıkayacak annelerimiz gibi
İçleirnden bi tanesi grip olmuştu bunada bulaştı haifif geçiriyor mide bulanıyor ama kusamıyor gozlemlediğim bu bnde yalaması üstüne kotu olur gibi geldiYani zayıf bir bünyesi olabilir. Hastalığının yalamayla hiç ilişkisi de olmayabilir. Bu konuda size biri bir şey mi dedi? Yaladıktan sonra ters bir şey mi gözlemlediniz?
Güzel bir yorum sağolun yapıcamTüy atmalarını sağlayan macunlar var. Alın yedirin düzenli olarak.
hepsi de bebek gibi huyu farklı farklı oluyor canım bende bir tane vardı aşırı titiz birşeydi ordan biliyorum kedinin titizi de hiç çekilmiyorHayatım kedilerle geçiyor tanıyorum zaten canım.titiz galiba
Şimdi bakmıyo musun noldu pisinehepsi de bebek gibi huyu farklı farklı oluyor canım bende bir tane vardı aşırı titiz birşeydi ordan biliyorum kedinin titizi de hiç çekilmiyor
vefat etti canım baya oluyorŞimdi bakmıyo musun noldu pisine
Ben çok korkuyorum ya. Nasıl oldu sen naptın o an yıkıldın dimi :'(vefat etti canım baya oluyor
yani tabiki çok kötü oluyor bir de trafik kazasında kaybettik kamyon çarpmıştı tombişdi karşıdan karşıya geçememiş çok özlüyorum inan sonra da hiç olmadı kedimBen çok korkuyorum ya. Nasıl oldu sen naptın o an yıkıldın dimi :'(