• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin

Melike sultan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
9
3
1
27
Merhaba arkadaşlar ben 3 aylik evliyim daha 19 yaşındayım kayinvalidemle aynı evde yaşıyorum eşim çocuk konusunda çok istekli ben cesaret edemiyorum , 1 yıl kayınvalidem le yaşıcam kimisi diyorki kayinvalidenin yanında çocuğunu yap ayrı eve taşınınca zorluk çekmesin maddi manevi toparlanma olur çocuk hem kayinvalidende bakar rahat olursun diyor kimiside boşver ayrı evde bak diyor kayın validem çocuğa bakar ama bende cesaret edemiyorum bi yandan eşim cok istiyor ne yapmalıyım lütfen bi fikir verin ? .

Merhaba arkadaşlar ben 3 aylik evliyim daha 19 yaşındayım kayinvalidemle aynı evde yaşıyorum eşim çocuk konusunda çok istekli ben cesaret edemiyorum , 1 yıl kayınvalidem le yaşıcam kimisi diyorki kayinvalidenin yanında çocuğunu yap ayrı eve taşınınca zorluk çekmesin maddi manevi toparlanma olur çocuk hem kayinvalidende bakar rahat olursun diyor kimiside boşver ayrı evde bak diyor kayın validem çocuğa bakar ama bende cesaret edemiyorum bi yandan eşim cok istiyor ne yapmalıyım lütfen bi fikir verin ? .

Sen anne olmaya ne zaman kendini hazır hissedersen bence o zaman olmalı. Henüz çok yeni evlisin, yaşın çok küçük ve cesaret edemiyorum diyorsun. Bu durumda biraz daha kendinize zaman verin bence.

Henüz çok genç ve çok yeni evlisin. Eşinle konuş ve biraz ertele bence. Evliliğin de otursun.

Rabbim dilediğin Zaman'da versin inşallah.

Back