• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin

Herşeyimi uyaran ablamla elti oldum koca evimdede uyarıyo :)))
şaka yollu tersle.daha yaşın küçük yıpratma kendini yazık.daha ne ortamlara gireceksın pısırık olma az cadı ol.her dediklerine evet diyince kimse aferin demiyor.yıpraktıkça yıpratırlar sen kendin güçlü olacaksınki güçlü bir evlat yetiştirebilesin.:)

şaka yollu tersle.daha yaşın küçük yıpratma kendini yazık.daha ne ortamlara gireceksın pısırık olma az cadı ol.her dediklerine evet diyince kimse aferin demiyor.yıpraktıkça yıpratırlar sen kendin güçlü olacaksınki güçlü bir evlat yetiştirebilesin.:)
Biraz dişli olmam lazım çok pısırığım :))

Ben kardeşlerimin en küçüğüyüm kardeşlerim söylediğim her cümlede beni uyarıyorlar yaptığım her harekette oysa onların yaptığı ve konuştuğu şeyleri yapıyorum ama yinede ben yapınca uyarıyolar bende yanlış bişey yapmıyım söylemiyim diye kendimi kasıyorum bu şekilde nasıl çocuk yetiştiriyim?

Bunun ilerisi sosyal fobi olur Lütfen uzmandan yardım alın

Hayır eşim sadece arkadaşlarımla dışarda buluşmama karşı geliyor arayıp görüşmemi oda istiyor

Eşinizin de pek özgürlükçü olduğu söylenemez Bu da bir psikolojik şiddettir

Bu böyle devam etmeyeceğine göre kendini değiştir ve geliştir. Önce arayanlara tel aç. Nasılsın iyimisin, bende iyiyim, bebekle ilgileniyorum.... böyle konuşacaksın. Kapatmak istersen bebek durmuyor ben musait olunca aricam dersin. Oldu bitti. Aile ortamlaribda konuş önce, ayrıca her gün bir gazeteyi al baştan sona oku. Mümkünse ve tanımıyorsan önce siyasetçilerimizi tanı isimleriyle beraber. Sonra köşe yazarlarını öğren, son olarsk ta istersen magazin haberlerine bak. tv den günde 1 saat gunün herhangi bir vakti haber kanalı izle. Bol bol kitap oku. 1- 2 ay sonra emin ol değişeceksin.
Siyaset hayatımın tam ortasında biçok siyasetçi evimize misafir oldu aile dostumuzdur yurt dışında uluslar arası konferanslara bile katılmışlığım var çok aktiftim birden bire bu hale geldim..

Siyaset hayatımın tam ortasında biçok siyasetçi evimize misafir oldu aile dostumuzdur yurt dışında uluslar arası konferanslara bile katılmışlığım var çok aktiftim birden bire bu hale geldim..
Yavaş yavaş aynı ortamlara gir. Tek gitmeye çekinirsen eşinle beraber git.

Back