Yardım edin

Kv amcamın eşi oluyor doğduğum günden beri tanışıyoruz :)) ama ona karşı çok çekingenim aşırı derecede utanıyorum muhabbeti benim çok uzak olduğum konular

Esinin yogun is temposundan kaynakli bir durum bence. Bundan dolayi boyle oldugunuzu dusunuyorum.. ama bu durumdan kurtulmaniz icin o kadar yontem var ki , bence her gununuzu planlayarak gecirin yarin bugunun aynisi olmasin evde otursaniz bile. :)
Ne yapayım peki bebeğim bana biçok şeyde engel

Ne yapayım peki bebeğim bana biçok şeyde engel
Onunda duzenli uyku saatleri veya birlikte gecirdiginiz zamanlar disinda size kalan sureleri kendinizi gelistirerek veya keyif alacaginiz bir cok sey yapabilirsiniz..

Esinin hafta sonu tatileri varsa arada nefes almak isterim diyorsan rica edersin kv dene bir gunluk torununa baksin sizde cikin disariya esinle bir hava alin sinemaya gidin yemege cikin egleninn.. 2 saatte olsa bakamayacak durumdalar mi , nefes almaya ihtiyaciniz var sizin. Esinle birlikte hemde..

Eşimin maalesef hiç boş günü yok bu yüzden kendi başımın çaresine bakmalıyım :)) ama buraya yazmakta baya iyi geliyormuş :)

Eşimin maalesef hiç boş günü yok bu yüzden kendi başımın çaresine bakmalıyım :)) ama buraya yazmakta baya iyi geliyormuş :)
Gelir tabi icinize atmanizdansa :) burada bir suru topikler var . Bende ilk geldigimse kimseyi tanimiyordum ama simdi o kadar cok arkadasim olduki buradan. Dertlese dertlese yeri gelsiginde geyik sohbet yapa yapa ilerledi bazi seyler :)

Gelir tabi icinize atmanizdansa :) burada bir suru topikler var . Bende ilk geldigimse kimseyi tanimiyordum ama simdi o kadar cok arkadasim olduki buradan. Dertlese dertlese yeri gelsiginde geyik sohbet yapa yapa ilerledi bazi seyler :)
Burda aktif olmaya çalışacağım umarım iyi gelir..

Ağır bi travma geçirdiniz mi ondan kaynaklı olabilir. Psikolojik yahut kaza gibi?

Psikolog şart Besher.Haberin olsun.Annenle bile konuşamicak duruma geldiysen bu sorununu tek başına yada burdan aldığın yorumlarla çözebilmen imkansız.

evde TV'u kendine göre kullanabiliyorsan -mesela mutfakta TV varsa- bol bol belgesel ve haber kanalı seyret özellikle spiker kızları filan güzel güzel seyret, sen de en az olar kadar düzgün ve güzel konuşursun. hem de saçma saçma programlar izlememiş olursun hem pek çok şey öğrenirsin. ayrıca bu kanallar izlenen evlerde çocuklar da güzel konuşuyor.

bol bol kitap okuman lazım ayrıca, eşin para kazanmak için çok çalışıyor sanırım imkanlar kıstlı olabilir ama yakınlarda hiç kütüphane de mi yok? kütüphanelerde klasikler olur, al rus klasiklerini oku. kütüphanelerde ücret filan olmuyor.

bazı radyo programları var sürekli bağlantı yapıyorlar, çeşitli konuları tartışıyorlar veya geyik yapıyorlar bir iki tanesini takip edebilirsin, mutfakta iş yaparken bile dinlenir radyo, pahalı da değil belki evinde radyo olup vermek isteyen bile olur bi sor etrafına. hem radyocuların muhabbeti senin kafanı dağıtır hem eğlenirsin hem bağlanıp muhabbet bile edersin ileride.
valla başka nasıl kendini geliştirip kiminle konuşursun bilemedim ama bunları bi dene .

Madem biliyorsun sen aslinda dogruyu yapiyorsun o zaman takma canim. Demek ki baska dertleri var. evlenmissin bebegin olmus saglikla. Ne guzel Bir sey bu. Sen artik bir annesin ve herseyin ustesinden gelebilirsin. Daha cok ozguvenli olmalisin bu saatten sonra bunu hakediyorsun.

Bu durumunun eşinle bi alakası varmı diye düşünüyorum sana pikolojik şiddetmi uyguluyo da sen evlendikten sonra böyle oldun sindirmiş seni sanki sana yasaklarmı koydu gitme arama görüşme diye???????????

Bu böyle devam etmeyeceğine göre kendini değiştir ve geliştir. Önce arayanlara tel aç. Nasılsın iyimisin, bende iyiyim, bebekle ilgileniyorum.... böyle konuşacaksın. Kapatmak istersen bebek durmuyor ben musait olunca aricam dersin. Oldu bitti. Aile ortamlaribda konuş önce, ayrıca her gün bir gazeteyi al baştan sona oku. Mümkünse ve tanımıyorsan önce siyasetçilerimizi tanı isimleriyle beraber. Sonra köşe yazarlarını öğren, son olarsk ta istersen magazin haberlerine bak. tv den günde 1 saat gunün herhangi bir vakti haber kanalı izle. Bol bol kitap oku. 1- 2 ay sonra emin ol değişeceksin.

aslında ben senin ne demek istediğini ne hissettiğini anladım.bende evin en küçüğüyüm.30 yaşındayım ama mantıklı birşeyde söylesem sen sus sen karışma sen bilmezsin gibi yaklaşımda bulunuyorlardı.üniversitede çalışıyorum şimdi rektörle dahi muhabbetim var o yüzden evdekileri pek takmıyorum.sende ortamlara gir cesaret et arkadaşlarını ara.yaşadığın bu durum sindirilmiş olmaktan kaynaklanıyor.ortamlarda açılırsın

Bu durumunun eşinle bi alakası varmı diye düşünüyorum sana pikolojik şiddetmi uyguluyo da sen evlendikten sonra böyle oldun sindirmiş seni sanki sana yasaklarmı koydu gitme arama görüşme diye???????????
Hayır eşim sadece arkadaşlarımla dışarda buluşmama karşı geliyor arayıp görüşmemi oda istiyor

Herşeyimi uyaran ablamla elti oldum koca evimdede uyarıyo :)))

Canim insanlardan kacarak bi yere varamazssin ve bak daha kotuye gider durumun allah korusun,bence acil bi psikologtan yardim almalisin..nedir utandigin ozel degilse sorabilirmiyim?

Bana ne yapmam gerektigini soylemelerinden nefret ederim!senide boyle boyle sindirmisler ve artik nasil davranacagini bilemedigin icin kendi kabuguna cekilmissin canim,sen 20 yasinda genc bi kadin, bi annesin herseyden once toparla kendini ve kendin ol kimsenin uyarilarina ve yonlendirmesine ihtiyacin yokki kendin dusunup,konusup diyalog kurup kararlar verebilecek durumdasin canim korkmani gerektirecek hic bisey yok mutlaka yardim almalisin ve sosyallesmelisin,kitaplar oku mesela toplu aktiviteler yapabilecegin ortamlara girebilirsin bebeginle senin gibi bi suru genc anneyle tanisirsin,kendine guvenin gelir ise yabancilarla diyalog kurmaya baslarsan,sonrada yavas yavas o seni surekli ailenle iletisim kurmaya baslarsin ve lutfen sev kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…