How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

yardım edin !!

normalde gecıkmıyosa bukadar yarın önce eczaden bı test al bak pazartesıne kadarda gelmesse pazartesı gıdıp kan testı yaparsın

bende aynı senın gıbıydım sınırden kendı kendımı yıyodum ama evlendım evlenelı hep hastalıklardan hastalıklarımın sebebı ne sinir stres doktor dıyokı daha kaç yasındasın bu sınır nıye baktımkı sadece kendıme zararım ıe dedım kendıme zarar verıyorumkı cahıl dusuncesız ınsanlar için sonra bosverdım herseyı senın kaynanan en azından istiyo bak bıde soyle dusunsene inşallah cocugun olmaz demesını sence sana hangısı agır gelırdı daha cok canını hangi laf acıtırdı senide anlıyorum baskı yapıyo dıye kızıyosun ama eskı kafalılar hayatım bızım gıbı dusunemıyolar bosverıceksın takmıycaksın yoksa enınde sonunda hep bız zarar goruyoruz baska kımse zarar gormuyo

evet doğru sölüyosun bişey dedikleri zaman takmamak elde değil benim annem bana hiçbişey demio nie bu kadın sölüo annem bana kıyamaz laf bile sölemez buna canım sıkılıoo

evet doğru sölüyosun bişey dedikleri zaman takmamak elde değil benim annem bana hiçbişey demio nie bu kadın sölüo annem bana kıyamaz laf bile sölemez buna canım sıkılıoo

bosuna kaynana dememısler ismine bosuna anne dememısler annen gözünün içine bakar ama el insana acımaz insan annesinin kıymetını ıkı kere dahada katlanarak anlarmıs bır evlendıgınde dıgerıde katlanarak anne oldugunda

bosuna kaynana dememısler ismine bosuna anne dememısler annen gözünün içine bakar ama el insana acımaz insan annesinin kıymetını ıkı kere dahada katlanarak anlarmıs bır evlendıgınde dıgerıde katlanarak anne oldugunda

ay evet suan okadar kötüyüm ki ben anne olcam acaba ALLAH BANA nasip etcek mi annelik duygusunu inşALLAH olur kim evlat sahibi istiyorsa nasip etsinn

evet canım ne olduğunu bilmiom öle kullandım ne işe yaradiğini pek bilmiom adetimin 3 günü kullandım gün hergün 2 aldım 5 günde bitti..

hımm canım bak bende kullanıyorum aynısından ama normalde adetın 5 gunu verılır 5 gunde bıter hap bıttıkten ıkı gun sonra kontrole gıdersın yumartalıkların istenılen buyukluge gelmısmı dıye bakılr ıstenılen buyukluge gelmısse catlatma iğnesi verılır ıgne vurulduktan sonra verilen saatte ilişkiye girersin ilişki günleri saatlerıde verılır sonra gebelıgı beklersın

hımm canım bak bende kullanıyorum aynısından ama normalde adetın 5 gunu verılır 5 gunde bıter hap bıttıkten ıkı gun sonra kontrole gıdersın yumartalıkların istenılen buyukluge gelmısmı dıye bakılr ıstenılen buyukluge gelmısse catlatma iğnesi verılır ıgne vurulduktan sonra verilen saatte ilişkiye girersin ilişki günleri saatlerıde verılır sonra gebelıgı beklersın

bana hiçbişey demedi dokturum pazartesi gitçem sorcam nie çağırmadı die..

yok demedi kullan 1 ay sonra eşinle dedi eşim de çalışıo ozaman ben gitçm sadece

garip canım ama anlayamadım nie öyle dediğini sen sor doktoruna mutlaka bunu olmadı doktorunu degıstır belkı kendı kendıne catlamalarınımı bekledı anlamadımkı ama muhakkak sor ben kacarım kendıne yı bak gorusuruz iyi geceler hee kafanada bişi takma hayırlı haberlerını beklıyorum canım

garip canım ama anlayamadım nie öyle dediğini sen sor doktoruna mutlaka bunu olmadı doktorunu degıstır belkı kendı kendıne catlamalarınımı bekledı anlamadımkı ama muhakkak sor ben kacarım kendıne yı bak gorusuruz iyi geceler hee kafanada bişi takma hayırlı haberlerını beklıyorum canım

tamam canım kendine ii bak ALLAHA emanet ol tanıştığıma memnun oldumm çok iiki tanıştım senle haber vercem merak etme:)

Back