- Konu Sahibi gulsahkaya
inşallah hamişsindir cnm bizde istiyoz bakalım kısmet daha adetime 15 gun fln var ama kasıklarım agrıo bnmde çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden sana tavsiye eşine annesini eleştirme çünkü eşinin gözünde annesi hiçte senin eleştirdiğin gibi değil o öyle görmezki
Ve sen eleştirdikçe k.validen mağdur konumuna düşer eşine göre
Biraz riyakarlık yap boşver k.validenin sana her dediğini her yaptığı kötü şeyi gelip eşine anlatma
Yoksa eşinin gözünden düşersin çünkü bunların hepsini ben yaşadım vakti zamanında
inşallah hamişsindir cnm bizde istiyoz bakalım kısmet daha adetime 15 gun fln var ama kasıklarım agrıo bnmde çok
benim tek kardeşi yok varda babasının başka kadından var herneyse kayınvalide dio ki benim bi tane göz bebeğim var canımın canı olsun istiyom dio.bende sinirleniom olmasın istemiom diom bazen de düşünüom acaba ondan mı olmuo korkuom ama sinir edio sonra öle deme dio bende içimden dicem diom:)
ama napayım bazı şeyleri batıo anlatmassam içimde kalıo sinirlilik yapıo eşime anlatıom basen susuor yeter artık gülşah dio bende yetmez hayat arkadaşımsın dinle diom tamm dio:)
Ama gülşahcığım bunda ben pek bir şey göremedim k.validen normal bir şekilde söylemiş bunu
Hatta çok tatlı bir şekilde tabi uslubu nasıldı söylerken onu bilemem
Dur ben benim k.validemin bir iki hakaretini söyleyeyim
Bana sen taş kalplisin anne olamadığın için kalbin taş kesilmiş bana dedi
Eşimin yanında dedi eşimde duydu bunu kendi kulağıyla
Yani sen Allah'a havale et er geç ilahi adalet yerini buluyo
Bak eşim kendi kulağıyla duydu benim söylememe hacet kalmadan
ölede olayınca kendimi suçluyom sölemesin ondan kızıom ben bi arkadşım var kayınvalidesiyle konuştum gecen gün bebek varmı sordumda bilmem kızım o konulara girmem nezaman isterlerse ozaman olur die cvp verdi çok hoşuma gitti ben de sorun olunca çok üzülüom..
ölede olayınca kendimi suçluyom sölemesin ondan kızıom ben bi arkadşım var kayınvalidesiyle konuştum gecen gün bebek varmı sordumda bilmem kızım o konulara girmem nezaman isterlerse ozaman olur die cvp verdi çok hoşuma gitti ben de sorun olunca çok üzülüom..
canım üzülme bak ne arkadaslar var onca sene olmuyo 10-20 sene bekleyen arkadaslar var allah onlara nasıl guzel sabır vermıs sen daha benım gıbı yenısın sükredelım bekleyelım sabırla elbet allahım bıze verecektır sakın isyan etme hep sabırla hayırlısını iste canım guzel dusuncelerle kapla kendını hep dua et kaynananıda allah havale et suanda hıç stres yapma kımseyı takma allahtan hersey yıne allaha sıgınıp yıne ondan istiycez ama isyansız sabırla bekleyelım elbet olucaktır canım
Konu dışına çıktık
Evet vakit geç oldu epey
Uyku vakti geldide geçiyor herkese hayırlı geceler Allah'a emanet olun
Rabbim herkesin gönlüne göre versin
her zaman girmiom eşim suan yok işte vardiyalı çalışıo ondan giriom ev toplancak duruo hiçbişey yapmak istemiom dağınık biri gelse evi görse kaçar :))
Aa hayır sen kendinde sorun olduğunu söyledin mi yoksa
Mesela bizdede sorun benden kaynaklanıyor ama benim annem babam ve eşim dışında
Hiç kimse bilmez bilmesinede gerek yok zaten canım
herkesiin arada öyle dagınıklıkları olur aksam benımde oyleydı dun kaynanam gordu hatta dagınıklıgı bosver dagınıksa dagınık olur ınsanın yapmak ıstemedıgı zamnlarda olur robot degılızkı canım sen arada gırmeye bak gulsahkaya gır canın sıkkın oldugunda herkes senın derdını paylasır konusur burda ama canını sıkma yeterkı
inşallah canım girerim konuşuruz uykum yok bak saat kaç oldu hep böleyim işte düşün düşün sinirlilik yapıo