yardım edin !!

inşallah hamişsindir cnm bizde istiyoz bakalım kısmet daha adetime 15 gun fln var ama kasıklarım agrıo bnmde çok

ama napayım bazı şeyleri batıo anlatmassam içimde kalıo sinirlilik yapıo eşime anlatıom basen susuor yeter artık gülşah dio bende yetmez hayat arkadaşımsın dinle diom tamm dio:)

ay bu kaynanalardan nedir cektiğimiz benımde cocugum zor olucak inşallah rabbım hepımıze verır benımkı bana inşallah cocugun olmaz bıle dedı dusun benım kayınvalıdemı nasıl bırı bende bıktım doktor stressız olman gerek dedı herseyı kafana takma sınır yapma dedı ınan bıktım ama umursamamya calısıyorum aldırmıyorum cunku benım saglıgım daha onemlı benım huzurum daha onemlı duymamazlıktan gelmeye calıs benı bı derı bı kemık yaptı kayın valıdem ama sımdı cocugum olsun yeterkı dıyorum hıcbıseyı kafama takmamaya bakıyorum ooo konusurken ben baska seylerle ılgılenıyorum he he deyıp gecıyorum sınırden belkı catlıyo umrumda degıl kendı kendıne konusup dursun aldırma fazla muhattap olma

inşallah hamişsindir cnm bizde istiyoz bakalım kısmet daha adetime 15 gun fln var ama kasıklarım agrıo bnmde çok

bilmiom canım bugün pazara giderken kasıklarımda bi ağrı sorma düşüp kalcam die çok korktum ama bişey olmadı karnımın üstünde bi ağrı var şimdi uyku yok yemek yok böle dolanıom bütün gün

boş ver deme ama işte demiyincede olmuyo diye konuşuyorlar ne bilim çok zor bir durum bende geçtiğimiz ay korunmamaya başladım bu ay hastalandım 1yıl 2 aydır evliyim kısmet bakalım nezaman olucak herhangi bir sorunumuz yok ama herkes artık olsun diyor sters yapıyor inasn hayırlısı Rabbim nezaman kısmet edicek bekliyip görücez

Ama gülşahcığım bunda ben pek bir şey göremedim k.validen normal bir şekilde söylemiş bunu
Hatta çok tatlı bir şekilde tabi uslubu nasıldı söylerken onu bilemem
Dur ben benim k.validemin bir iki hakaretini söyleyeyim
Bana sen taş kalplisin anne olamadığın için kalbin taş kesilmiş bana dedi
Eşimin yanında dedi eşimde duydu bunu kendi kulağıyla
Yani sen Allah'a havale et er geç ilahi adalet yerini buluyo
Bak eşim kendi kulağıyla duydu benim söylememe hacet kalmadan

ama napayım bazı şeyleri batıo anlatmassam içimde kalıo sinirlilik yapıo eşime anlatıom basen susuor yeter artık gülşah dio bende yetmez hayat arkadaşımsın dinle diom tamm dio:)

insanlar içindeki siniri birine anlatmak isterler oda eşleri olur genelde ama eşine mumkunse sureklı kayınvalıdenı sıkayet etme arkadas az önce demısı sıkayet edersen kaynanan haklı duruma dusuyo ben artık sıkayet etmıyorum o kendı goruyo ve kendı uyarıyo ıcındekı sınırı stresı atmak ıstıyosan gel burda muhabbet edelım bızlere anlat ben bunu yapmaya basladıgımdan berı sıkıntım ıcımde kalmıyo buradakı arkadaslık yardımseverlık okadar baskakı bırbırımızı tanımıyoruz ama hepımız bırbırımızın sıkıntılarını dertlerını dınleyıp destek olmaya calısıyoruz bende gel dertlerını sıkıntılarını burda paylas ınan rahatlayacaksın

ölede olayınca kendimi suçluyom sölemesin ondan kızıom ben bi arkadşım var kayınvalidesiyle konuştum gecen gün bebek varmı sordumda bilmem kızım o konulara girmem nezaman isterlerse ozaman olur die cvp verdi çok hoşuma gitti ben de sorun olunca çok üzülüom..

benim uyku vaktim geldi çattı bu akşam hepimiz önce birbirimiz için sonrada kendimiz için bol bol dua edelim Rabbim sesimizi duysun dularımızı kabul eylesin İNŞALLAH Hepimize hayırlı evllatlar nasip etsin aminnnnnnn hepinize iyi geceler

canım üzülme bak ne arkadaslar var onca sene olmuyo 10-20 sene bekleyen arkadaslar var allah onlara nasıl guzel sabır vermıs sen daha benım gıbı yenısın sükredelım bekleyelım sabırla elbet allahım bıze verecektır sakın isyan etme hep sabırla hayırlısını iste canım guzel dusuncelerle kapla kendını hep dua et kaynananıda allah havale et suanda hıç stres yapma kımseyı takma allahtan hersey yıne allaha sıgınıp yıne ondan istiycez ama isyansız sabırla bekleyelım elbet olucaktır canım

Aa hayır sen kendinde sorun olduğunu söyledin mi yoksa
Mesela bizdede sorun benden kaynaklanıyor ama benim annem babam ve eşim dışında
Hiç kimse bilmez bilmesinede gerek yok zaten canım

her zaman girmiom eşim suan yok işte vardiyalı çalışıo ondan giriom ev toplancak duruo hiçbişey yapmak istemiom dağınık biri gelse evi görse kaçar :))

Konu dışına çıktık
Evet vakit geç oldu epey
Uyku vakti geldide geçiyor herkese hayırlı geceler Allah'a emanet olun
Rabbim herkesin gönlüne göre versin

her zaman girmiom eşim suan yok işte vardiyalı çalışıo ondan giriom ev toplancak duruo hiçbişey yapmak istemiom dağınık biri gelse evi görse kaçar :))

herkesiin arada öyle dagınıklıkları olur aksam benımde oyleydı dun kaynanam gordu hatta dagınıklıgı bosver dagınıksa dagınık olur ınsanın yapmak ıstemedıgı zamnlarda olur robot degılızkı canım sen arada gırmeye bak gulsahkaya gır canın sıkkın oldugunda herkes senın derdını paylasır konusur burda ama canını sıkma yeterkı

Aa hayır sen kendinde sorun olduğunu söyledin mi yoksa
Mesela bizdede sorun benden kaynaklanıyor ama benim annem babam ve eşim dışında
Hiç kimse bilmez bilmesinede gerek yok zaten canım

yok hayır söylemedim söyleyimde başıma üşşüssün bide deme aman bende saklı o sölemem

inşallah canım girerim konuşuruz uykum yok bak saat kaç oldu hep böleyim işte düşün düşün sinirlilik yapıo

inşallah canım girerim konuşuruz uykum yok bak saat kaç oldu hep böleyim işte düşün düşün sinirlilik yapıo

bende aynı senın gıbıydım sınırden kendı kendımı yıyodum ama evlendım evlenelı hep hastalıklardan hastalıklarımın sebebı ne sinir stres doktor dıyokı daha kaç yasındasın bu sınır nıye baktımkı sadece kendıme zararım ıe dedım kendıme zarar verıyorumkı cahıl dusuncesız ınsanlar için sonra bosverdım herseyı senın kaynanan en azından istiyo bak bıde soyle dusunsene inşallah cocugun olmaz demesını sence sana hangısı agır gelırdı daha cok canını hangi laf acıtırdı senide anlıyorum baskı yapıyo dıye kızıyosun ama eskı kafalılar hayatım bızım gıbı dusunemıyolar bosverıceksın takmıycaksın yoksa enınde sonunda hep bız zarar goruyoruz baska kımse zarar gormuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…