How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

yardım edin !!

gulsahkaya

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
53
0
16
İzmir
iyi geceler yeni katıldım siteye hamilemiyim bilmiom en son 18 ağustosta adet gördüm bidaha olmadım kasıklarım arada ağrıyor ..bebek tedavisi oluyorum pclo var bende klomen kullandım 1 ay önce ama ne yapçam bilmiom... yardım edinn bilgi verin test yapsam belli olur mu?

testte çıkar büyük ihtimalle. adet döngünüz nasıl bilmiyorum ama özellikle kanda kesin belli olur ne olduğu. inşallah hamilesinizdir..

iyi geceler yeni katıldım siteye hamilemiyim bilmiom en son 18 ağustosta adet gördüm bidaha olmadım kasıklarım arada ağrıyor ..bebek tedavisi oluyorum pclo var bende klomen kullandım 1 ay önce ama ne yapçam bilmiom... yardım edinn bilgi verin test yapsam belli olur mu?[/QUOTE]

2 ay öncesine ne kadar düzensizdi düzenleyici ilaçlar içtim temmuz 20 ağustosunda 18 de oldum bi daha da olmadım inşALLAH hamileyimdirrrr dua edin eşim sperm testi yaptı bugün aldı dok söylemişti çok iyimiş bi sorun yokmuş bende sorunnn sıkıldım çok test elıom negatif çıkıo 3 gün önce yaptım negatif çıktıı idarar testinde ne zaman çıkıo bilmiom yapıom hep negatif bütün sinirlerim alt üst oluo

testte çıkar büyük ihtimalle. adet döngünüz nasıl bilmiyorum ama özellikle kanda kesin belli olur ne olduğu. inşallah hamilesinizdir..

2 ay öncesine ne kadar düzensizdi düzenleyici ilaçlar içtim temmuz 20 ağustosunda 18 de oldum bi daha da olmadım inşALLAH hamileyimdirrrr dua edin eşim sperm testi yaptı bugün aldı dok söylemişti çok iyimiş bi sorun yokmuş bende sorunnn sıkıldım çok test elıom negatif çıkıo 3 gün önce yaptım negatif çıktıı idarar testinde ne zaman çıkıo bilmiom yapıom hep negatif bütün sinirlerim alt üst oluo

Canım sana en doğru sonucu kan testi verir
Biz bilemeyiz buradan hamile olup olmadığını
Kan testi yaptır aklında soru işareti kalmasın

amin canım okadar çok istiyom ki anlatamam psikolojim bozuldu çok uyku yok yemek yeme yok paso sigara içiom sinirden sitrestennn çok sıkıntım var ama rabbimmin takdiri

Aaaa canım ama böyle yaparsan olmazki
Başta senin psikolojinin ve bedeninin hazır ve sağlıklı olması lazım
Neden böyle yapıyorsun bende evlat hasreti çeken biriyim
Ama asla bu tür karamsarlıklara düşmedim çünkü Allah'a inancım sonsuz
Yalnız o dilerse verir o ol derse olur benim elimde değilki
LÜtfen kendine bu eziyeti yapma ve her şeyi akışına bırak

Aaaa canım ama böyle yaparsan olmazki
Başta senin psikolojinin ve bedeninin hazır ve sağlıklı olması lazım
Neden böyle yapıyorsun bende evlat hasreti çeken biriyim
Ama asla bu tür karamsarlıklara düşmedim çünkü Allah'a inancım sonsuz
Yalnız o dilerse verir o ol derse olur benim elimde değilki
LÜtfen kendine bu eziyeti yapma ve her şeyi akışına bırak

eşim de sorun yok ama ben kendim yapıom test alıom bi sevinçle yapıom bi bakıom ki negatif
sinirden ağlama tutuyır ZATEN ALLAH inancım olmassa kendimi kaybetmiştimm ama kist var yumurtalıklarım tembel doktorum klomen verdi yumurta takibi yapmadı hiç ilgilenmio değiştircem bıktım dok değiştirmekten..dua et olurmu kabul olur senin bana ettiğin dua bende sana dua etcem çokk...

eşim de sorun yok ama ben kendim yapıom test alıom bi sevinçle yapıom bi bakıom ki negatif
sinirden ağlama tutuyır ZATEN ALLAH inancım olmassa kendimi kaybetmiştimm ama kist var yumurtalıklarım tembel doktorum klomen verdi yumurta takibi yapmadı hiç ilgilenmio değiştircem bıktım dok değiştirmekten..dua et olurmu kabul olur senin bana ettiğin dua bende sana dua etcem çokk...

Canım bendede var o kistten doktorun kistle ilgili test yapmadımı
Ne tür bir kist diye ama sen umutsuz vaka değilsin benim senin gibi bir çok arkadaşım var
En geç bir yıla hamile kalıp bebek sahibi oldular canım ama stres yapma
Doktorun içine sinmiyorsa elbetteki değiştireceksin
Ben kadın doğumda muayene olduğum doktor sayısını hatırlamıyorum bile o derece yani
Sende lütfen kendine gel ve oluruna bırak tamam canım dua edeceğim sana
Rabbim tez zamanda sana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Canım bendede var o kistten doktorun kistle ilgili test yapmadımı
Ne tür bir kist diye ama sen umutsuz vaka değilsin benim senin gibi bir çok arkadaşım var
En geç bir yıla hamile kalıp bebek sahibi oldular canım ama stres yapma
Doktorun içine sinmiyorsa elbetteki değiştireceksin
Ben kadın doğumda muayene olduğum doktor sayısını hatırlamıyorum bile o derece yani
Sende lütfen kendine gel ve oluruna bırak tamam canım dua edeceğim sana
Rabbim tez zamanda sana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

aminn canımmmm testlerim normal polikist var 2 senelik evliyim 3 seneye giridm kayınvalidem baskı yapıo olmuo die eşim hayırlısı dio torun istiyom diyip duruo fenalık getiriyor büyük die cvp da vermiom rabbim sabır versin bana

aminn canımmmm testlerim normal polikist var 2 senelik evliyim 3 seneye giridm kayınvalidem baskı yapıo olmuo die eşim hayırlısı dio torun istiyom diyip duruo fenalık getiriyor büyük die cvp da vermiom rabbim sabır versin bana

Amann k.valide konusuna hiç girme canım duysan benimkini bana ne hakaretler ediyor
Sen sadece Allah'a havale et bazen canını çok sıkarsa alttada kalma
Eşin senin yanındaysa bu konuda no problem

Amann k.valide konusuna hiç girme canım duysan benimkini bana ne hakaretler ediyor
Sen sadece Allah'a havale et bazen canını çok sıkarsa alttada kalma
Eşin senin yanındaysa bu konuda no problem

eşim hamile kalamıom die bişey demioda kayınvalide konusu açılınca adam yarasına tuz basıom sanki kızıo bi görsen konuşmıcakmışım hakkında aman ben hiç uğraşamam önceden çok iyidi şimdi bu aralar görmüom ii oluooo çok mutluyum görmeyince,:)

Kuzenimde aynı durumda eşinin sperm sayısı düşükmüş kaynanası eltisi bir laf sokuyolarmış kuzenim 55kiloydu stresten şimdi 80 kilo olmuş dün daha konuştum hastalanmış diye eşi çıkmış gitmiş evden kuzenimde sorun yok eşi ilaçlarını içmiyo kendi ilgilenmiyo bide tirip atıyo ... eltisi sen yapamıyorsan bari ben yapim falan diyomuş çok zor Rabbim herkesin yardımcısı olsun baskı bu tür konuşmalar çok ağır stresten zaten olacağı varsada olmaz böyle insanlar uzak olsun herkesten .........

eşim hamile kalamıom die bişey demioda kayınvalide konusu açılınca adam yarasına tuz basıom sanki kızıo bi görsen konuşmıcakmışım hakkında aman ben hiç uğraşamam önceden çok iyidi şimdi bu aralar görmüom ii oluooo çok mutluyum görmeyince,:)
Benden sana tavsiye eşine annesini eleştirme çünkü eşinin gözünde annesi hiçte senin eleştirdiğin gibi değil o öyle görmezki
Ve sen eleştirdikçe k.validen mağdur konumuna düşer eşine göre
Biraz riyakarlık yap boşver k.validenin sana her dediğini her yaptığı kötü şeyi gelip eşine anlatma
Yoksa eşinin gözünden düşersin çünkü bunların hepsini ben yaşadım vakti zamanında

Kuzenimde aynı durumda eşinin sperm sayısı düşükmüş kaynanası eltisi bir laf sokuyolarmış kuzenim 55kiloydu stresten şimdi 80 kilo olmuş dün daha konuştum hastalanmış diye eşi çıkmış gitmiş evden kuzenimde sorun yok eşi ilaçlarını içmiyo kendi ilgilenmiyo bide tirip atıyo ... eltisi sen yapamıyorsan bari ben yapim falan diyomuş çok zor Rabbim herkesin yardımcısı olsun baskı bu tür konuşmalar çok ağır stresten zaten olacağı varsada olmaz böyle insanlar uzak olsun herkesten .........

benim tek kardeşi yok varda babasının başka kadından var herneyse kayınvalide dio ki benim bi tane göz bebeğim var canımın canı olsun istiyom dio.bende sinirleniom olmasın istemiom diom bazen de düşünüom acaba ondan mı olmuo korkuom ama sinir edio sonra öle deme dio bende içimden dicem diom:)

Back