Nişan yardım edin..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ksksuperisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
153
1
46
Diğer
selam günaydın kızlar...2gün önce sözüm verildi gelindi istenildi vs..ama şimdide beni nişan telaşı aldı ne giysem,türbanımı nasıl yaptırsam falan aklımda bin türlü soru dolaşıyor...aslında ben nişanımın dışarda olmasını isterdim ama ailemi de fazla zorlamak istemiyorum..o yüzden nişanım büyük ihtimalle evde olucak..ama ben karar veremedim evde ki nişanda ne giyilir abiyemi,yoksa sade şık bir elbisemi??kardeşime ve anneme sordum abiye evde biraz abes kaçar dediler..ama bende o günümün çok özel olmasını istiyorum sonuçta bir kere evleniyorum..nişanlımın boyu benden kısa o yüzden topuklu giyemiorum ne yapıcam nasıl bir ayakkabı alıcam hiç bilmiyorum...bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ve mutlu olurum...

canım gıymek ıstıtosan senı kım engelleyebılırkı sonucta dedıgın gbı bı kere oluor bu seyler ıcınden ne gelıosa yap gcnku senın gunun

telaşlanman çook normal, ama olabildiğince sakin ol canım ve gezebildiğin kadar mağaza gezmeni tavsiye ederim elbisen için:) Ben sana bikaç abiye modeli ekliyorum. Ayrıca artık askılı elbise giyipte üstüne cepken giyme modası geçti, ve açık biri olarak hiç beğenmiyorum o tarzı. Ama yeni çıkan abiyeler,komple kapalı ve o kadar şık olanları varki bayılıyorummmmm :) Mümkünse bu tarz bişi al canım tabi beğenirsen :) Altınada elbisenin rengine uygun gümüş renkli yada altın renkli topuksuz babetler var,böyle abiyeler için, onlardan giyebilirsin. Türbanı sorma hiç anlamamm

İlk olan gayet şık ve evde yapılacak nişana uygun :)

canım benim aileminde durumu iyi değildi ama ben salonda olmasını çok istediğim için sağolsunlar kredi çekip yaptılar. boyle şeyler hayatta bikere oluyor o yuzden ne istiyosan ona karar verin derim ben.
ama ille evde olacaksada sade abiyelerden alabilirsin altınada az topuklu şık bir ayakkabı tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…