Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhabalar bu günlerde çok üzgünüm.nedeni eşimin 2ay sonra asker olacak olması.bebeğimi 5 ay babasız büyüteceğim.ilk dişini çıkardığında ilk ba ba diye hecelediğinde belkide ilk yürümeye başladığında babamızın yanımızda olamayacak olması.merak ettiğim benim gibi oğlumda babasının yokluğunu hissettiğinde ne olacağı ve benim bu durumda nasıl davranmam gerektiği .acaba aralarındaki kopukluk kavuştuklarında sorunsuzca ortadan kalkacak mıdır ? görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
İbrahim Deniz'im
Kayıtlı Üye
benim eşim asker değil ama o ankarada ben elazığda çalışıyorum.bayramda gömüştüm ancak bidahaki bayrama tekrar göreceğim.2 buçuk ay ayrı kalacağız.sonra yarıyıl tatiline kadar tekrar ayrılık.bu böyle devam edip gidecek.taki benim tayinim çıkana kadar.sen 5 ay ayrı kalackmışın,allah kavuştursun.geçen gün msn de emekleyişini gösterdim ve eşim ağladı.ilklerini göremiyo çünkü.neden dedi başka bişey demedi.hala etkisindeyim düşündükçe ağlıyorum.onu daha önce hiç böyle görmemiştim.şimdi yeni kelimeler söylemeye başladı ve babası duyamıyor.ilk adımlarınıda ilk dişinide göremiycek.böyle olmasını hiç istememiştim ama kader işte.bunu yaşamayan anlayamaz.çok zor bişey.insan kendi özlemini ununup sadece bebeğini ve babasını düşünüyo.ne deyim canım allah kolaylık versin ve biran önce kavuştursun ayrı kalacakları..
allah yardımcınız olsun zor tabi..eşim askere gitmeden aynı düşünceler bendede vardı.. allah yardım ediyor benim eşimde şu an askerde ama askerliği istanbul'a çıktı.. en azından hafta sonları görüşebiliyoruz. umarım senin eşinin de askerliği yakın bir yere çıkar..:Saruboceq:
merhabalar bu günlerde çok üzgünüm.nedeni eşimin 2ay sonra asker olacak olması.bebeğimi 5 ay babasız büyüteceğim.ilk dişini çıkardığında ilk ba ba diye hecelediğinde belkide ilk yürümeye başladığında babamızın yanımızda olamayacak olması.merak ettiğim benim gibi oğlumda babasının yokluğunu hissettiğinde ne olacağı ve benim bu durumda nasıl davranmam gerektiği .acaba aralarındaki kopukluk kavuştuklarında sorunsuzca ortadan kalkacak mıdır ? görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Canım seni okadar çok iyi anlıyorumki anlatamam. Ben 7 aylık hamileyken eşim de başka şehire gitti nasıl bir stresti anlatamam doğuma gelmesine bile zorla izin verdiler. Lohusa dönemlerinde nasıl yalnızdım anlatamam. Gelip giden çok oluyor ama tabi insan hayat arkadaşını arıyor sürekli. Bende çok zorluk çektim. eşim hep internetten izliyordu hergün ona bebeğimizin resimlerini gönderdim. Şimdi çok şükür beraberiz. Ve inan bebiş babasına daha düşkün. Sen hiç üzülme derim. Bebişin babasını hiç unutmicak. hemen geri alışır babacığına. Ne demişler sayılı gün çabuk geçer. Öpüyorum canım
Allah kimseye uzun süren ayrılık yaşatmasın gidince bende kayınvalidemlere ve annemlere gidicem.ücretsiz izne ayrıldım ve burada tek kalmak istemiyorum.ailemdende kimse yanıma gelemiyor mecburen ben gidicem anlayacağınız daha da zor bi ayrılık olacak.ama tek tesellim Allah'ın izniyle bunun kısa sürecek bi ayrılık olması.ne diyeyim ki Allah hepimizin yardımcısı olsun.çok teşekkür ederim sizlere gerçekten acılar paylaşıldıkça azalıyormuş(bir nebzede olsa)
allahyardımcın olsun canım
benimeşimde askerliğini yapmamış henüz ve biz bebek istiyoruz doğru bir kaararmı bilemiyorum ama çok zor olduğu kesin
keşke bebişin birazdaha büyük olsaydı babasını iyice bi tanıyabilseydi geldiğinde yabancılık çekmese
kısa dönemmi yapıcak eşin?
evet canım kısa dönem yapacak .biz 3 yıl bekledik şimdiki aklım olsa hiç beklemezdim okadar güzel bir duygu ki anne olmak tavsiye ederim.ama kısa dönemse askerden sonra düşünün derim
aslında bizde tam tersini düşündük.hani daha büyük olursa yokluğunu daha çok hisseder belki dedik.ama anladık ki her türlü zor
ŞükürlerOlsunAllah'ımSana
Kayıtlı Üye
benim eşim asker değil ama o ankarada ben elazığda çalışıyorum.bayramda gömüştüm ancak bidahaki bayrama tekrar göreceğim.2 buçuk ay ayrı kalacağız.sonra yarıyıl tatiline kadar tekrar ayrılık.bu böyle devam edip gidecek.taki benim tayinim çıkana kadar.sen 5 ay ayrı kalackmışın,allah kavuştursun.geçen gün msn de emekleyişini gösterdim ve eşim ağladı.ilklerini göremiyo çünkü.neden dedi başka bişey demedi.hala etkisindeyim düşündükçe ağlıyorum.onu daha önce hiç böyle görmemiştim.şimdi yeni kelimeler söylemeye başladı ve babası duyamıyor.ilk adımlarınıda ilk dişinide göremiycek.böyle olmasını hiç istememiştim ama kader işte.bunu yaşamayan anlayamaz.çok zor bişey.insan kendi özlemini ununup sadece bebeğini ve babasını düşünüyo.ne deyim canım allah kolaylık versin ve biran önce kavuştursun ayrı kalacakları..
neeslicim allah yardımcın olsun.caycan cnm seni çok iyi anlıyorum.Allah kimseyi ailesinden ayırmasın.sizleride tez zamanda eşinize yavrularınızıda babalarına kavuştursun inşallah.Allah yardımcınız olsun.