Kız İsteme yardım edin??

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
bir ilişkim var ite kaka gidiyo..bugun erkek arkadasım annemle tanısmaya geldi..bende onlara gitmştim cok ama o ilk defa geldi..ve dediki sizde uygun görürseniz en kısa zamanda ailem sizinle tanısmak istyo diyee..ben sok oldum..annemin cevabı daha sok ediciydi..daha zamanı var dedi yaaaaa:1shok: ve erkek arkadasım aralıklarla bunu 3 kere tekrarladı bu cumlesini kısmetse yaza dogru tanısırız kaynasırız dedi..adam 36 yasında bense 23 yasındayım..kötü hissettim kendimi..birde bana daha evlenme teklifi etmedi..bu nasıl bir ciddiyet oluyo..sizede mı öyle oldu acaba????

birde aileler tanıstıktan hemen sonra 1 veya 2 hafta içinde hemen mi söz kesilir..böyle bir adet varmı acaba..yardım ederseniz cok sevinirm..nasıl olucak bilmiyorummm:1no2::1no2:

valla canım normalde önceden keşke sana söyleseydi düşüncelerini sende bunları ilk defa annenin yanında duymuş oldun ve şaşırdın tabiiki.. kendimden örnek vericek olursam erkek arkadaşım önce evlenme teklif etmişti,daha sonra onu ailemle tanıştırmıştım daha sonra ailesiyle birlkte istemeye gelmişlerdi tabiiki belli aralıklarla.. isteme olduğunda söz kesilmişti... tanışmaya geldikten 1 ay sonra sözüm olmuştu ... ama şu var ki direkt annene söylemesi çok ciddi olduğunun kanıtıdır böylede düşünmek lazım.. yerimseniben

canım yaa hakkında hayırlısı olsun ama ben daha çok şuna takıldım aranızdaki yaş farkı çok fazla değil mi şu an seviyosun belki sana problem gibi gözükmeyebilir ama ilerde inan senin için problem olabilir... benimde eski nişanlımda aramda 10 yaş fark vardı hep aman ne olucak biz anlaşıyoruz yaşın ne önemi var diyodum ama nişanlandıktan sonra aklım başıma geldi, iyice düşün derim iyi karar ver iyi ölç tart, nişan olup ayrılmaktansa en başından iyice düşün derim ben.. hakkında hayırlısı olsun tatlım

bencede yaş farkı çok gibi ( belkide ailen bunu düşündüğü için tanışmak için zaman var demişlerdir bencede sen çok iii düşün çünkü karşındaki insan senden kat kat olgun biri

valla banada evlenme teklıfı etmeden annemden ıstese bozulurdum ama o sızın ılıskıınızın cıddıyetınden kaynaklanıyordur merak etme.. aıleler gorusup konusnca onlar anlasırlar bır gunde, duruma göre değişir yani kaç hafta sonra olacagı. sizinde fıkrınızı sorabılrler yani..
hayırlı olsn :jeyyar:hihoyyyt

evlenme teklifi illa söz ile olacak diye bişey varmı?siz onun evine gitmişsiniz bi .ok kez. niyetiniz ciddi olmasa neden gidesiniz. yada geleceğe dair paylaştığınız hayyaller varsa bunlar zaten evlilik demek olmazmı.hem yani yaşı epey olmuş adam liseli gibi gezecek hali yokya ciddi düşünüyodur doğal olarak.hem sizde evinize gelmesine onay verdiğinize göre sizinde öyle düşündüğünüze inanıyordur

ailelerle tanışmak bana göre işin ciddiyetini gösteriyor zaten
tabi yinede en doğrusu önce sizinle konuşmasıydı

Sorularına cevap vericek olursam yorum yapmaktan çok şu duruma tanıştıktan bir iki hafta sonra söz kesilir bizde de, erkek arkadaşımda bana evlenme teklifi ettii okulu bitince de ailemle tanıştı

bence adamın 36 yaşında oldugundan kaynaklanıyordur.

neredeyse 40 yaşında

bende olsaydım annen gbi tepki verirdim." kızımı bu koca adama mı vereceğim " diye...

e bu yaştan sonra adamın niyeti seni iilk gördüğünden itibaren ciddidir zaten. oyalancak zamanı mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…