- 27 Şubat 2023
- 574
- 553
- 23
- Konu Sahibi iyi_biri_06
-
Merhaba10 aylık ikizlerim var oğlum dünden beri ateşli düşürmek için her yolu denedim ama bir türlü düşmüyor. Acile götürdük saatlerce iki çocukla bekledik calpol verdi gönderdi. Evde düşürmeye çalışın 3 gün düşmezse gelin dedi. Ne yapabilirim düşürmek için. Ateş 39.5'i gördü bu sabah. Halsizliği var bir tek. İshal, kusma falan yok çok şükür. Düşürmek için ne yapabilirim ne olur acil
Sakın burda yazılanlara bakıp sirkeli su falan yapmayın bunlar kan damarlarının büzülmesine ve ateşin içeriden daha çok yükselmesine sebep olur.10 aylık ikizlerim var oğlum dünden beri ateşli düşürmek için her yolu denedim ama bir türlü düşmüyor. Acile götürdük saatlerce iki çocukla bekledik calpol verdi gönderdi. Evde düşürmeye çalışın 3 gün düşmezse gelin dedi. Ne yapabilirim düşürmek için. Ateş 39.5'i gördü bu sabah. Halsizliği var bir tek. İshal, kusma falan yok çok şükür. Düşürmek için ne yapabilirim ne olur acil
Ayakları ısınmaya başladığında ateşi düşmeye başlıyor demektir.Bol bol su verin idrarını takip edin .Çok geçmiş olsun.10 aylık ikizlerim var oğlum dünden beri ateşli düşürmek için her yolu denedim ama bir türlü düşmüyor. Acile götürdük saatlerce iki çocukla bekledik calpol verdi gönderdi. Evde düşürmeye çalışın 3 gün düşmezse gelin dedi. Ne yapabilirim düşürmek için. Ateş 39.5'i gördü bu sabah. Halsizliği var bir tek. İshal, kusma falan yok çok şükür. Düşürmek için ne yapabilirim ne olur acil
Çorap giydireyim mi? Ayakları soğuk. Bir de sirkeli suyun zararını bilmediğim için dün biraz yaptım ama oğlan izin vermedi ağladı devam etmedim. O yüzden mi bu kadar yükselmiştirAyakları ısınmaya başladığında ateşi düşmeye başlıyor demektir.Bol bol su verin idrarını takip edin .Çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. Bir de boğazında kızarıklık var dedi enfeksiyon başlıyor dedi. Dişten olabilir mi bu kızarıklık dedim olabilir ama hastalık kapmış dedi. Biz hiç dışarı çıkmıyoruz dışarıdan kimse de gelmedi eve. baba işe gidip geliyor bir tek. O da hasta değil.Ayakları ısınmaya başladığında ateşi düşmeye başlıyor demektir.Bol bol su verin idrarını takip edin .Çok geçmiş olsun.
İzin vermemiş zaten ondan olduğunu sanmam . Çorap giydirmeyebilirsiniz hava sıcak zaten. Ama uyuduğu zaman ince bir atlet kalabilir sırtında.Burda amaç vücudu şoka sokmadan soğumasını sağlamak bu yüzden sık sık ılık duş yaptırın.Eğer emiyorsa bol bol emzirin.Çorap giydireyim mi? Ayakları soğuk. Bir de sirkeli suyun zararını bilmediğim için dün biraz yaptım ama oğlan izin vermedi ağladı devam etmedim. O yüzden mi bu kadar yükselmişti
Ayakları soğuksa çorap giydirebilirsiniz, ayak ve ellerinin soğuk olması ateşi daha da yükseleceği anlamına gelir. Bu sırada ateşini düşürmemelisiniz. El ve ayaklar da sıcak olunca ateşi en yüksek noktaya ulaşmış demek olur, ondan sonra düşürmeye başlayabilirsiniz. Islak çorap giydirin, bacaklarına nemli bez dolayın. Ateşten bukadar çok korkmayın, vücudu hastalığa karşı savaşıyor.Çorap giydireyim mi? Ayakları soğuk. Bir de sirkeli suyun zararını bilmediğim için dün biraz yaptım ama oğlan izin vermedi ağladı devam etmedim. O yüzden mi bu kadar yükselmiştir
Çok iyi anlıyorum sizi muhtemelen bebekler erken doğduğu için ekstra koruyorsunuz ama yine de bir şekilde hastalık ulaşıyor çocuklara. Üzülmeyin bebekler bizden daha güçlüler.Ateşten titreme gibi bir durum gözlemlerseniz ılık suyla ıslatılmış pazene sararak acile götürün. Bunun dışında ateşi takip edip ilacını vermekten başka yapacak bişeyiniz yok malesef.Teşekkür ederim. Bir de boğazında kızarıklık var dedi enfeksiyon başlıyor dedi. Dişten olabilir mi bu kızarıklık dedim olabilir ama hastalık kapmış dedi. Biz hiç dışarı çıkmıyoruz dışarıdan kimse de gelmedi eve. baba işe gidip geliyor bir tek. O da hasta değil.
Titremesi üşüdüğü anlamına gelmez mi? Vücudu ısıyı arttırmak için yapar bunu. Üstünü örterim bu durumda. Titreme geçtiğinde ateşini düşürmeye çalışırım.Çok iyi anlıyorum sizi muhtemelen bebekler erken doğduğu için ekstra koruyorsunuz ama yine de bir şekilde hastalık ulaşıyor çocuklara. Üzülmeyin bebekler bizden daha güçlüler.Ateşten titreme gibi bir durum gözlemlerseniz ılık suyla ıslatılmış pazene sararak acile götürün. Bunun dışında ateşi takip edip ilacını vermekten başka yapacak bişeyiniz yok malesef.
Titremesi üşüdüğü anlamına gelmez mi? Vücudu ısıyı arttırmak için yapar bunu. Üstünü örterim bu durumda. Titreme geçtiğinde ateşini düşürmeye çalı
Nasıl oldu bebeğiniz acaba?iyidir umarım.10 aylık ikizlerim var oğlum dünden beri ateşli düşürmek için her yolu denedim ama bir türlü düşmüyor. Acile götürdük saatlerce iki çocukla bekledik calpol verdi gönderdi. Evde düşürmeye çalışın 3 gün düşmezse gelin dedi. Ne yapabilirim düşürmek için. Ateş 39.5'i gördü bu sabah. Halsizliği var bir tek. İshal, kusma falan yok çok şükür. Düşürmek için ne yapabilirim ne olur acil
Ben de size yazmıştım bebiş nasıl oldu diye . Umarım tekrarlamaz çok geçmiş olsun.Oğlan kustu kusunca apar topar götürdük şükür ateşini düşürdüler. Şimdi iyi ama dikkat edin dediler inşallah tekrarlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?