• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin

10 aylık ikizlerim var oğlum dünden beri ateşli düşürmek için her yolu denedim ama bir türlü düşmüyor. Acile götürdük saatlerce iki çocukla bekledik calpol verdi gönderdi. Evde düşürmeye çalışın 3 gün düşmezse gelin dedi. Ne yapabilirim düşürmek için. Ateş 39.5'i gördü bu sabah. Halsizliği var bir tek. İshal, kusma falan yok çok şükür. Düşürmek için ne yapabilirim ne olur acil

Donusumlu olarak Calpol & Dolven vermeyi denediniz mi?

Calpol hep verdik bugün dolven de yazdılar iki kere verdik şu an ateş yok ama hala mızmız. Bir sürü ilaç yazdılar
Normal 10 aylik daha.

Disleri de cikiyordur. Bogazi kirmizi demissiniz, kulak enfeksiyonuna bakildi mi? Kulak enfeksiyonu perisan ediyor minikleri.

Cok gecmis olsun.

Geçmiş olsun benim kızım 2.5 aylıkken Corona oldu ben hep ılık duş aldırdım emzirdim calpol verdim evde maske ile gezdik eşim de ben de corona olduğumuz halde. Sizi anlıyorum berbat bir şey aman çocuklar hasta olmasın. Yapacağınız şey ateş takibi yapmak. Ve hava sıcak şu anda çorap falan giydirmeyin bebeklerin ateşi çıktığı zaman eli ayağı üşür çünkü vücudun en uç noktaları bu doğru ama sizin yapacağınız şey ılık duş ilaç vermek ve mümkün mertebe sakin kalmak. Size ters gelen bir şey olursa da acile götürün.

Normal 10 aylik daha.

Disleri de cikiyordur. Bogazi kirmizi demissiniz, kulak enfeksiyonuna bakildi mi? Kulak enfeksiyonu perisan ediyor minikleri.

Cok gecmis olsun.
Baktılar kulağa. Ben istedim çünkü sanki kulağı ağrıyordu bir haftadır iki yana sallıyordu ama temiz dedi. Çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun benim kızım 2.5 aylıkken Corona oldu ben hep ılık duş aldırdım emzirdim calpol verdim evde maske ile gezdik eşim de ben de corona olduğumuz halde. Sizi anlıyorum berbat bir şey aman çocuklar hasta olmasın. Yapacağınız şey ateş takibi yapmak. Ve hava sıcak şu anda çorap falan giydirmeyin bebeklerin ateşi çıktığı zaman eli ayağı üşür çünkü vücudun en uç noktaları bu doğru ama sizin yapacağınız şey ılık duş ilaç vermek ve mümkün mertebe sakin kalmak. Size ters gelen bir şey olursa da acile götürün
Ben kendim hasta olan bir insan değilim. Ateş hayatımda hiç görmedim mesela gördüysem de hatırlamıyorum sanırım o yüzden panik yaptım ateş konusunda herkes çok korkutmuştu beni ve daha ilk kez oluyor inşallah bir daha olmaz. Size de gelmis geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin

Normal 10 aylik daha.

Cok gecmis olsun.
Evet bir de dişi 10 gün önce çıktı yani başını attı ama büyümedi daha. Doktor diğeri de kabarmış dedi ikisi birleşince zor gelmiş bebise

Evet bir de dişi 10 gün önce çıktı yani başını attı ama büyümedi daha. Doktor diğeri de kabarmış dedi ikisi birleşince zor gelmiş bebise

O disin etten cikma / cikamama agrisi cok kotu. Yaklasik bi 12 ay bu sureci tekrar yasayacaksiniz.

Yalniz su akliniza bulunsun, eminim biliyorsunuzdur gerci ama, sadece disten kaynakli ates 38 dereceyi gecmez.
38 ve ustunde mutlaka bir enfeksiyon suphesi doguyor.

O disin etten cikma / cikamama agrisi cok kotu. Yaklasik bi 12 ay bu sureci tekrar yasayacaksiniz.

Yalniz su akliniza bulunsun, eminim biliyorsunuzdur gerci ama, sadece disten kaynakli ates 38 dereceyi gecmez.
38 ve ustunde mutlaka bir enfeksiyon suphesi doguyor.
Evet enfeksiyonmuş boğazda ikisi birlesmis o yüzden şiddetliymiş. Teşekkür ederim tekrar ♥️

Back