Merhabalar ablam evli eşi alkol bağımlısı ve ablamı psikolojik ve fizyolojik şiddete maruz bırakıyor ,ablam boşanma davası gibi seçenekler sunduğu zaman kendisini tartakliyor ve ailesini ve kendisini öldürmekle tehdit ediyor bi tane de çocukları var ve malesef yegenimde bütün bu küfürlü hakaretli dovmeli saldırmali olaylara tanıklık ediyor ablam çok korkuyor ve artık dayanamıyor işin içerisinde tehdit olduğu için bizde birşey yapamıyoruz .şayet raporlu şikayet yaparsak daha da nefreti percinlenir hayatı mahvolur daha büyük öfke ile saldırır diye korkuyoruz.yardımınıza onerilerilerinize ihtiyacım var lütfen bu durumdan kurtulmuş böyle bi şeye şahit olmuş yada mesleki olarak bu konuda bilgi sahibi olup bana yardım edebilecek olan varsa hertürlü yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardim edin
- Konu Sahibi Xfu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Bu ülkenin polisi var,sizin yapabileceğiniz birşey yok.
Eğer o kadar psikopatsa başka bir şehre tanışıp izinizi kaybettirin.
Konu ile alakalı en büyük sorun ise sahsin bir polis olması
Malesef yok kendisi polis inanın bende ablamın başına geleceklerden çok korkuyorum Yeni çare uretemez duruma geldik o nedenle sizlerin görüşünü almak istedimBirgün gazetelerde kadın cinayetine ablanızın kurban gittiği haberini okumak istemiyorsanız adamdan korkmak yerine darp raporuyla polise sıgınmasını saglayın
Hiçmi cevrenizden bu herifin hakkından gelicek tehditlerini yedirecek bir erkek yok
- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
Darp raporu alın,emniyete gidin yine de. Bütün emniyetlerin o polisi tanıyacak hali yok ya. Herşeyi olduğu gibi anlatın,bir çözüm bulunur elbet.Konu ile alakalı en büyük sorun ise sahsin bir polis olması
Ama lütfen ablanızı dayakçı bir kocaya bırakmayın.
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Daha iyi işteMalesef yok kendisi polis inanın bende ablamın başına geleceklerden çok korkuyorum Yeni çare uretemez duruma geldik o nedenle sizlerin görüşünü almak istedim
Meslekten men edilme korkusu vardır
Baba dede Amca dayı hicmi kimseniz yok
Darp raporu alın,emniyete gidin yine de. Bütün emniyetlerin o polisi tanıyacak hali yok ya. Herşeyi olduğu gibi anlatın,bir çözüm bulunur elbet.
Ama lütfen ablanızı dayakçı bir kocaya bırakmayın.
Bende video görüntüsü bile mevcut darp anının ancak mesleğini çocuğunu görme ihtimalini kaybedip saliverilirse ablamı o zaman kurtaramayiz bu yüzden daha kesin bi çözüm bulmak derdindeyim
Var efendim olmazmı babam kalp hastası iki kere kriz geçirdi Başka da kimse yokDaha iyi işte
Meslekten men edilme korkusu vardır
Baba dede Amca dayı hicmi kimseniz yok
- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- 25 Aralık 2018
- 52
- 20
- 3
- 27
- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.615
- 133
- 32
- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
Adamı öldürüp gömün mü dememizi bekliyorsunuz? Başka kesin bir çözüm nedir yani?Bende video görüntüsü bile mevcut darp anının ancak mesleğini çocuğunu görme ihtimalini kaybedip saliverilirse ablamı o zaman kurtaramayiz bu yüzden daha kesin bi çözüm bulmak derdindeyim
Şikayet etmesi lazım başka çözümü olduğunu sanmam. Bir de temiz dayak attıracaksın buna tamamdır. İyice azıtmış kadın sustukça belli ki. Siz de onu sindirin. Korkmaktan da vazgeçin.
Umarım başka bir yol bulunabilir
Adamı öldürüp gömün mü dememizi bekliyorsunuz? Başka kesin bir çözüm nedir yani?
Hayır tabiki ,Belki bilmediğim bi korunma talebi şekli vardır bilmiyorum belki bi yakininizin başına gelmiştir ve farklı bir yol vardır izlenecek
- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
Adamı öldürüp gömün mü dememizi bekliyorsunuz? Başka kesin bir çözüm nedir yani?
Ben de merak ettim ne cevap bekliyor acaba Ablanın dayak yiyip susmasına bile şaşırmadım. İkisi de pasifler. Mucize bekliyorlar herhalde..
- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
Hayır malesef yok,hemen her yol polisten emniyetten ve savcılıktan (yani yasal yollardan) geçiyor. Aksi taktirde sizde haklıyken haksız durumuna düşersiniz,başınız ağrır.Hayır tabiki ,Belki bilmediğim bi korunma talebi şekli vardır bilmiyorum belki bi yakininizin başına gelmiştir ve farklı bir yol vardır izlenecek
Evet üstüne düşülmüyor en büyük sorunda bu belki bunun üzerinden yurunebilirBence sosyal medyada paylasin, kanallari arayip yardim talep edin. Cunku malesef diger turlu pek ustunr dusulmuyor! Kadin yardim kuruluslarina ulasabilirsiniz.. Polise de gidin tabi ama dedigim gibi. Madem adam deli...
- 23 Ağustos 2012
- 49.917
- 1
- 231.737
- 798
Ben de merak ettim ne cevap bekliyor acaba Ablanın dayak yiyip susmasına bile şaşırmadım. İkisi de pasifler. Mucize bekliyorlar herhalde..
Hayır kalıcı bi çözüm bekliyorum şayet bilen varsa çünkü ben bilmiyorum ablam için çok daha kötü sonuçlar doğuracagini bilmesem çoktan şikayet ederdim zaten mesela ben edersem bundan haberdar olurmu yada bu bi işe yararmi ablami suçlamasıni en azından bu şekilde onleyebilirim gibi Vs. Sizin yorumunuz da düşene bi tekmede ben oluyor herhalde