Kaldıramıyorum bazı şeyleri . Psikolojik şeylerEczaneden özel krem var, izler taze iken kullan, çok derin değilse geçer.
Asıl konu neden sinirkrizi geçirdin gülüm?
Tek derdim iz kalmaması . Derde gelince psikolojik destek alacağım o konudaBu kadar büyük ne yasadiniz?
Aileniz yanninizda degilmi?
Eczaneye sorun krem tavsiye ederler ama öncesinde derdiniz her neyse çozüm arayin desten alin
Geçme ihtimali yok mu dersiniz :'(İz kalır tabi çocuğum neden böyle şeyler yapıyorsun? O yaşlarda dağlar gibi görünen problemlere yetişkinlikte gülüp geçiceksin emin ol. Ve lütfen ne kadar kızarsan kız kendine zarar verme.
Iz icin eczaneye sorun insallah kalmazTek derdim iz kalmaması . Derde gelince psikolojik destek alacağım o konuda
Anlatmak istermisin ? Ablalarin olarak seni dinleriz, belkide senin büyüttügün kadar büyük bir sorun degildir, belki baska bakisacilarina ihtiyacin vardir.Tek derdim iz kalmaması . Derde gelince psikolojik destek alacağım o konuda
Yeni jenerasyon kremler geçirebilir belki ama bu panik sana ders olsun ki bir daha kendine zarar verme.Geçme ihtimali yok mu dersiniz :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?