• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin

Beyazak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
86
31
38
25
Ben 15 yasindayim ve dun gece sinir krizi gecirdim . Gece tırnaklarımı yüzüme geçirmişim orta derecede kesikler var yüzümde . Jilet izi gibi . Ne yapacagim ? İz kalır mı ? Ne yaparsam iz kalmaz ne olur yardim edin

Bu kadar büyük ne yasadiniz?:(
Aileniz yanninizda degilmi?
Eczaneye sorun krem tavsiye ederler ama öncesinde derdiniz her neyse çozüm arayin desten alin

15 yaşında sinir krizi geçirtecek kadar ne yaşadınız?
İzler için krem alın ama geçmez. 10 yaşımda ablamın bileziği alnıma gelip çizilmişti. O iz orda kaldı. Çok güzel duruyor ama geçmedi. Yani iz geçmez.

İz kalır tabi çocuğum neden böyle şeyler yapıyorsun? O yaşlarda dağlar gibi görünen problemlere yetişkinlikte gülüp geçiceksin emin ol. Ve lütfen ne kadar kızarsan kız kendine zarar verme.

İz kalır tabi çocuğum neden böyle şeyler yapıyorsun? O yaşlarda dağlar gibi görünen problemlere yetişkinlikte gülüp geçiceksin emin ol. Ve lütfen ne kadar kızarsan kız kendine zarar verme.
Geçme ihtimali yok mu dersiniz :'(

Tek derdim iz kalmaması . Derde gelince psikolojik destek alacağım o konuda
Anlatmak istermisin ? Ablalarin olarak seni dinleriz, belkide senin büyüttügün kadar büyük bir sorun degildir, belki baska bakisacilarina ihtiyacin vardir.
Sen buluğ çağında olduğun için herşey sana zor görünür

Eczanelerde yara izleri için merhem var 50tl gibi bir fiyatı var sanırım işiini halleder

Ah ergen dönemler..

Ah be kızım ağla bağır çağır ne diye kendine zarar veriyorsun ?

Hemen hemen her izin geçme ihtimali vardır korkmayın. Estetik cerrahi doktorları genelde bu durumlarda contractubex jel yazıyor, eczaneden alabilirsiniz. Bence önce bepanthen krem surun çabuk iyileşsin. Iz kalacağını düşünmüyorum, benim kediler beni tırmık tırmık etti, onlar bile iz birakmadi.

Bir dahaki sefere sorunlarini buraya yaz, biz seni rahatlatmaya çalışırız.

Kucukken kuzenim elimi tirmalamisti hala izi durur yuz cok hassas gececegini sanmiyorum

Back