yardım edin yoksa kendimi öldürücem

lütfen hep beraber abartmayın. eşler arasında senin benim olmaz ki. ne var yani ikisininde hakkı olan paradan almış kadın.

ayrıca eşi hoşgörülü para kaçırmayan cömert biri olsa böyle almazdı zaten.
sabah cebimde yol param olmaz alırım eşimin cüzdanından o da benden alabilir.

ben senin yerinde olsam ondan önce davranırdım.ne var yani 100 lira aldıysam senin benim mi var derdim??
bana karşı tavrını böyle devam ettirirse de çeker giderdim. herkese de 100 liranın lafını ediyor derdim..

ha böyle kendini öldürme derecesine geldiğini onada gösteriyorsan bilerek üzerine gelmeye devam edecektir..

yaptığınızın hata olduğunu kabul ediyorsunuz zaten. beşerdir şaşar.
eşiniz haklı ama fazla tepki veriyor çünkü size yakıştıramamış, ummamış.
kendinizi düzgünce ifade edin ve üzerine gitmeyin. sakinleşsin o zaman tekrar özür dileyin. çocukça yaptığınız hatayı bize anlattığınız gibi anlatın.
bazı davranışlar insanların üzerine etiket gibi yapışır maalesef.

dostum aynı konuyu bir kere daha açmışsın, oradaki yazdıklarını okudum, yok canım bu problemi kocanla atlatman biraz zor, evliliğin boyunca diline dolar ezer.
evet hatalısın ama o da sütten çıkma ak kaşık değilmiş.

Esine deki benim cebimde bes Kurus para yok almak istediklerim var alamiyorum ben karin degilmiyim senin benim param olurmu bugün bana para lazimdi aldim de.Ve bunu bir daha yapma sakin yapma cünkü gördün neler oluyor ,esin müsade etmiyor ise gidebiliyorsan esin izin veriyorsa Calis kendine harclik cikar disari cikamiyorsan calismak icin evde birseyler yap sat.Esinin huyunu suyunu bilirsen senin icin kolay olur ,ama inadina hareket edersen sana söylemedigi kalmaz ve öyle yasarsin .Aksama gelince konus konuyu aciga cikar derdini acik acik anlat ve sana sadece sana ait olucak bir harclik vermesini saglamaya Calis görsün bunu ki bunu her koca alisverisin evin diger masraflari disinda kendi huzurlari esini huzuru icin yapmak zorundadir ki hanimlar bunlari yapmaya muhtac olmasin ,siz kari kocasiniz.

bu da yeni moda oldu. yardım edin intihar edicem, yardım edim kendimi öldürücem çok kötüyüm...insan hayatı ne kolay ya.yapın gitsin o zaman.

Çalma diye düşünmedin ama onun haberi olmadan gizli gizli almak maalesef hırsızlık oluyor.
Senden para mı kıskanıyor? Neden bu kadar korkuyorsun?
Yerinde olsam bir iş bulup çalışırdım böylece kimseden para istemek zorunda kalmazsın.

4.5 yıldır evliyim daha eşimin cüzdanını alıp açıp bakmadim bile değil para almak, ki kendisi der para al cüzdanımdan diye, ben cüzdanını veririm al , sen ver diye. Sebep ne biliyormusunuz? Ben ailemden böyle gördüm, saygidır bu. Babam annem kardesim kim olursa yapmam bunu, bana yapılmasınıda istemem.Ben yapmam ama eşimde benim çantamı, cüzdanımı karıştırmaz asla.
Hatalısınız dibine kadar. Söylemeliydiniz eşinize, 100TL ihtiyacım var diye.
Ama intihar vs hoş kelimeler degil yinede. Eşinizle konuşun bize anlattığınız gibi anlatın, izah edin, özür dileyin gerekirse. Oda uzatmaz belki daha fazla.

Tatlim bi kere hic birsey icin kendimi oldurcem gibi laf etmemelisin. Su akar yolunu bulur hersey duzelir ama sen yanlis yapmissin illa para lazimsa cebinden alirken soyleyebilirdin gizli kapakli olmaz yani bunu cogu erkek sevmez

çocuk gibi bu ne be. yüz lira için mi intihar ediceksiiz. eşiniz yüz lira için mi hırsız yerine koyuyor sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…