Bebek Beslenmesi Yardım edin nolurr

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba,

Evet regl zamanlarında süt azalabilir ancak sonrasında normale döner. Ancak bu kadar küçük bebeğiniz memeyi reddedip biberonla besleniyorsa zaten eninde sonunda kesilecek sütünüz.

Hala vaktiniz var. Biberonu kademeli olarak hayatınızdan çıkarıp bebeğinizi sadece emzirmeye odaklanmalısınız. Siz ne yaparsanız yapın, ne yerseniz yiyin, istediğiniz kadar sağım yapın, bebek emmezse süt gider.

Bol bol emzirmeye çalışacaksınız, ten tene temas yapacaksınız.. emzik, biberon vermeyeceksiniz. Bebeğiniz emmediği zamanlarda sütün çıktığına çıkmadığına bakmadan sağım yapıp memelere süt lazım diyeceksiniz, memeler de üretecek.

Şuan hiç emmiyor ama emzirdiğim dönemde 20 dk bir göğüsü 20 dk diğer göğüsümü emiyordu ama işte eş dost bu çocuk doymuyor aç diye diye bu hale geldik o kadar çok üzülüyorum ki
Size bunu yapanlara yazıklar olsun demeye geldim. Bana kimse bunu yapmadı.ama arkadaşlarıma yaptılar ve hep mama vermek durumunda kaldılar sütleri olmasına rağmen. Aynısı insallah başlarına gelir demekte istemiyorum ama bir insana bir insan neden bunu yapar?
Biberonla ver diyen kim peki?
Sizi nasil da ikna etmişler sütünüzün az olduğuna. Ve ya çocuğun doymadigina. Cocuk sanki sadece açlıktan ağlar. Biberonu bırakın şırınga ve ya kaşık ile deneyin sağma makinesinden çıkan miktara aldanmayin. Bebeğin emmesiyle orada çıkan cc aynı değildir. Bunu da kafaniza takip stres yapmayın. Hemen mama yi bırakın ve silikon uc ve ya bir yöntem vardi kablo gibi. Bilenler yazacaktır göğüsten sütü akıtıyorsun bebege
Oyle birşeyler deneyin.

Back