• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin nolur??

esrgngr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
2
0
36
İstanbul
Nasıl anlatılır bilemiyorum.. Çok uzun bir hikayemiz var aslında

Üç buçuk yıl önce üniversiteye girişin ilk günlerinde biriyle tanıştım. Çıkmaya başladık yaklaşık 1 yıl sonra benden önceki sevgilisini henüz unutamadığını öğrendim. Ama böyle bir nedenle ilişkiyi yıkmak istemedim. Devam ettim onu unutması bana alışmnası için elimden geleni yaptım. Sonra 2 yıl sonra ayrıldı benden neden olarak da yeteri kadar sevmediğini söledi. Çok yıprandım çok üzüldüm intihar girişimlerinde bulundum ama dönmedi sonra tam ben alışmaya başlaerken 2,5 ay sonra döndü tekrar başlayalım artık ölüme kadar sen varsın dedi. Beni gereçkten sevdiğini vazgeçemediğini vs vs başladık ama ben eskisi gibi olamadım kıskançlıklar kaprisler.... barıştıktan 3 ay sonra askere gitti 1 senedir askerde ve 20 gün önce yine hemen hemen aynı nedenlerle ayrılmak istedi benden. Bir hafta öncesinde evlenme planlarından bahsederken gitti. Bir gün öncesinde aşkım bebeğim diye mesaj atarken bittirdi. Çok çok üzüldüm ama bu sefer aramadım eskisi gibi ama bir yandan da dayanamıyorum onsuzluğa o kadar alışmışım ki ve o kadar çok seviyorum ki ..:93:. Evet bayanlar sizce tekrar döner mi geri??

Yapmayın bence..
Dönmesin zaten!
Adam büyük ihtimalle sizin ona sevginizle kendini avutuyor..
Erkeklerin sizi suistimal etmesine izin vermeyin!

''benden önceki sevgilisini henüz unutamadığını öğrendim. Ama böyle bir nedenle ilişkiyi yıkmak istemedim''
Nasıl bir neden olması gerekiyorduki.
..Sevmiyormuş sizi zorla güzellik olurmu ??

Bu ne yaaa..çocuk oyuncağı mı git sonra gel...
Ben bir kere yaşadım böyle birşeyi sevgi bazen kadınları kör edebiliyo,anlarım ama insan bir süre sonra kendini enayi gibi hissediyo...
Bence hiç dönmesin geri....
Dönsede kabul etmeyin...
Hiç kimse vazgeçilmez değildir!!!!!!!!!!!!!

dengesi bozuk bir erkek daha...
seninde dengeni bozmuş ama çok izin vermişsin buna , artık izin vermede biraz kendi kıy*****i bil..
Hayat onsuz yaşayamam demiyecek kadar güzel.. heleki sevmeyen bir adam için..

bir hafta öncesinde evlilik planlarından bahsedip sonra ayrılan adam dengesizin tekidir canım. Bence böyle biri için üzülme hatta sevinmelisin bile şimdiden göstermiş huyunu suyunu. önüne bak karşına mutlaka seni gerçekten sevecek değer verecek birisi çıkar.

Hepinize çok teşekkür ederim.. İnşallah hayırlsıdır bu ama ben yine de üzülüyorum elimden sadece onu arayıp sormamak gelebiliyor. Her gece yastığım sırılsıklam olana kadar ağlamaktan ve uyku haplarını ikişer içer tane almadan uyuyamamktan kendimi alamıyorum. Ancak böyle paylaştıkça azalıyor acım...

erkek arkadasının bence dengesı bozuk.sankı boynuna ıp baglamıs gel dıyınce gel gıt dıyınce gıtt boyle ılıskı olmazkı.ıkı gun sonra evlendıgını dusun cocugun oldugunu dusun yazık valla. yol yakınken kapat telı askerdeymıs zaten nerden bulacakkı senı.sadece 1 hafta sonra ohh be dunya varmıs dersın canım uzme kendını

yapmayın ALLAH aşkına dönse ne olur dönmese nee ondan size hayır yokk biliyorsunuz degilmi......

Hepinize çok teşekkür ederim.. İnşallah hayırlsıdır bu ama ben yine de üzülüyorum elimden sadece onu arayıp sormamak gelebiliyor. Her gece yastığım sırılsıklam olana kadar ağlamaktan ve uyku haplarını ikişer içer tane almadan uyuyamamktan kendimi alamıyorum. Ancak böyle paylaştıkça azalıyor acım...

Ağlayın tabii açılırsınız..
Ancak bu size ders olsun,bir daha sizi sevmeyen biriyle ilişki yaşamayın!
Hiç mi kendinize değer vermiyorsunuz?

dönse kabul edeceksin yani tekrar seni oyuncak etmesini yazık etme kendine birde dönsün diye intihar girişiminde bulundum diorsun gözünde ne kadar küçülmüşsündür şimdi

Sizi sevmediğini söyleyen biriyle beraber olmak sizi incitmiyormu.?
Boşverin, dönmez umarım!
Dönersede kendine bir iyilik yap,reddet..
Gerçek ve karşılıklı sevginin tadını yaşamak varken, neden kendini böylesi dengesiz bir insanla harap edesinki.
Dibine kadar acını, üzüntünü yaşa ve kurtul..

''benden önceki sevgilisini henüz unutamadığını öğrendim. Ama böyle bir nedenle ilişkiyi yıkmak istemedim''
Nasıl bir neden olması gerekiyorduki.
..Sevmiyormuş sizi zorla güzellik olurmu ??
katılıyorım.
şimdilik bunu görmezden geliyorsn ama ilerde başına çok iş açar bi kere bundan sonra gerçektn sewse bile sende bi şüphe olacak acaba gerçekten mi sewiyor diye
hoş şüpheye gerek yok kendide söylemiş unutamıyorum diye
bence yol wer gitsin unutamadığına
bu illişkiden hayır gelmez sana emin ol.
allah yardımcın olsun cnm

dönse kabul edeceksin yani tekrar seni oyuncak etmesini yazık etme kendine birde dönsün diye intihar girişiminde bulundum diorsun gözünde ne kadar küçülmüşsündür şimdi[/QUOyou know çok haklı
kendinde bi üstünlük bi wazgeçilmezlik görecek
ve zamanla senin özgüwenin yitip gidecek izin werme buna
durumuna çok üzüldüm cnm nolur seni kullanmasına izin werme.
çok zaman harcamşsn ona ama onun yaptığına baksana aradan kaç yıl geçmiş konuştuklarına bak
inana bende yaşadığım için sana bunları söylüyorum.

diyelim ki döndü... siz ona nekadar güveniceksiniz..sizi sevdigini düşünebilicekmisiniz..
bu adam naptıgını bilmiyo..bi seviyorum bi sevmiyorum..nereye kadar..sevmiyosa gitsin boşlugu neden sizinle dolduruyo ki sizde buna izin veriyosunuz..daha fazla üzülmeden vede oyuncak olmadan izinizi kaybettirin derim..2 sene geçmiş ilişkiden ama hala benimseyememiş yazık emeklerinize.

tekrar donermi diye bitirmissin son cumleni tabiki donebilir neden donmesin ama kesin bi snuc varki tekrar gidicek.cunku sen hazirda bekliyosun.seni sevmedigini bile bile onunla olmak istiyorsun.tekrar doner ve tekrar gider!!!

Bir ilişki nasıl başlamışsa öyle gider sözü öyle doğrudur ki.. Yarın gerçek bi sevgi yaşamak yerine bu insana üzülerek harcadığın zamana acıyacaksın.. Bizler ne dersek diyelim sana döndügündede ona hayır diyemeyeceksin eminim ve her seferinde daha daha çirkin finaller yapacak bu ilişki ama sonuç hep aynı olacak git gide kendine kızmaya başlıycaksın sana yapılanlara izin verdiğin için.. yapma n'olur kendine bunu.. sen kendi kıy*****i bilmessen elin oğlu bilirmi?

bence dönmesin döncek tekrar gitcek aynı acıyı tekrar yaşıcan bunu düşün en azından bu çektiğin son olsun :18: daha karşına neleri çıkar belliki dengesiz biri değmez yıpratma kendini hayat çok kısa gülüm

Back