- 14 Haziran 2023
- 15
- 1
- 21
-
- Konu Sahibi damlaaababy
merhaba bende hastalık hastalıgı var aşırı ileri derecede sürekli kanser kalp yetmezliği kalp krizi beyin tümörü teşhisi falan koyuyorum kendime en son meme kanseri demiştim aha dedim kesin gidiyorum bu sefer sonra doktora gittim hiçbisey yok simdi de haftalardır kalp krizi geçiricem sanıyorum kalbime bıçak saplanıyo gibi oluyo durup dururken otururken kalkarken mutluyken mutsuzken 2 gün önce sabah kalp çarpıntısısıyla uyandım kalp dpktoruna bile gitmiştim onda da bişey çıkmadı benim gibi bunları yaşayan var mı nolur yardım edin
Siz doktor degilsiniz ki kendi kendini teshis koyuyorsun? Direk psiyatri ve pskolog‘a gideceksiniz. Bu takintidan kurtulmaniz icin aksi halde bu sekilde düsünüp kafaya takmaktan vucudunuz hastalanacak. Bir sal kendini rahatla nefes al her gün yürüyüs yapin ve temiz bir oksijen cek icine oohh misss deyip pozitif‘e dogru yönlendirilmeye calis kendine. Ölümü varsa kaderimizden kacamayiz bunu lütfen kabullenin :)merhaba bende hastalık hastalıgı var aşırı ileri derecede sürekli kanser kalp yetmezliği kalp krizi beyin tümörü teşhisi falan koyuyorum kendime en son meme kanseri demiştim aha dedim kesin gidiyorum bu sefer sonra doktora gittim hiçbisey yok simdi de haftalardır kalp krizi geçiricem sanıyorum kalbime bıçak saplanıyo gibi oluyo durup dururken otururken kalkarken mutluyken mutsuzken 2 gün önce sabah kalp çarpıntısısıyla uyandım kalp dpktoruna bile gitmiştim onda da bişey çıkmadı benim gibi bunları yaşayan var mı nolur yardım edin
gittim 3 sene en son işe yaramayınca bıraktımDoktor doktor geziyorsunuz madem bir de psikiyatriye gidiverin. Size ancak o yardım edebilir
kahve içmiyorum psikologa gittim psikiyatriste de gittim ilaç da kullandım hiçbiri işe yaramıyorSpor yapın, yuruyus yapin, bol su için sağlıklı beslenin..Kahveyi çok içiyorsanız azaltın..Baktınız iç sesiniz hala devam ediyor bir psikoloğa gidin.
gittim işe yaramadiHastalık hastası olduğunuzu biliyorsanız psikolojik destek almışsınızdir. Dimi? Yani hem hasta olup hem psikolojoga gitmemek akıllı işi değil
ya gittim psikolog psikiyatrist herşeye gittim hepiniz aynı şeyleri yazmışsınız buralara düşmeden önce her yolu denedim benSiz doktor degilsiniz ki kendi kendini teshis koyuyorsun? Direk psiyatri ve pskolog‘a gideceksiniz. Bu takintidan kurtulmaniz icin aksi halde bu sekilde düsünüp kafaya takmaktan vucudunuz hastalanacak. Bir sal kendini rahatla nefes al her gün yürüyüs yapin ve temiz bir oksijen cek icine oohh misss deyip pozitif‘e dogru yönlendirilmeye calis kendine. Ölümü varsa kaderimizden kacamayiz bunu lütfen kabullenin :)
O öyle olmuyor "gittim işe yaramadı bıraktım"kahve içmiyorum psikologa gittim psikiyatriste de gittim ilaç da kullandım hiçbiri işe yaramıyor
Burdan ne bekliyorsunuz ki doktorun yapamadığını biz nasıl yapalım,ayrıca doktor değiştirin,yani 3 sene nasıl işe yaramaz siz çabaladınız ki değişmek için çünkü dr istediği kadar konuşsun sizde bitiyorya gittim psikolog psikiyatrist herşeye gittim hepiniz aynı şeyleri yazmışsınız buralara düşmeden önce her yolu denedim ben
gittim 3 sene en son işe yaramayınca bıraktım