Yardim edin! Nisanlimin Ailesinden simdiden biktim

cansin90

gülümse inadina =)
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
747
123
123
Arkadaslar nisanlim ailesine cok bagli,

dayanamiyorum artik! Onlar ne derse o oluyor. Sanki benimle evlenmicek. Ben birsey söyleyincede,ailesini sevmedigim iistemedigimi düsünüyor, ve kabullenmiyor.

Ailesi yüzünden evlenmekten vazgeciyorum..Yardim edin 3 ay sonra dügünüm var((

Son düzenleme:
şimdiden başladıysa yandın arkadaşım iyi düşün
kkya iyi bak dolu böyle erkek bozuntuları
anasının her dediğini yapıyorsa evlenmesin madem

Canım ya çok üstü kapalı anlatmıssın.Olayları tam bimiyoruz ama,
senin istediklerin olmuyorsa,kendin için istediklerinin ne kadar önemli oldugunu vurgulamaya çalışsan belki faydası olabilir.

Canım ya çok üstü kapalı anlatmıssın.Olayları tam bimiyoruz ama,
senin istediklerin olmuyorsa,kendin için istediklerinin ne kadar önemli oldugunu vurgulamaya çalışsan belki faydası olabilir.

meselaaa ev bakiyoduk simdi, bu konu üzerine cok tartisigimiz icin nisanlimin babasi dedi ben bulucam evi, dünde nisanlim bana diyor evi falan bana birak ben hazirlicam. yani karismicakmisim, sanki bir onlar oturacak

daha neler neler dügünüme ztn karisamadim sormadan göstermeden tuttular salon...

Nisanlim doldurusa geliyor ve bunun farkinda degil kabullenmiyor

konuyu tam bilmiyorum ama aşamayacagını düşünüyosan düğüne gelmeden yolunu ayır düğün vakti daha cok sorunlar cıkıyo en ıı anlasan çiftler bile sorun yasar ve düğün sonrası zaman zaman başa kakılır bende 7 ay önce evlendım biraz sorun yasadım aşılmayacak degıldı elbet ama aklıma geldıkce kafasına kakıyorum içimde kaldı cunku bazı seyler

Yol yakınken dön derim . Oturacağın eve düğünün olacağı salona karar veremeyecek misin bu ne saçma bir şey böyle.

Yol yakınken dön derim . Oturacağın eve düğünün olacağı salona karar veremeyecek misin bu ne saçma bir şey böyle.

bende dönmek üzereyim zaten. 4-5 gün önce ben babamin ben bu isin sonun göremiyorum bitsin demesinden sonra iyi düsünün dediler siz bilirsiniz dediler ve o gün bugündür arayip sormuyorlar.

Canım evleneceğin kişi kadar aileside önemli bence.
Yok ben oğullarıyla evleniyorum ailesinden banane olmuyoo işte.Aileylede muhatap olmak durumunda kalıyorsun.
Eğer senin oturacağın eve dahi karışıyolarsa bence resti çek nişanlına ileride üzülme tatlım.
Hakkında hayırlısı olsun....

tesekkür ederim galiba öyle yapacagim...zor olsada

arkadaslar bana özelden mesaj atan olmus. maalesef cevap yazamiyorum, yeni üyeyim

cnm bugünleride arayacaksın evlenince birkez daha düşün nişandan dönmek daha kolaydır evlilikten dönmek zordur hemde çok zor yha olacak yada buu iş olmayacak de kes at

cnm bugünleride arayacaksın evlenince birkez daha düşün nişandan dönmek daha kolaydır evlilikten dönmek zordur hemde çok zor yha olacak yada buu iş olmayacak de kes at

Ah aslinda coktan kesip atmistimda olmuyor öyle kolay

Çoğu arkadaş aynı şeyi söylemiş bencede evliliğe kadar gitmemelisin bu kişiyle inan aileylede evleniyorsun...Kapamı kapatırım olur biter denmiyor...Eşiniz ayrım yapamadığında çok sorunlar çıkıyor

ay yer bunlar insanın ömrünü yer ıııııııyyyyyyyyyyyy.......
valla canım benim koy tavrını...
şimdiden bunu yapan evlenince ooohhooooooo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…