Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir önce ki konunuzda 14 şubatta ilişki yaşadığınızı söylemişsiniz nasıl 6 haftalık oluyor ki?Sevgilimden hamileyim 6haftalik ve ailem öğrendi aldırmam konusunda baskı yapıyorlar ben aldırmak istemiyorum ne yapmam lazım akıl verin lütfen elim kolum bağlı üniversite 1 e gidiyorum
Yeterince günah işledim aldırıp katil olmak istemiyorum onun günahı yok
28 ocak son adet 5+4 teyimBir önce ki konunuzda 14 şubatta ilişki yaşadığınızı söylemişsiniz nasıl 6 haftalık oluyor ki?
Bir önce ki konunuzda 14 şubatta ilişki yaşadığınızı söylemişsiniz nasıl 6 haftalık oluyor ki?
Allah yardım eder diye düşünüyorumNasıl bakacaksın doğurursan?
Babası nerede? Çalışıyor mu? Bakabilir misiniz?
benim için iki ucu boklu değnekYeterince günah işledim aldırıp katil olmak istemiyorum onun günahı yok
Anladım. Sizin kararınız tabii ama sonradan pişmanlık duyacağınız bir karar vermeyin. Sevgilinizle eğer ciddiyseniz bir an önce evlenmeye bakın.28 ocak son adet 5+4 teyim
Evet öyleymiş bilmiyordumSon adete göre hesaplanıyor gebelik haftası
Evet bir sene dondurup devam etmeyi düşünüyorum 20 yaşındayım çocuk doğunca 21 ama ailemle aramız bozulacak gibi1. Bebeğiniz olunca eğitim hayatınıza devam edecek misiniz?
2. Erkek arkadaşınız konu ile ilgili ne düşünüyor?
3. Açıkçası yaşınız 18 - 19 olmalı, o yaşlarda yapılan bir evlilik kurumu çok da sağlıklı olmuyor. Çünkü yıllar geçtikçe hayata bakışınız da değişiyor. Bebeğin böyle bir ortamda büyümesini ister misiniz?
Allah yardım eder diye düşünüyorum
Bebekler konusunda çok hassasım ama ortada sahipsiz kalacak bir bebek var... Güzel kardeşim, bundan sonra adımlarını daha dikkatli at.Evet bir sene dondurup devam etmeyi düşünüyorum 20 yaşındayım çocuk doğunca 21 ama ailemle aramız bozulacak gibi
Bence de aldırmayın o bir can. Eğer sevliginiz de aldırmak istemiyorsa evlenin. O bebek için güzel bir dünya kurun. İnsanlar bı bebeğe sahip olmak için yıllarca uğraşıyorlar. O minicik yavrunun hiç bir suçu yok. Aldırmak kesinlikle cinayettir ve aldirirsaniz hayat boyu kendinizi affetmezsiniz.Sevgilimden hamileyim 6haftalik ve ailem öğrendi aldırmam konusunda baskı yapıyorlar ben aldırmak istemiyorum ne yapmam lazım akıl verin lütfen elim kolum bağlı üniversite 1 e gidiyorum
O öyle senin toz pembe hayallerindeki gibi olmuyo. Hayatını mahvediyorsun zaten sorumsuzluklarınla, bari bu sefer laf dinle sonra da aklını başına alıp daha sorumlu davranAllah yardım eder diye düşünüyorum
20 yaşında, üniversitenin ilk senesinde, aklı 5 karış havada sorumsuz işsiz güçsüz çoluk çocuğa vereceğiniz şu fikri kendinize saklayın.Bence de aldırmayın o bir can. Eğer sevliginiz de aldırmak istemiyorsa evlenin. O bebek için güzel bir dünya kurun. İnsanlar bı bebeğe sahip olmak için yıllarca uğraşıyorlar. O minicik yavrunun hiç bir suçu yok. Aldırmak kesinlikle cinayettir ve aldirirsaniz hayat boyu kendinizi affetmezsiniz.