Yardım edin nasıl halledicem?

Aynı sehirdeyse ne alaka ben istemezdim. Uzaktan gelse iyide aynı şehirde gerek yok bi iki gece kalır evine gider kendi işlerini görür sonra yine gelir müsait olunca ben şahsen istemezdim

canim bana sorarsan 40 i cikana kadwr bilen birinin yaninda olmasi cok daha iyi ama esin illaki bu donemde yalniz kalalim diyorsa yapacak bisey yok uygun bi dille soylemen lazim

Esiizin evde olacagini soyleyin zaten.
Bebek bakimiyla ilgili ve ve diger islerle ilgili is bolumu yapip beraber goturmeyi ogrenmek icin zamana ihtiyaciniz oldugunu soyleyin.
"simdi sen olunca is yukumuzu cok alacaksin. Biz gercegi gorup ogrenemeyecegiz. Hazir esim de evdeyken duzenimizi yoluna koyma zamanimiz olur. Yoksa sen gidince sudan cikmis baliga doneriz beceremeyip" falan deseniz?
Ama o zaman kalisini 6 aya cikarirsa bilemem :))

Ah, kızımın gaz sancısı ve kolik durumu 1 aydan sonra başlamıştı.
Her bebek bir olmaz ama, bence plan yapmayın.
Değil banyo yapmak, wcye gitmek, yemek yemek hatta su almaya mutfağa gitmek bile lükstü bana.
Tabii aksine sakin bir bebek de olabilir ama simdiden sınırlamayın cok ihtiyacınız olacaktir.
2 yasina geldi hala markete giderken ananeye yada babaanneye götürüyoruz dönerken aliyoruz

Anneleri hizmetçi gibi kullanmaktan vazgeçin... Eğer siz annenizin kızıysanız ve yardım istiyorsanız, onun da kızının evi, git diye gözüne bakmayın. Ha yok gitsin rahat edemem diyorsanız o zaman da kadını kullanmayın.

Anne ya anne. Keşke annem her gün dizinmn dibinde olsa, keşke RABBİM :-( Benim kızım işi bitene kadar kullanıp, sonra kalmamı sorun edecekse, ne çağırsın ne de anne yerine koysun. Yine de siz bilirsiniz. Ben sadece kendi annem konusunda çok hassasım, sadece annem üzerinden düşündüm. Objektif yorum yapamayacağım.

Yatkin yatkin eli herseye :)) oda biliyor bas basa derken 3muz olalim istiyor sadece oda biliyor bas basa romantizm gibisinden yasayamicamizi

Aynen oyle biraz fazla mudahaleci isime karisilmasini hic sevmem strese girerim aninda. Esimlede anlasamiyorlar onceden cok kavgalar ettiler

Anneniz esinin baba olmasina engelmi? Annen senin isini kolaylastirir. Belli ki eşin anneni sevmiyor. Sor bakalım eşin bebeğin banyosunu yaptirabilirmiymis?Söyle annene hic gelmesin baksın eşin sana ve cocuguna. Simdi esimde eşim dersin sonra bir sorunda Annem annem. Dengeyi kurun. Siz ne istiyorsunuz lohusa kadinsiniz. 40 gun sizin yanınızda kalsa size fayda, ananıza degil.

Son düzenleme:
Dogmamis bebege don biciyosunuz...
Simdi saniyosunuzki " dogum rahat gecicek, 3 saat icinde ayaga kalkicam, 2 inci gun cocugu alip parkta gezdirirz, 1 hafta icinde cocuk dunyaya adepte olur, 10.gun muruvetini goruruz oh".
Hicte oyle olmuyor.
Anneniz gidince cocugunuz butun gun uyuycam sizde keyifmi caticaksiniz?
O bebek iste karinda durdugu gibi durmuyor.
Annenize yalvaricaksiniz o 10 gun sonra.
Eger esinizle zaman gecirmek istiyorsaniz bunu daha 10 gunluk bebekle yapamazsiniz. Eminim tek istedginiz " keske annem 1/2 saat baksada bebege bizde disari cikip kacamak yapsak.
Siz simdiden git derseniz pisman olucaksinz benden soylemesi.

Mesela ben annem gittikten 2 gün sonra telefonda ağlayarak tekrar çağırdım yoksa kafayı yiyordum. Sağolsun canım annecim o kadar yolu tekrar geldi. bebek bakmak uzaktan görüldüğü gibi kolay değil.

kalsin ne olacak en azindan 40 in cikana kadar hic olmazsa ev islerinde yemekte yardimci olur insan o aralar esini degil annesini istiyor boyle bir konusma yapma sakin zaten senin iyilestigini duzen kurdugunu gordukce gidecegini dusunuyorum.esiniz de basbasa kalalim diyo anneni istemiyorum diyecegine..benim annem de bir hafta kaldi yanimda esim niye hemen gidiyor annen daha kalsaydi diye kizmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…