- 12 Ekim 2016
- 624
- 1.039
- 28
- 41
- Konu Sahibi Ragve_anyela
Kiz bebek bakmak o kadar kolay degil, Sen yapisirsin sonra anne gitme diye. Ben olsam bir sey demem, duruma Gore sekillenir mesele.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatkin yatkin eli herseye :)) oda biliyor bas basa derken 3muz olalim istiyor sadece oda biliyor bas basa romantizm gibisinden yasayamicamizibu tip şeylerde erkeğin ipiyle kuyuya inilmez.
bence baştan annene bir şey söyleme.
erkeklerin başbaşa olalım canımcııım romantikliği bebeğin bezi kakası maması diyince evden kaçma bıkma moduna çevrilebiliyor çevremden gördüğüm.
işte o zaman intizar edersin eşine, anneni mumla ararsın bi destek çıkanım olsun temizliğimi yemeğimi yapsın diye.
eşinin eli temizlik yemek bebek bakımı böyle şeylere yatkın mı?
değilse bence annene asla böyle bir laf etme. adam senin üstüne yıkar bi de anneni istemiyorum şımarıklığı yapar o zaman başını duvarlara vurursun benden söylemesi.
"ana gibi yar olmaz" diye boşuna dememişler.
Aynen oyle biraz fazla mudahaleci isime karisilmasini hic sevmem strese girerim aninda. Esimlede anlasamiyorlar onceden cok kavgalar ettilerBu gibi durumlarda yeni anneye yrdımcı olacak birileri gerekiyor, belki ilk bebeğindir bilmiyorsundur... Ben bilmiyordum.
Eşinin başbaşa kalalım sözü bence 10 gün sonra annen giderken ''gitme kayınvalideciğim'' durumuna çevrilir. Babalar da çok yoruluyor hatta onlar daha çok lohusa psikolojisine giriyor. Ha bir de kv ler giriyor o psikolojiye:) socak yemeğini yapr annen, arada bebeğine bakar uyursun. Kocan bakamaz çünkü ilk haftalar bebek sadece sende durur göğsünde. Ama annen yardımcı olur sana. Ha bana sorarsan 2. Çocuğum olduğunda kimseyi çağırmam deneyimliyim artık. Kundaklar, Sling e yan yatırır göğsümde gezdiririm bebemi ilk 3 ay.
Ha illa 2 ay kalmasın diyorsan, anne ben de alışmak istiyorum bebeğe, ev kalabalık oldu mu bebeğin aklı karışıyormuş, anne kokusunu ayırt edemiyormuş, gaz sancıları çok artıyormuş dedi doktorum de. Yolu baştan yap sonra da ay anne ben korktum sen 10 gün kal doktor uyardı de:) ayy bu kdr hassasiyet gösterdiğine göre annen de zor biri olmalı.
Esimde oyle diyor bir sorun olursada beraber halledelim diyor annemle anlasamiyorlar illaki tatsizlik cikacak ve ben strese giricembence açıkça söyleyin
ben olsam öyle yapardım
bebeğiniz oluyor ve bu zamanları dibine kadar yaşamak ikinizin hakkı
Mesela ben annem gittikten 2 gün sonra telefonda ağlayarak tekrar çağırdım yoksa kafayı yiyordum. Sağolsun canım annecim o kadar yolu tekrar geldi.Dogmamis bebege don biciyosunuz...
Simdi saniyosunuzki " dogum rahat gecicek, 3 saat icinde ayaga kalkicam, 2 inci gun cocugu alip parkta gezdirirz, 1 hafta icinde cocuk dunyaya adepte olur, 10.gun muruvetini goruruz oh".
Hicte oyle olmuyor.
Anneniz gidince cocugunuz butun gun uyuycam sizde keyifmi caticaksiniz?
O bebek iste karinda durdugu gibi durmuyor.
Annenize yalvaricaksiniz o 10 gun sonra.
Eger esinizle zaman gecirmek istiyorsaniz bunu daha 10 gunluk bebekle yapamazsiniz. Eminim tek istedginiz " keske annem 1/2 saat baksada bebege bizde disari cikip kacamak yapsak.
Siz simdiden git derseniz pisman olucaksinz benden soylemesi.