- 19 Ağustos 2017
- 315
- 469
- 18
- 29
- Konu Sahibi Ragve_anyela
-
Gelsin sizin isteğiniz üzere işinizi görsün sizi sağlığınıza kavuştursun gitsin çünkü sizin onsuz başka planlarınız var
Sizde anne oluyorsunuz aman dikkat
Acikca soylemelisin. Geri kalan zamanda esim ben ve bebekle yalniz kalmak ilgilenmek istiyor dersin. Onunda sorumluluk almasini istedigini söyleyebilirsin
Simdiden konusmaniza gerek yok. Siz kendinizi iyi hissettiğinizde, annecim seni de yorduk hakkını helal et çok güzel baktin bize, artık bakıma muhtac halim bitti, hem sen biraz dinlen, hem ben yalnız olmayı da ogreneyim, sonra istediğin zaman yine gelirsin torununu görmeye, falan gibi yapıcı bir konuşma yaparsiniz.
Şimdiden 1 hafta kal git derseniz hem kırıcı olur, hem de iyilesme sureciniz 1 haftadan uzun sürerse kal demeye yüzünüz olmaz
Kırılmayacağı kelimeleri seçerek açıkca söyle. Ama sonra annen gitti diye pişman olmayasın. Malum hamilelik sonrası duş almaya bile fırsatın olamayabiliyor. Eşin yardımcı olacaksa sorun yok
siz 2 ay kalmasini istemiyirsunz ama cocuk dogduktan sonra bu fikriniz degisebilirArkadaşlar yeni üye oldum annem konu.
Doğum yapıyorum bu ayın sonunda allahın izniyle zor bela bebeğimi alıcam kucağıma annem yanlız yaşayan bir kadın . babamla ayrılar babam başkasıyla evli istanbulda oturuyor neyse. Annem yanıma gelicek doğumuma allah razı olsun 1 hafta 10 gün kalıcaktı.
Ben kendime gelince gidicekti. Öyle anlaştık eşim bas basa olmak istiyor kalan zamanda izinli olucak babamız :).
Şimdi sorun şu annem ısrarla 2 ay kalmak istediğini söylüyor.
Ama biz esimle öyle planlamadık.
Annemi kırmadan nasıl söyleyebilirim.
Onuda üzmek istemiyorum ama 2 ay hem ben hem eşim bunalır. Birazda her şeye karısma huyu var annemin :)
Eşimlede birbirlerini pek sevdiği söylenemez. Lütfen yardım edin kırmadan nasıl halledebilirim bu konuyu?
Bu gibi durumlarda yeni anneye yrdımcı olacak birileri gerekiyor, belki ilk bebeğindir bilmiyorsundur... Ben bilmiyordum.Arkadaşlar yeni üye oldum annem konu.
Doğum yapıyorum bu ayın sonunda allahın izniyle zor bela bebeğimi alıcam kucağıma annem yanlız yaşayan bir kadın . babamla ayrılar babam başkasıyla evli istanbulda oturuyor neyse. Annem yanıma gelicek doğumuma allah razı olsun 1 hafta 10 gün kalıcaktı.
Ben kendime gelince gidicekti. Öyle anlaştık eşim bas basa olmak istiyor kalan zamanda izinli olucak babamız :).
Şimdi sorun şu annem ısrarla 2 ay kalmak istediğini söylüyor.
Ama biz esimle öyle planlamadık.
Annemi kırmadan nasıl söyleyebilirim.
Onuda üzmek istemiyorum ama 2 ay hem ben hem eşim bunalır. Birazda her şeye karısma huyu var annemin :)
Eşimlede birbirlerini pek sevdiği söylenemez. Lütfen yardım edin kırmadan nasıl halledebilirim bu konuyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?