- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 53
- 31
- Konu Sahibi Tarcinli12
Dün ortaya cikti!! Dün mangal yapacaktik buzluktan kiyma ve tavuk butu cikarip firinin tepsinin icine erimesine biraktim ( firinin kapagi acikti) ama gel gör ki bu kurtlar etlere ugrasmaya calisti sanirsam benimde midem almadi hemen hemen dün 3 tane cikti bugun 1 tane cikti yerde mutfakta halinin hemen yanindaydi bugun gördügün cansizdi, haliyi rulo yapip kaldirdim, benim kocam en sinir oldugum seyse yedikleri mutlaka agizlari acik birakir, hayir yani nerden cikiyor bu? Iyice temizledim dün nerden hata yapiyorum? Sinirlerden aglayasim geliyor...
Güncelleme: Sorun halloldu dün aldigim kus yemi bozuk cikti icinde kurtlar cikti paketleyip hemen cöpe attim acik olan ne varsa attim cöplere hepsini kontrol ettim megersem kus yemin Icinden cikmis nasil sinir oldum anlatamam psikolojim bozulmustu istahim falan da kalmadi artik mutfagi bi güzel dezenfekte ettim
Güncelleme: Sorun halloldu dün aldigim kus yemi bozuk cikti icinde kurtlar cikti paketleyip hemen cöpe attim acik olan ne varsa attim cöplere hepsini kontrol ettim megersem kus yemin Icinden cikmis nasil sinir oldum anlatamam psikolojim bozulmustu istahim falan da kalmadi artik mutfagi bi güzel dezenfekte ettim
Son düzenleme: