Yardim edin mutfakta kurtcuk nerden geliyor?

Tarcinli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
645
354
53
31
Dün ortaya cikti!! Dün mangal yapacaktik buzluktan kiyma ve tavuk butu cikarip firinin tepsinin icine erimesine biraktim ( firinin kapagi acikti) ama gel gör ki bu kurtlar etlere ugrasmaya calisti sanirsam benimde midem almadi hemen hemen dün 3 tane cikti bugun 1 tane cikti yerde mutfakta halinin hemen yanindaydi bugun gördügün cansizdi, haliyi rulo yapip kaldirdim, benim kocam en sinir oldugum seyse yedikleri mutlaka agizlari acik birakir, hayir yani nerden cikiyor bu? Iyice temizledim dün nerden hata yapiyorum? Sinirlerden aglayasim geliyor...

Güncelleme: Sorun halloldu dün aldigim kus yemi bozuk cikti icinde kurtlar cikti paketleyip hemen cöpe attim acik olan ne varsa attim cöplere hepsini kontrol ettim megersem kus yemin Icinden cikmis nasil sinir oldum anlatamam psikolojim bozulmustu istahim falan da kalmadi artik mutfagi bi güzel dezenfekte ettim

Son düzenleme:
Guve kurtcugu olmasin. Her gordugunuzu oldurun. Mutfagi bastan elden gecirin. Unuttugunuz bir gidanin icine yuvalanmislardir.

Benim bildigkm kurtçuklar kuru gidanin icjnde olur ve evde gezmez.
Once kuru gidalara varsa kuruyemistarzi uzummus dutmus vs kurutulmuslara bakin
Aklima kestane geldi bakin
Mutlaka kurutulmus birseydendir.

Böyle bi konu daha vardı en sonunda kadın açık bisküvi paketinde olduğunu keşfetmişti. İyice araştırma yapın.

Güve kurtçuğudur onlar kuru gıdalarınızı kontrol edin ve içlerine azar azar tuz serpin bir daha asla olmaz tuz güveden korur

Güncelleme: Sorun halloldu dün aldigim kus yemi bozuk cikti icinde kurtlar cikti paketleyip hemen cöpe attim acik olan ne varsa attim cöplere hepsini kontrol ettim megersem kus yemin Icinden cikmis nasil sinir oldum anlatamam psikolojim bozulmustu istahim falan da kalmadi artik mutfagi bi güzel dezenfekte ettim ( bu arada tessekür ederim hepinize acik olan ne varsa attim tedbir amaci icin bi dahakine kus yemi alirken dikkat etmem gerekiyo :( )

Back
X