YARDIM EDİN LÜTFENN HAMİLE KALMAMA ENGEL Mİ?:(

C

Canım ben seni daha fazla yormayayım gebelik testi yapınca buraya yazarım bebeişinle sana iyi geceler benim yerime meleğin öpücük at kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
Sağol tatlım sende Allaha emanet ol iyi geceler:anneadayı::KK68:

Çokkk teşekkür ederim canım Allah razı olsun cümlemizinkini inşallah yarın gidecem canım:KK66:
merhaba canım bende seninle benzer durumdayım neler yaptığından bahseder misin, bu ay başında bende enfeksiyon için fitil ve ilaç kullandım ara ara idrar yanmam olsa da bende sirkeli suyu pamuğa döküp siliyorum sürekli sen başka bişey yaptın mı ve reglimin 33. günü oldu iki seferdir kahve akıntılarım oldu cesaret edip test yapamıyorum seni görünce bir an sorasım geldii seninde mi böyle oldu

merhaba canım bende seninle benzer durumdayım neler yaptığından bahseder misin, bu ay başında bende enfeksiyon için fitil ve ilaç kullandım ara ara idrar yanmam olsa da bende sirkeli suyu pamuğa döküp siliyorum sürekli sen başka bişey yaptın mı ve reglimin 33. günü oldu iki seferdir kahve akıntılarım oldu cesaret edip test yapamıyorum seni görünce bir an sorasım geldii seninde mi böyle oldu
Evet canım adet tarihime yakın 2 kere sirkeli su yaptım ertesi gün lekelenmem oldu dedim ki her halde sirkeli sudan oldu ama bi cesaret test yaptım ve pozitif canım;)
İnşallah seninde bebişin vardır yarın istersen bi idrar testi yap canım

Evet canım adet tarihime yakın 2 kere sirkeli su yaptım ertesi gün lekelenmem oldu dedim ki her halde sirkeli sudan oldu ama bi cesaret test yaptım ve pozitif canım:KK66:
İnşallah seninde bebişin vardır yarın istersen bi idrar testi yap canım
Eğer bugünde gelmezse bakıcam lekelenme çok oldu mu rengi nasıldı.. benim bir pazar akşamı birde dün akşam oldu. pazar akşamı daha fazlaydı düne göre çamaşırımdaydı peçetede çok yoktu, hafif ağrılarda oldu o akıntılarla ama sonra geçti. hatta şuan ped takılı afedersin akşamdan beri ama bembeyaz gelen giden yok

Eğer bugünde gelmezse bakıcam lekelenme çok oldu mu rengi nasıldı.. benim bir pazar akşamı birde dün akşam oldu. pazar akşamı daha fazlaydı düne göre çamaşırımdaydı peçetede çok yoktu, hafif ağrılarda oldu o akıntılarla ama sonra geçti. hatta şuan ped takılı afedersin akşamdan beri ama bembeyaz gelen giden yok
Canım benimkide 8-9 damla geldi çok az da akıntı şeklinde sürdü toplasan 1,5 gün falan rengide kahverengiydi canım bide açık pembe oluncada yerleşme kanaması oluyor ama kıpkırmızıysa yerleşme kanaması olmuyor diye biliyorum canım

Canım benimkide 8-9 damla geldi çok az da akıntı şeklinde sürdü toplasan 1,5 gün falan rengide kahverengiydi canım bide açık pembe oluncada yerleşme kanaması oluyor ama kıpkırmızıysa yerleşme kanaması olmuyor diye biliyorum canım
Teşekkür ederim canım fazlada umutlanmak istemiyorum yinede adet önceside olabilir çünkü :)

Back