YARDIM EDİN LÜTFENN HAMİLE KALMAMA ENGEL Mİ?:(

Evet aynen canım inşallah muaffak olurum çünkü artık kendimi sorunlu gibi hissetmeye başladım:KK43:
Doktorlar da çok diyor enfeksiyon tedavisi olmazsa gebeliğe engel olabilir diye ama olacağı varsa çocuk bir şekilde oluyor canım ya sıkma canını enfeksiyon olmayan kadın yok

Ayyy inş dua et kizz :KK70: bende hala tık yok iki ay klomen kullandım olması şimdi beş ay beklemeye aldım kendimi yine olmazsa aşılama yaptıracam bir yıl oldu pko var olmuyor incir kuru yapıyorum şuan da da :KK70:
Ederim tabiki Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah hayırlısıyla :KK68: korunma akışına bırak varsa nasibi gelir zaten bebisler :)) inofolic iyiymis pko olanlarda kullandın mı bilmiyorum ama bi araştır istersen ;) haa bu arada prolaktin seviyene baktirdin mi onuda bilmiyorum yinede soyliyim incir kürü prolaktin sorunu olanlara tavsiye edilmiyor :KK51:

Doktorlar da çok diyor enfeksiyon tedavisi olmazsa gebeliğe engel olabilir diye ama olacağı varsa çocuk bir şekilde oluyor canım ya sıkma canını enfeksiyon olmayan kadın yok
Çok teşekkür ederim canım sonucunu buraya yazarım yardımın için çok sağol rabbim sana ve tüm canı gönülden isteyenlere hayırlı ve sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin inşallah aminnn;)

Ederim tabiki Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah hayırlısıyla :KK68: korunma akışına bırak varsa nasibi gelir zaten bebisler :)) inofolic iyiymis pko olanlarda kullandın mı bilmiyorum ama bi araştır istersen :KK66: haa bu arada prolaktin seviyene baktirdin mi onuda bilmiyorum yinede soyliyim incir kürü prolaktin sorunu olanlara tavsiye edilmiyor :KK51:
Evet onuda duydum ama hiç baktirmadim prolaktine adetin kaçıncı günü baktiriliyor acaba ?? İnofolic kullandım yaa iki ay ama onlada olmadı zaten evlendim vajinusmusla uğraştım sekiz ay tedavi gördüm yendim şimdi de bu çıktı evlendim evleneli korunmadim herhalde hiç de korunmam pko oldukça :)

Evet onuda duydum ama hiç baktirmadim prolaktine adetin kaçıncı günü baktiriliyor acaba ?? İnofolic kullandım yaa iki ay ama onlada olmadı zaten evlendim vajinusmusla uğraştım sekiz ay tedavi gördüm yendim şimdi de bu çıktı evlendim evleneli korunmadim herhalde hiç de korunmam pko oldukça :)
3 günü yanlış hatırlamıyorsam sen adetin 3. Günü devlete randevu al bütün tahlilleri ozaman yaptır en azından kafan rahat olur Allah korusun prolaktin varsa incirle tavan yapar daha kötü olur.. Ben adetin 3. Gününe randevu alıp kadın doğum doktoruna çocuğum olmuyor tahlil yaptırmak istiyorum dedim yaptırdım herşey normal sadece troit çıktı. Özel de çok fazla para dökmeye gerek kalmadan devlette hallet o işleri bence ;)

Kötü düşünme öyle vardır zamanı bebisin :) sürekli kuru tut genital bölgeyi ıslak olması da etkiler çünkü :))
S
Kötü düşünme öyle vardır zamanı bebisin :) sürekli kuru tut genital bölgeyi ıslak olması da etkiler çünkü :))
İnşallah canım şimdi bugünden itibaren ne gerekiyorsa onu yapacam inşallah eskiden hiç dikkat etmezdim inşallah üstesinden gelecem

S

İnşallah canım şimdi bugünden itibaren ne gerekiyorsa onu yapacam inşallah eskiden hiç dikkat etmezdim inşallah üstesinden gelecem
Özellikle kadınlarda o kısım çok dikkat istiyor geçer Allah ın izniyle kendini çok sıkma sürekli ilaç kullanımı da iyi değil bitkisel tedavi ler daha iyi ama mutlaka kuru tutman gerek

3 günü yanlış hatırlamıyorsam sen adetin 3. Günü devlete randevu al bütün tahlilleri ozaman yaptır en azından kafan rahat olur Allah korusun prolaktin varsa incirle tavan yapar daha kötü olur.. Ben adetin 3. Gününe randevu alıp kadın doğum doktoruna çocuğum olmuyor tahlil yaptırmak istiyorum dedim yaptırdım herşey normal sadece troit çıktı. Özel de çok fazla para dökmeye gerek kalmadan devlette hallet o işleri bence :KK66:
Troit diğer hormon düzeylerine baktırdım normaldi üç kere falan baktılar hatta ayrı doktorlara gittim ama bu prolaktin şimdi baktım 21. Günü oluyormuş doktora gittiğimde sorayım bakalım inş bir sıkıntı çıkmaz sen klomen sonrası kafadan atınca mi oldu çok sevindim yaa biri daha kurtuldu bu bekleyişten:)

Özellikle kadınlarda o kısım çok dikkat istiyor geçer Allah ın izniyle kendini çok sıkma sürekli ilaç kullanımı da iyi değil bitkisel tedavi ler daha iyi ama mutlaka kuru tutman gerek
Çok teşekkür ederim canım çok ama çok dikkatli olucam gelişmeleri buraya yazarım

Allah bebeğin sağlık sıhhat versin sizi ona onu size bağışlasın inşallah çok öptüm canım

Troit diğer hormon düzeylerine baktırdım normaldi üç kere falan baktılar hatta ayrı doktorlara gittim ama bu prolaktin şimdi baktım 21. Günü oluyormuş doktora gittiğimde sorayım bakalım inş bir sıkıntı çıkmaz sen klomen sonrası kafadan atınca mi oldu çok sevindim yaa biri daha kurtuldu bu bekleyişten:)
Olabilir canım ben 21. Günde de yaptırmıştım belki o aklımda kalmıştır zaten 21. Günle adetin 3. Günü yaptırdığımda farklı değerler çıkmıştı..Evet hamile kaldığım ay hiç umudum yoktu klomen sonrası 2 ay kadar ovulasyon testi bile yaptım hep olmadı sonraki ay ne ovulasyon ne başka hiçbir şey yapmadım hatta okadar sıkıldım ki ilişki bile istemiyor dum :KK48: sadece 2 kere ilişki oldu o ay 12-14. Günler ya tutarsa die oda tuttu çok şükür ama hiç takmadim. Demekki o bu bahane sadece stresden olmuyor muş dedim gebeliği öğrenince :)

Çok teşekkür ederim canım çok ama çok dikkatli olucam gelişmeleri buraya yazarım

Allah bebeğin sağlık sıhhat versin sizi ona onu size bağışlasın inşallah çok öptüm canım
Rica ederim canım çok sağol Allah gönlüne göre versin inşaAllah en kısa zamanda güzel haberler verirsin :-)

Olabilir canım ben 21. Günde de yaptırmıştım belki o aklımda kalmıştır zaten 21. Günle adetin 3. Günü yaptırdığımda farklı değerler çıkmıştı..Evet hamile kaldığım ay hiç umudum yoktu klomen sonrası 2 ay kadar ovulasyon testi bile yaptım hep olmadı sonraki ay ne ovulasyon ne başka hiçbir şey yapmadım hatta okadar sıkıldım ki ilişki bile istemiyor dum :KK48: sadece 2 kere ilişki oldu o ay 12-14. Günler ya tutarsa die oda tuttu çok şükür ama hiç takmadim. Demekki o bu bahane sadece stresden olmuyor muş dedim gebeliği öğrenince :)
Tam aradığım cevaptı gerçekten şuan çabalıyoruz hergün yapalım diye iki güne bir diye sürekli plan içindeyiz demekki olacağı varsa iki ilişkide de oluyor yani

Kızlar dediğiniz gibi sirkeli su yaptım ve bu sudan pamuğa döküp tampon yaptım hatta o sirkeli sulu pamuğu yarım saat bekletim inanılmaz iyi geldi anlatamam.
Fakat kızlar ondan sonra lekelenme oldu adet günümde 2 gün sonra sizce sirkeli sudan mı oldu;yerleşme kanaması mı;yoksa adet belirtisimi (daha önce hiç bu kadar uzun süre lekelenme yaşamadım adetten önce)

Testere dişli aslan pençesi çayı içebilirsin, kadın rahmine her türlü iyi geliyormuş.

Benim devamlı sorunum bu canım doktorum bana sirkeli suyla yıka dedi. Bu vajinal enfeksiyonda etkili ama sen tuvalette de zorlaniyorsan idrar yolu enfeksiyonu da vardır onun içinde maydonoz suyu içebilirsin ben yaptım faydası olmuştu. Bende devamlı oluyor bunlar malesef

Kızlar dediğiniz gibi sirkeli su yaptım ve bu sudan pamuğa döküp tampon yaptım hatta o sirkeli sulu pamuğu yarım saat bekletim inanılmaz iyi geldi anlatamam.
Fakat kızlar ondan sonra lekelenme oldu adet günümde 2 gün sonra sizce sirkeli sudan mı oldu;yerleşme kanaması mı;yoksa adet belirtisimi (daha önce hiç bu kadar uzun süre lekelenme yaşamadım adetten önce)
Belki iltihap dökülmüştür. Ben sirkeli suyla yıkıyordum orayı tampon yapmadım hic

Belki iltihap dökülmüştür. Ben sirkeli suyla yıkıyordum orayı tampon yapmadım hic
Bende internette okudum canım hatta pamuğu biraz içeri sokun diye tabikide yapmadım ama 2 kez yaptım dün ve inanılmaz faydasını gördüm akıntım değişti resmen berraklaştı ama şimdi bile peçeteye silince pembemsi sence sirkeli sudan mı ki

Tam aradığım cevaptı gerçekten şuan çabalıyoruz hergün yapalım diye iki güne bir diye sürekli plan içindeyiz demekki olacağı varsa iki ilişkide de oluyor yani
Aynen öyle canım rahat ol stresi bıraktığın an hamile kalırsın Allah ın izniyle ;)

Canım içini temizliyor olabilir ama pamuğu orda tutma bence sirkenin yakıcı özelliği var çok fazla tahriş edebilir

Back