Neyse canım teşekkür ederim çok çok sağol rabbim bebeğini sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede dua et canımEvet doğru söylüyorsun o zaman yerleşme kanaması değil
Herkeste yerleşme kanaması olmuyor ama yinede belli olmaz hemen olumsuz düşünme Allah gönlüne göre versinEvet doğru söylüyorsun o zaman yerleşme kanaması değil
Ben iki gebelik geçirdim ikisinde de oldu canım ama galiba bu tahrişten olduHerkeste yerleşme kanaması olmuyor ama yinede belli olmaz hemen olumsuz düşünme Allah gönlüne göre versin
Olabilir belki sirkeli su akıyordur içinden. Ben yerleşme kanaması yaşadım adetten 4 5 gün önce kahverengi leke geldi çok az hastanedeydim tesadüf o sırada hemen aklıma yerleşme geldi kan testi yaptırdım pozitif çıktı. Sende istiyosun sanırım darısı başına. Bende iltihaptan çocuğum olmazsa diye çok korktum ama oldu şükür rabbim nasip ederse oluyorBende internette okudum canım hatta pamuğu biraz içeri sokun diye tabikide yapmadım ama 2 kez yaptım dün ve inanılmaz faydasını gördüm akıntım değişti resmen berraklaştı ama şimdi bile peçeteye silince pembemsi sence sirkeli sudan mı ki
Yaa az öncede kan gibi çok az ishal geldiOlabilir belki sirkeli su akıyordur içinden. Ben yerleşme kanaması yaşadım adetten 4 5 gün önce kahverengi leke geldi çok az hastanedeydim tesadüf o sırada hemen aklıma yerleşme geldi kan testi yaptırdım pozitif çıktı. Sende istiyosun sanırım darısı başına. Bende iltihaptan çocuğum olmazsa diye çok korktum ama oldu şükür rabbim nasip ederse oluyor
Teşekkür ederim canım cümlemizinkini inşallah. Bisiklete ara ver bence gebelik şüphesi varken. Test yap bakalım sonucu yaz burdan. Benim yerleşme kanaması bi kere değdi çamaşırıma başka olmadı. Ama adet görür gibi yerleşme yaşayanlarda oluyormuş herkesin farklı. Hic çocuğun varmı ilk gebeliginmiYaa az öncede kan gibi çok az ishal geldi
Ayrıca elma sirkesi yapmıştım oda suyla karıştırınca çok açık renk oldu hani gelse desek bu kadar koyu olmaz.Bide adet günüme 1 gün var bugün gün boyu lekenlenme oldu.Gebelik testi aldım bakalım yarın yapıcam canım
Bide gebelik şüphesi varsa sirkeli su yapılabilir mi.
bide her akşam bisiklet sürmeye gidiyorum spor olsun diye tehlikelimi sence canım
BİDE ALLAH BEBEĞİNE HAYIRLI SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KAVUŞTURSUN VE BİR AĞIZDA DOĞUM YAPMAYI NASİP ETSİN
2 kere gebelik geçirdim canım ilkini eşim istemedi kavga dövüş aldırmak zorunda kaldım 2.gebeliğimde antidepresan kullanmıştım bilmeden bıraktım ama 3 aylıkken anomali olduğu belirlendi ve alındı canımTeşekkür ederim canım cümlemizinkini inşallah. Bisiklete ara ver bence gebelik şüphesi varken. Test yap bakalım sonucu yaz burdan. Benim yerleşme kanaması bi kere değdi çamaşırıma başka olmadı. Ama adet görür gibi yerleşme yaşayanlarda oluyormuş herkesin farklı. Hic çocuğun varmı ilk gebeliginmi
Eşin nasıl aldırır bebeği ya çok üzüldüm şimdi istiyormu peki ne kadarlik evlisin canim2 kere gebelik geçirdim canım ilkini eşim istemedi kavga dövüş aldırmak zorunda kaldım 2.gebeliğimde antidepresan kullanmıştım bilmeden bıraktım ama 3 aylıkken anomali olduğu belirlendi ve alındı canım
Çokkk teşekkür ederim canım yaaaBen gebeyken yaptım sirkeli suyu doktor söyledi ama orayı yıka sadece içine koyma
1.5 yıllık evliyim canım işte ne bileyim o zamanlar gezelim tozlu dedi ama Allah şahit hala pişmanlığı var içimdeEşin nasıl aldırır bebeği ya çok üzüldüm şimdi istiyormu peki ne kadarlik evlisin canim
Ama şimdi çok şükür benden çok istiyo bebekEşin nasıl aldırır bebeği ya çok üzüldüm şimdi istiyormu peki ne kadarlik evlisin canim
Rabbim affetsin canım önüne bak artık üzülme bu sefer sağlıklı bi gebelik geçirir kucağına alırsın inşallah hayat iste ne göstereceği belli olmuyor. Biz 6 aydır evliyiz eşim evlendiğinden beri istiyordu ilk zamanlar olmadı bizim1.5 yıllık evliyim canım işte ne bileyim o zamanlar gezelim tozlu dedi ama Allah şahit hala pişmanlığı var içimde
Amin canım cümlemizin bütün günahlarını affetsin.Rabbim affetsin canım önüne bak artık üzülme bu sefer sağlıklı bi gebelik geçirir kucağına alırsın inşallah hayat iste ne göstereceği belli olmuyor. Biz 6 aydır evliyiz eşim evlendiğinden beri istiyordu ilk zamanlar olmadı bizim
Sağlıksız olması daha kötü canım o testleri bende yaptıracam 11. Ayda inşallah bisey çıkmaz ama varsa gebeliği sonlandirmakmi yoksa devam etmek mi zor bi karar rabbim kimseyi böyle sınamasın insallahAma şimdi çok şükür benden çok istiyo bebek
hatta 2.bebeğimde gelip gidip karnımı öpüyordu ama kendisini öpmek nasip olmadı
Ya bizim için çok zor geçti gerizekalı doktorun biri direk senin normal yolla çocuğun olması imkansız dedi tüp bebek yapmaya kalktı sonraki ay hamile kaldım kendiliğinden çok şükürAmin canım cümlemizin bütün günahlarını affetsin.
Ama 6 ay çok başarılı bir süre maşallah
Amin canım ama benim bebeğimin kafası hiç gelişmemişti kalbi atıyordu fakat doktor dediki şimdi olmazsa 1 ay sonra düşük yaparsın Yaşamaz dedi ve seninde canına malolur dedi;hamileliğim çok zor geçiyordu açlıktan ağlıyordum 2 ayda 6 kilo verdim doktorda böyle deyince kendime daha fazla eziyet etmek istemedim ve o gün ağlayacam sızlaya aldırmak zorunda kaldım çok kötü bir duygu Allah kimseye tadtırmasınSağlıksız olması daha kötü canım o testleri bende yaptıracam 11. Ayda inşallah bisey çıkmaz ama varsa gebeliği sonlandirmakmi yoksa devam etmek mi zor bi karar rabbim kimseyi böyle sınamasın insallah
Çok şükür canım.Doktordan doktora çok fark canım önemli bir karar alacaksan 1 den fazla doktora danış canım biz ayrıntılı ultrasonda batırdk hatta doktorum dedi ki ben yanlış algılamış olabilirim dedi sizi başla bir doktora yönlendireyim dedi o da aynısını deyince yıkıldım ve gereğini istemeyerekte olsa yaptırdıkYa bizim için çok zor geçti gerizekalı doktorun biri direk senin normal yolla çocuğun olması imkansız dedi tüp bebek yapmaya kalktı sonraki ay hamile kaldım kendiliğinden çok şükür
Amin canım bütün hamisler sağlıkla kucağımiza alalım insallahAmin canım ama benim bebeğimin kafası hiç gelişmemişti kalbi atıyordu fakat doktor dediki şimdi olmazsa 1 ay sonra düşük yaparsın Yaşamaz dedi ve seninde canına malolur dedi;hamileliğim çok zor geçiyordu açlıktan ağlıyordum 2 ayda 6 kilo verdim doktorda böyle deyince kendime daha fazla eziyet etmek istemedim ve o gün ağlayacam sızlaya aldırmak zorunda kaldım çok kötü bir duygu Allah kimseye tadtırmasın
Bu mecburiyetten canım onada sorun olurdu sonra sanada 3.su sorunsuz geçsin kucağına al inşallah testi yap sonucu yaz bakalım bekliyorum negatifsede üzülme zamanı var herşeyinÇok şükür canım.Doktordan doktora çok fark canım önemli bir karar alacaksan 1 den fazla doktora danış canım biz ayrıntılı ultrasonda batırdk hatta doktorum dedi ki ben yanlış algılamış olabilirim dedi sizi başla bir doktora yönlendireyim dedi o da aynısını deyince yıkıldım ve gereğini istemeyerekte olsa yaptırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?