Kesinlikle sirkeli şu dene üç günde kurtuluyorsun enfeksiyon dan ben daha etkilisini bulamadımKızlar herkese öncelikle merhabalar 6 aydır gebelik istiyorum ve tık yok tahmin ettiğiniz üzere.6 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım anomali gebelik geçirdiğim için.Yaklaşık kürtajdan 1 ay sonra kontrole gittiğimde doktor vajinal enfeksiyon olduğunu söyledi ve krem verdi.Kullandım tabi ve sadece 1 ay rahat çişimi yapabildim yanma hissi olmadan.
Şimdide yanma hissi var ve süt kesiği şeklinde akıntım oluyo çoğu zaman ve kesik kesik çiş geliyor ve bu şikayetler yaklaşık 4 aydır var ve ben umursama dım açıkçası vajinal kremden sonra olmaz dedim.Ve bunları internete yazdığım da vajinal enfeksiyon başlıkları çıkıyor.
Şimdi sizlere sorum şu ben evde bu durumla başetmek için neler yapmalıyım.Zira doktora gitmek istemiyorum tekrarlar diye ve gebe kalmaya çalıştığım için vajinal kremler zararlı olabilir.Peki sizler bana nasıl tavsiyelerde bulunursunuz lütfen yardım edin
Sirkeli su derken nasıl uygulayacam ki?elma sirkesi mi üzüm sirkesi mi?Kesinlikle sirkeli şu dene üç günde kurtuluyorsun enfeksiyon dan ben daha etkilisini bulamadım
Sağol canım darısı en kısa zamanda sana ve isteyen herkese inşaAllah :)) arı sütü çok faydalı oluyor muş gebelik için zaten birçok şeye faydalı netten veya güvenilir bir yerden alıp kullan istersen.. Birde bir küçük su şişesine yarisi su yarısı elma sirkesi olarak hazırlayıp günde 1-2 kere vajinal duş yapabilirsin içe girmeyecek sadece dıştan mikrop öldürüp iyi etki sağlıyor. Allah şifa versin :))Çok teşekkür ederim bebeğinizide hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah.Peki birşey yememi içmemi önerir misiniz
Farketmez Ben elma sirkesi kullandım int den ölçüler var aslında ama ben üç şu bardağı suya yarım su bardağı ekliyordum wc ye bu su ile giriyordum üç günde geçti ama bir hafta kullandım araştır faydasını gören çok fazla kişi varSirkeli su derken nasıl uygulayacam ki?elma sirkesi mi üzüm sirkesi mi?
Gerçekten çok teşekkür ederim inşallah faydasını görürüm tekrar çok teşekkür ederimFarketmez Ben elma sirkesi kullandım int den ölçüler var aslında ama ben üç şu bardağı suya yarım su bardağı ekliyordum wc ye bu su ile giriyordum üç günde geçti ama bir hafta kullandım araştır faydasını gören çok fazla kişi var
Ne ilaçlar kullandım fitiller ama faydası yok sadece kaşıntı çok olursa kremini kullanmanı tavsiye ederim zaten doktorlar aynı kremleri veriyorlarGerçekten çok teşekkür ederim inşallah faydasını görürüm tekrar çok teşekkür ederim
Ayyy çokk teşekkür ederim canım Allah dermansız dert vermesin peki bu su ılık mı olsun sıcak mı spğuk mu ve onu yaptıktan sonra durulama yapılabilir mi çünkü ben sirke kokusunu hiç mi hiç sevmiyorumdaSağol canım darısı en kısa zamanda sana ve isteyen herkese inşaAllah :)) arı sütü çok faydalı oluyor muş gebelik için zaten birçok şeye faydalı netten veya güvenilir bir yerden alıp kullan istersen.. Birde bir küçük su şişesine yarisi su yarısı elma sirkesi olarak hazırlayıp günde 1-2 kere vajinal duş yapabilirsin içe girmeyecek sadece dıştan mikrop öldürüp iyi etki sağlıyor. Allah şifa versin :))
Canim daha oncelerinden hatırlıyorum sanki seni yaa hayırlı olsun bebisin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasıl oldu tedavi ile mi yanlış mı hatırlıyorum seni acaba
Sirkeli kokuyor biraz ama idare et durularsan etkisi olmaz suda normal çeşme suyu yaptım ben ne soğuk ne sıcakAyyy çokk teşekkür ederim canım Allah dermansız dert vermesin peki bu su ılık mı olsun sıcak mı spğuk mu ve onu yaptıktan sonra durulama yapılabilir mi çünkü ben sirke kokusunu hiç mi hiç sevmiyorumda
Evet canım işte o kremi kullandıktan sonra sadece 1 ay rahat çiş yapabildimNe ilaçlar kullandım fitiller ama faydası yok sadece kaşıntı çok olursa kremini kullanmanı tavsiye ederim zaten doktorlar aynı kremleri veriyorlar
Yok canım ılık falan olmasına gerek yok hazırla lavaboya koy bitene kadar kullan durulama sadece kurula.Ayyy çokk teşekkür ederim canım Allah dermansız dert vermesin peki bu su ılık mı olsun sıcak mı spğuk mu ve onu yaptıktan sonra durulama yapılabilir mi çünkü ben sirke kokusunu hiç mi hiç sevmiyorumda
Çok sağol canım deneyecem kesinlikleSirkeli kokuyor biraz ama idare et durularsan etkisi olmaz suda normal çeşme suyu yaptım ben ne soğuk ne sıcak
Evet aynen canım inşallah muaffak olurum çünkü artık kendimi sorunlu gibi hissetmeye başladımYok canım ılık falan olmasına gerek yok hazırla lavaboya koy bitene kadar kullan durulama sadece kurula.sağlık için denemek zorundasın ne kadar sevmesende mecburi maalesef
Sağol canım :)) doğru hatırlıyor sun klomen topiginden sadece o ay klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadı doktor devam etmek istedi tedaviye gitmedim akışına bıraktım Rabbim nasip etti çok şükür :)) darısı sizlere inşaAllah sen devam ediyor musun nasıl geçiyor :)Canim daha oncelerinden hatırlıyorum sanki seni yaa hayırlı olsun bebisin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasıl oldu tedavi ile mi yanlış mı hatırlıyorum seni acaba
Kötü düşünme öyle vardır zamanı bebisin :) sürekli kuru tut genital bölgeyi ıslak olması da etkiler çünkü :))Evet aynen canım inşallah muaffak olurum çünkü artık kendimi sorunlu gibi hissetmeye başladım
Ayyy inş dua et kizzSağol canım :)) doğru hatırlıyor sun klomen topiginden sadece o ay klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadı doktor devam etmek istedi tedaviye gitmedim akışına bıraktım Rabbim nasip etti çok şükür :)) darısı sizlere inşaAllah sen devam ediyor musun nasıl geçiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?