Tamam canım ama gerçekten çok kötü kavgalar çıkıyor annem ayrı odada kız kardeşim ayrı bi odada ağlıyor sen okudun muBacım olur böyle şeyler, üzülme. Atraksiyonlu konuları oku burdaki, o zaman Allahını seven üstüme toprak atsın dersin...
Tamam canım ama gerçekten çok kötü kavgalar çıkıyor annem ayrı odada kız kardeşim ayrı bi odada ağlıyor sen okudun mu
Kızlar ALLAH için ben evliyim annemlerin evine geldim 2 gundur burada kalıyorum sanki biri bu eve ölü toprağı atmış gibi annemle kız kardeşim az önce kavga etti annnem sinir krizi geçirdi erkek kardesime bi haller olmuş ALLAHİNİ SEVEN Bİ AYET EL KURSİ OKUSUN BU EVDEKİ GERGİNLİK Bİ GECSİN BUGUN CUMA BELKİ DUALARİNİZ KABUL OLUR OKUYANLAR OKUDUM DİYE CRVAPLASİN LUTFEN
Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.
Tamam canım ama gerçekten çok kötü kavgalar çıkıyor annem ayrı odada kız kardeşim ayrı bi odada ağlıyor sen okudun mu
Konuştum her ikisiyle de olmuyor ayrıca dua nasıl etki etmez öyle şey mi olurbiz buradan okuyarak sizin oraya pek etki edemeyiz.
ancak siz anneniz ve kardeşinizi sakinleştirerek, arabuluculuk yaparak etki edebilirsiniz.
aslında aile o durumdayken buraya yazı yazmanız da ayrıca ortamı geren bir hareket olabilir. zira şu an anlaşılmayı bekleyen 2 sinirli insan var evde.
Duanın gücüne inanmıyorsanız bisey diyememDua okumakla geçecek mi problemler?
Sagolasin cnmOkudum Allah kabul etsin
okudumKızlar ALLAH için ben evliyim annemlerin evine geldim 2 gundur burada kalıyorum sanki biri bu eve ölü toprağı atmış gibi annemle kız kardeşim az önce kavga etti annnem sinir krizi geçirdi erkek kardesime bi haller olmuş ALLAHİNİ SEVEN Bİ AYET EL KURSİ OKUSUN BU EVDEKİ GERGİNLİK Bİ GECSİN BUGUN CUMA BELKİ DUALARİNİZ KABUL OLUR OKUYANLAR OKUDUM DİYE CRVAPLASİN LUTFEN
Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.
Neden bunu dert olarak goremediniz mibu konu kapanır veya taşınır allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun cnmokudum
dini içerikten dolayı taşınabilir veya kapanabilir dedimNeden bunu dert olarak goremediniz mi
Allah razı olsun cnmOkudum Allah kabul etsin
Sagolasin cnm allah razı olsunokudum
İnanır misin şimdi barıştılar bak duanın gücüne goruyor musun :)Hangimiz ağlamadık bacım? :) Normal bunlar, hazır ordayken geyik şamata yapıp aralarını yap hadi burda vakit kaybetme :) İki şirinlik falan yap :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?