- 20 Ekim 2015
- 628
- 213
- 103
- 30
Kızlar ALLAH için ben evliyim annemlerin evine geldim 2 gundur burada kalıyorum sanki biri bu eve ölü toprağı atmış gibi annemle kız kardeşim az önce kavga etti annnem sinir krizi geçirdi erkek kardesime bi haller olmuş ALLAHİNİ SEVEN Bİ AYET EL KURSİ OKUSUN BU EVDEKİ GERGİNLİK Bİ GECSİN BUGUN CUMA BELKİ DUALARİNİZ KABUL OLUR OKUYANLAR OKUDUM DİYE CRVAPLASİN LUTFEN
Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.

Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.